Bugün transferimin 7. Günü(5.gün embriyosu)Maşallah pozitif görünüyortransferin kaçıncı günü
Bende aynıyım özellikle geceleri sürekli
Tuvalete kalkar oldum
Amin canım inşallah rabbim nasip etsinay maşallah çok güzel çıkmışrabbim tüm isteyenlere versin bu pozitif cizgilerini
Amin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kolayından güzelinden versin mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim sabrımızın mükâfatını versin inşallahAyyy çift çizgiyi gören arkadaşlarım maşallah size çok sevindim çoook.. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Süper olumlu gözüküyorAllah isteyen herkese bir daha bu süreçleri yaşamadan çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah6 martta transferim yapıldı bugün daha fazla dayanamayıp kan verdim beta 78 çıktı
Hiç beklemiyordum bu zamana kadar hiç belirti yaşamamıştım sonucu görünce şok oldumSüper olumlu gözüküyorinşallah 2 katı artmış olur 2 gün sonra. Tekrarlayın mutlaka 2 gün sonra aynı yerde
Darısı başımızaHiç beklemiyordum bu zamana kadar hiç belirti yaşamamıştım sonucu görünce şok olduminşallah sağlıklı devam eder hepimiz için duacıyım
Ay cok sevindimİdrar testim pozitif çıktı yarın sabah kan vericem canım
Bana dr öyle şeylerin normal olabilceğini söylemişti. Ama tabi insan korkuyor haklısın. Cok ayakta durmayın is mis yapmayın bence. Benmde aşırı derecede idrara çıkmam var sanki idrar yollarımı üşütmüş gibi.Kızlar selamun aleyküm
Bugün benim çok sancım var aynı adet olucakmışım gibi ara ara geliyor Ama sanki rahim içi kasılıp kavruluyor normal mi ya korkmaya başladım birşey olacak diye transferin 12 günü bugün
Bende bilemedim birkaçgündür vardı Ama bugün daha yoğun gibi ağrıBana dr öyle şeylerin normal olabilceğini söylemişti. Ama tabi insan korkuyor haklısın. Cok ayakta durmayın is mis yapmayın bence. Benmde aşırı derecede idrara çıkmam var sanki idrar yollarımı üşütmüş gibi.
Benim de ağrılarım oluyor ama hafif öyle çok şiddetli değil doktorunuza ulaşma şansınız varsa ulaşın derim. Kanama olmadıkça önemli bir şey olmadığını söylemişlerdi bana ama bilgileri olsunKızlar selamun aleyküm
Bugün benim çok sancım var aynı adet olucakmışım gibi ara ara geliyor Ama sanki rahim içi kasılıp kavruluyor normal mi ya korkmaya başladım birşey olacak diye transferin 12 günü bugün
Bende öleyim ya neden ki 10günüm benimdeKızlar selamun aleyküm
İnşallah artık iyidirKanama fln yok şükür inşallah önemli birşey yoktur kan vermeye gidicem değerin yükselmişmi dr 2 gün sonra yeniden yaptırın demişti dua edin olurmu umarım iki katı artış olmuştur
Sizin yorumunuzla gaza geldim sanırım bende yaptımKorkma bende ilk yaptım seninki gibiydi sabah erken gebelik testi yaptım tabiki daha net çıktı. Olmasa silik bile çıkmazdı emin ol. İlk resim akşam yapmıştım malesef ilk idrarla değil su gibi idrarla tahminen ondan o kadar silik çıktı diğeri hemen ertesi sabah ilk idrarla yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?