Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26şubat çarşamba Sabah 09.00..2h.yumurta,1dilim peynir,1domates Ara turk kahvesi 2karebitter Öğle 13.00..3kasik yoğurt,yarim armut,1kucuk kivi Ara kahve çeyrek armut Aksam 18.00..1kase yoğurtlu kereviz 3litre su,3bardak bitki cayi Spor yok Zipzip-
26 Şubat Sabah 11.30 3 dilim tam buğday ekmegi 1 kk kadar beyaz peynir domates biber 1 cay kasigi bal Ara 13.00 nescafe Akşam 18.10 3 kasik patates salatasi (az yagli)
26 şubat sabah 1 adet tambuğday lavaş tostu(yağsız) zeytin,yarım domates,şekersiz çay
ara öğün şekersiz türk kahvesi 1 adet yulaflı bisküvi
ara öğün 1 kase tarhana çorbası
akşam(17:00) Avuç içi kadar et haşlama bol salata 4 adet bebek patates(haşlandıktan sonra zeytinyağ ve baharat ile soteledim)
spor yapmadım yaparsam etiketlerim.. sabahtan evde koşturup duruyorum.. 2,5 litre su içtim 3 litreye yatana kadar tamamlıcam inşallah.. şişe ile içince daha rahat oldu tamamlaması..
26 Şubat Saat 09.18 kuruyemiş yarım portakal peynir Saat 12 tavuk salata bir küçük kasenin üçte biri sütlaç ( çok pişmanım hakim bey ) Saat 17.30 18.20 kuruyemiş (miktar bilinmiyor)
42 dakika yürüyüş (105 puan) 1,5 saat ev işi (45 puan)=150 puan Zipzip-
1 küçük dilim süzme peynir Bi tane zeytin 2 kaşık Menemen 1 domates 1 salata 3 yumurta haşlanmış 1 yeşil çay Su 2 bardak
Akşam iftar 18:58
Bi kase tavuklu yoğurtlu çorba Bi kepçe tavuklu brokoli 4 yemek kaşığı ıspanak Bi kepçe kendi yaptığım az şekerli komposto 2 yemek kaşığı turşu kavurması 4 adet küçük fellah köftesi
menünün kalabalık olmasının sebebi iftarı komşularla açtığımız için ama herseyden az az yedim 4 bardak şekersiz çay Biraz fındık yedim kavrulmamış
su 2 lt olmustur toplam Spor 3500 adım = 52.5 1.5 saat normal yürüyüş = 90 1 saat leslie boosted= 300 puan Toplam 442.5 puan
27 Şubat Saat 08.23 kuruyemiş peynir Saat 13.33 iki biber dolma yoğurtlu havuç Saat 19.40 fırında balık bir dilim kepekli ekmek salata Saat 21: midem bulandı bastırmak için bir parça ekmek yedim
27 şubat perşembe sabah çift yumurtalı omlet,peynir,zeytin,yeşillik,domates şekersiz çay
saat 15:00 gibi poğaça yedim (cızzzzz)
akşam 1 bardak süt 1 hurma
3 lt ye yakın su içtim.. öğle poğaça yiyince dengelemek için akşam hurma yedim ve süt içtim.. 2 saat ev işi var 60 puan..
28 şubat cuma sabah haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,maydanoz şekersiz çay
öğle 1 kaşık un helvası (komşum getirdi) 1 hurma
ara öğün türk kahvesi 1 küçük kare çikolata
akşam yarım bardaktan biraz fazla kefir
spor 45 dk yürüyüş 45 puan 2 saat ev işi 60 puan toplam 105 puan
suyu bugün takip edemedim..
kızlar moralim bozuk iyi değilim.. zorla yedim bugün resmen.. şu saat olmuş ne yemek yapasım var ne yemek yiyesim var.. belki brokoli haşlar yoğurtlar yerim.. 2 günüm çok iyi geçmedi ama yarından itibaren toparlamaya çalışıcam kaptanım Zipzip-