Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pazartesi menüm Sabah/ 1 sahan yumurta,2 d.ekmek,1 domates,1 kk peynir Ara/3 hurma,2 yk yulaf,yarım sb süt,1 avuç kiraz Akşam/2 kepçe çorba,2 sk bezelye,yarım d.ekmek,2 yk yoğurt Ara/3 d.karpuz Su /2 litre 3 saat ev işi,yatmadan köprü ve plank Zipzip-EElif_EylulCordelia
29 haziran menüsü 9.00= Türk kahvesi 11.00= kahvaltı 13.30=2 activia 3 çilek 1tk keten tohumu 1çk tarçın 16.00=yeşilçay 10 ciğbadem 18.00=karışık kebap ve salata 21.00=hibiskus çayı Su 2 litre ama 3e tamamlanacak. Spor olarak evi temizledim bugün Zipzip-EElif_EylulCordelia
Şimdi aç değilim, aç olsam kabak çorbası yiyecektim zaten, karar veremedim muhtemelen açıkırım diye kabak çorbasınj şimdi mi içsem yoksa acıktığımda mı? Ozaman da geç olur diye korkuyorum ama sıvı zaten bilemedim ne yapsam.
Selam kızlar ilk menumu paylaşayım Sabah 1 sade Türk kahvesi 1 kase kiraz Kahvaltı Omlet az peynir 10 zeytin salatalık Ara 10 badem 1 kupa limonlu Yeşil çay biraz çekirdek Akşam 1 tabak bamya salata 2.5 lt su Yeşil çay madensuyu Sporu sonra paylaşırım Zipzip-EElif_Eylul