• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Mart pazartesi transfer olanlar

Hiç stres yapmayın artışı çok güzel olmuş bence 13. Gün yaptığınızda 2 katı artacaktır tek embriyo tutunmuş gibi artmış değerler. İnşallah bu son denemeniz olsun 🙏🙏
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim sizede nasip etsin inşallah dua ediyorum bol bol isteyen herkese 🌹

Amin inşallah 🙏 bir belirtiniz var mı acaba benşm 2 gündür yoğun akıntım başladı biraz tedirgin etti o beni

Amin inşallah 🙏 bir belirtiniz var mı acaba benşm 2 gündür yoğun akıntım başladı biraz tedirgin etti o beni
Sağ kasığımda ağrı var taransferin ikinci gününden beri başladı ve baş dönmesi ara ara göğüslerim çok sızladı ama bir iki gündür biraz ağrıları geçti ama acıyor yine akıntı bende de oluyor ara ara hafif Sarı ve yapışkan ilaçlardan dolayı birde karnım acayip şiş ve gaz aşırı derecede🫣

Evet aynı sorun bende de var benim az ilaç kullanmama rağmen sarı renkte akıntı başladı. İlk transferimde olmamıştı acaba tutunma ile ilgili bir belirti olabilir mi hemşire hormonlardan olabiliyor endişe etmeyin dedi ama her belirtiyi tutunmaya yorar oldum 😳

Sağ kasığımda ağrı var taransferin ikinci gününden beri başladı ve baş dönmesi ara ara göğüslerim çok sızladı ama bir iki gündür biraz ağrıları geçti ama acıyor yine akıntı bende de oluyor ara ara hafif Sarı ve yapışkan ilaçlardan dolayı birde karnım acayip şiş ve gaz aşırı derecede🫣
Evet aynı sorun bende de var benim az ilaç kullanmama rağmen sarı renkte akıntı başladı. İlk transferimde olmamıştı acaba tutunma ile ilgili bir belirti olabilir mi hemşire hormonlardan olabiliyor endişe etmeyin dedi ama her belirtiyi tutunmaya yorar oldum 😳

Ah ah ben kaçgüdür dokuz doğuruyorum desem yeridir psikolojik olarak çok kötü oldum daha önceki başarısız denemelerim olduğu için günlerdir her ağrıyı herşeyi belirti olarak arıyorum dayanamayıp çok erkenden testler yapmaya başladım 5 ci günden itibaren
Endişe etmeyin hemşirenin dediği gibi gebeliğin ilk zamanlarında olabiliyormuş hatta doğuma kadar bile olanlar varmış diye duymuştum
Umarım bebişiniz sımsıkı tutunur size hayırlı müjdeli haberler alırsınız kaçıncı günü transferin bu arada 🤲🤲

Ah ah ben kaçgüdür dokuz doğuruyorum desem yeridir psikolojik olarak çok kötü oldum daha önceki başarısız denemelerim olduğu için günlerdir her ağrıyı herşeyi belirti olarak arıyorum dayanamayıp çok erkenden testler yapmaya başladım 5 ci günden itibaren
Endişe etmeyin hemşirenin dediği gibi gebeliğin ilk zamanlarında olabiliyormuş hatta doğuma kadar bile olanlar varmış diye duymuştum
Umarım bebişiniz sımsıkı tutunur size hayırlı müjdeli haberler alırsınız kaçıncı günü transferin bu arada 🤲🤲
İnşallah sizin de tutunur sağ Salim kucağımıza alırız 🙏 bugün 7. Günüm transfer günü sayarsak sayılmıyorsa eğer 6.

Amin inşallah Allah razı olsun bol bol dua edelim Herşey Rabbim den Rabbim ol derse olucak Allah’ın izniyle🤲

Ben normaldede duygusal olduğum için o yönden farkedemiyorum 😆 bacak gerçekten öyle tutunmaya çalıştığı için galiba yeterli sağlıkla tutunsunlarda 😆 sen kaç embiriyo transferi oldun test yaptın mı bu arada
Benimde iki tane embriyo transferi oldu yok test yapmadim yapmaya korkuyom ben persembeyi bekleyecem ikinci denemem insallh bu tutmuştur madden manen cökuyon

Benimde iki tane embriyo transferi oldu yok test yapmadim yapmaya korkuyom ben persembeyi bekleyecem ikinci denemem insallh bu tutmuştur madden manen cökuyon
Kesinlikle öyle süreç çok zor tabiki umarım dayanirsin bende senin gibi demiştim doktorun dediği güne kadar yapmayacak diye dayanamadım yaptım 😆

Bende bugün sabah yapamadım ilk idrarla aksam üstü yaptım dun ki testime göre çok çok daha görünür oldu. Bende sık idrara çıkma başladı bu normal mi sizde var mı böyle birşey?

Eklentiler

• 41069E53-8AEB-4F8D-BEC1-6CBD6D7B9132.jpeg
    41069E53-8AEB-4F8D-BEC1-6CBD6D7B9132.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 46
Korkma bende ilk yaptım seninki gibiydi sabah erken gebelik testi yaptım tabiki daha net çıktı. Olmasa silik bile çıkmazdı emin ol. İlk resim akşam yapmıştım malesef ilk idrarla değil su gibi idrarla tahminen ondan o kadar silik çıktı diğeri hemen ertesi sabah ilk idrarla yaptığım ☺️
ay maşallah çok güzel çıkmış 🥰 rabbim tüm isteyenlere versin bu pozitif cizgilerini 🤲🏻

Bende bugün sabah yapamadım ilk idrarla aksam üstü yaptım dun ki testime göre çok çok daha görünür oldu. Bende sık idrara çıkma başladı bu normal mi sizde var mı böyle birşey?
Maşallah pozitif görünüyor 🧿🥰transferin kaçıncı günü
Bende aynıyım özellikle geceleri sürekli
Tuvalete kalkar oldum🫣

Back