6 Mart pazartesi transfer olanlar

Maşallah pozitif görünüyor transferin kaçıncı günü
Bende aynıyım özellikle geceleri sürekli
Tuvalete kalkar oldum
Bugün transferimin 7. Günü(5.gün embriyosu) ya sormayın dün başladı bu idrara çıkma durumu. Bende genelde regli öncesi olur hep ama bukdr uzun sürmez

Olsun olsun bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun da tuvalette yatarım gerekirse
benimde adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen beni de o tedirgin ediyor

Ayyy çift çizgiyi gören arkadaşlarım maşallah size çok sevindim çoook.. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Amin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kolayından güzelinden versin mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim sabrımızın mükâfatını versin inşallah

Allah isteyen herkese bir daha bu süreçleri yaşamadan çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah 6 martta transferim yapıldı bugün daha fazla dayanamayıp kan verdim beta 78 çıktı
Süper olumlu gözüküyor inşallah 2 katı artmış olur 2 gün sonra. Tekrarlayın mutlaka 2 gün sonra aynı yerde

Süper olumlu gözüküyor inşallah 2 katı artmış olur 2 gün sonra. Tekrarlayın mutlaka 2 gün sonra aynı yerde
Hiç beklemiyordum bu zamana kadar hiç belirti yaşamamıştım sonucu görünce şok oldum inşallah sağlıklı devam eder hepimiz için duacıyım

Kızlar selamun aleyküm
Bugün benim çok sancım var aynı adet olucakmışım gibi ara ara geliyor Ama sanki rahim içi kasılıp kavruluyor normal mi ya korkmaya başladım birşey olacak diye transferin 12 günü bugün

Bana dr öyle şeylerin normal olabilceğini söylemişti. Ama tabi insan korkuyor haklısın. Cok ayakta durmayın is mis yapmayın bence. Benmde aşırı derecede idrara çıkmam var sanki idrar yollarımı üşütmüş gibi.

Bende bilemedim birkaçgündür vardı Ama bugün daha yoğun gibi ağrı
İnşallah kötü birşey yoktur WC ye gidiyorum sürekli

Benim de ağrılarım oluyor ama hafif öyle çok şiddetli değil doktorunuza ulaşma şansınız varsa ulaşın derim. Kanama olmadıkça önemli bir şey olmadığını söylemişlerdi bana ama bilgileri olsun

Kanama fln yok şükür inşallah önemli birşey yoktur kan vermeye gidicem değerin yükselmişmi dr 2 gün sonra yeniden yaptırın demişti dua edin olurmu umarım iki katı artış olmuştur

Bende öleyim ya neden ki 10günüm benimde

Kanama fln yok şükür inşallah önemli birşey yoktur kan vermeye gidicem değerin yükselmişmi dr 2 gün sonra yeniden yaptırın demişti dua edin olurmu umarım iki katı artış olmuştur
İnşallah artık iyidir içinizi ferah tutun her şey yolundadır

Sizin yorumunuzla gaza geldim sanırım bende yaptımbu gün 5. Gün embriyo transferinin 7. Günü akşam idrarıyla çok çok silik ikinci çıktı gibi yarın sabah erken gebelik testi yapacağım inşallah cuma günü kan testi var son transferimde 3 . Gün embriyo kimyasal olmuştu pek ümitlenmiyorum ama test yapamadan da duramıyoruz sanırım bu süreçte hayal mi görüyorum bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…