6 Mart pazartesi transfer olanlar

Canım benim sağ ve sol kasığımda anı giren ağrılar oluyordu. Hemen kist olacağını sanmıyorum ya sen bir test yapsana canım erken gebelik testi adetin gecikmiş varsa zaten çıkar

Çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun darısı sizin başınıza müjdeli haberler alırsınız
Çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah
Amin Allah razı olsun Rabbim sizede nasip etsin inşallah müjdeli haberler almayı merak ediyorum sonucunuzu

Merhaba bende 6 mart pazartesi günü transfer oldum bugün 9.günüm düne kadar hiç bi belirti yaşamadım dün kasıklarım da batma ve adet agrısı vardı ben 6. Günden beri idrar testi yapıyorum ilk yaptıgım teste gözle görülmiyecek şekilde ikinci çizgiyi gördüm 7.gün bi tık daha koyuydu 8.gün daha da koyu çıktı ikinci çizgi 3 testi de aynı marka testle yaptım bugün sabah yaptıgım testin markası farklıydı ve normalde başak testlerde 2 damla kadar idrar yeterli olurken bunda 6 damla damlattım zar zor geçti teste teste geçer geçmez ikinci çizgi o kadar koyu çıktı ki ilk çıkan çizgiyle hemen hemene aynıydı testten idrar gittikçe o ikinci çizgi de silikleşti kafam çok karıştı acaba testten teste fark olur mu ayrıca testin markası FUNİDESK burda kullananlar var mı aranız da lütfen yardımcı olun burda yeniyim

Merhaba testten teste garklılık olabilir. Bence gidip bugün kan verin kanda net belli olur 60 üstünde çıkarsa ve ikiye katlarsa 2 gün sonra olumlu olarak değerlendiriyorlar

Merhaba testten teste garklılık olabilir. Bence gidip bugün kan verin kanda net belli olur 60 üstünde çıkarsa ve ikiye katlarsa 2 gün sonra olumlu olarak değerlendiriyorlar
Cuma günü doktorumun verdigi test tarih cumaya kadar bekleymeyi düşünüyorum yarın sabah tekrar edicem testi inşallah koyulaşır yaptıgım bu test yanıltıcıdır

Rabbim sizede nasip etsin inş tez zamanda bize burdan mutlu haberi verin kacinci gun embriyosu bu arada?
Amin inşallah cümlemize benim 4.denemem 3 negatif 5.gün 1.kalite ikişer embriyo idi olmadı. Bu sefer gene 5.gün ngs genetikli 1 embriyo transfer oldum birinide dondurduk

Cuma günü doktorumun verdigi test tarih cumaya kadar bekleymeyi düşünüyorum yarın sabah tekrar edicem testi inşallah koyulaşır yaptıgım bu test yanıltıcıdır
Benimde cuma günü ama ya yarın ya bugün vermeyi düşünüyorum kanı. Belli oluyor çünkü beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…