Hiç ümidinizi kaybetmeyin.2. Ve 3. Gün embriyoları sanırım daha geç çıkıyor kanda sizin biraz daha sabırlı olmanız gerekecek. İnşallah olumlu sonuç alırsınız10 martta transfer oldum ben de sonuçtan pek ümitli değilim.2 gün embriyosu
Ne kadar belli etmemeye çalışsalar da onlar da çok hassas oluyorlar tabiki sizden daha güçlü olup ekstra yanınızda olması gerekiyor fakat anladığım kadarıyla o da yorulmuş siz bebeğinize odaklanın inşallah bu son denemeniz olur ve bebeğinize kavuşursunuzMerhabalar hanımlar.öncelikli olarak hayırlısıyla Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.bende 7 martta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bu gün transferden sonraki beşinci günüm 4. Tüp bebek denememiz .ama çok kötü durumdayım aklım fikrim yerinde değil çok gerginim çok alınganım hiç ihtiyacım olmadığı kadar şevkete ihtiyacım var sigara sorunumda var onu bırakınca ayrı bir streseşime güç olmadığım kadar ihtiyacım var ama bundan önceki denemelerde olduğu gibi normalde o anlayışlı adam bu süreçlerde tam tersi oluyor ve ben buna tahammül edemiyorum farkındayım duygularım çok değişken elimde değil bunu bilmesine rağmen azıcık ılımlı davranmıyor anlatmaya çalışıyorum halimi kavga kavga kolumdan tutup çekipte bir sarılayım demiyor çok çaresiz hissediyorum kendimi zaten yeteri kadar kafam dolu birde bunlar bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum nasıl bir akil verilir bilmiyorum ama birsey söyleyin bana da
inşallah güzel sonuçlar alırızMerhabalar, bende 6 martta transfer oldum 5. denemem ve yaş 41 umutla umutsuzluk arası o ince çizgideyim. Bi diyorum evet tutacak inşallah sonra diyorum yine hüsran... ruh halim çok dengesiz bu sabah yanılıp erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek çizgi selamladı beni.. umarım hepimiz için güzel haberler alacağımız bir tedavi olur
10 martta transfer oldum ben de sonuçtan pek ümitli
Evet ilaçtan dolayı perşembe gunu testim insallh bebişler tutunmuşturBelirtiler ilaç kaynaklı oluyormuş sanırım testi ne zaman yapacaksınız
İnşallah... gerçekten çok güzel bir gündü Rabbim sevince dönüştürsün bu sabırsızlığımızı inşallah isteyen herkese nasip etsininşallah güzel sonuçlar alırızçok güzel bir günde oldu transferimiz dualarımızın kabul olacağına inanıyorum
Bende perşembe vericem kan inşallah güzel haberler alırızEvet ilaçtan dolayı perşembe gunu testim insallh bebişler tutunmuştur
İnşallahİnşallah... gerçekten çok güzel bir gündü Rabbim sevince dönüştürsün bu sabırsızlığımızı inşallah isteyen herkese nasip etsin
Umarım çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre olsun.2. Gun embriyosu ile hamile kalan var mı buralarda çok bakındım ama yok gibiHiç ümidinizi kaybetmeyin.2. Ve 3. Gün embriyoları sanırım daha geç çıkıyor kanda sizin biraz daha sabırlı olmanız gerekecek. İnşallah olumlu sonuç alırsınız
Aminnnn hepimizin inşallahhNe kadar belli etmemeye çalışsalar da onlar da çok hassas oluyorlar tabiki sizden daha güçlü olup ekstra yanınızda olması gerekiyor fakat anladığım kadarıyla o da yorulmuş siz bebeğinize odaklanın inşallah bu son denemeniz olur ve bebeğinize kavuşursunuz
O kadar çok yaptim ki bu testlerden 3 senedir hep koca bir tek cizgi görmekten umutsuzdum. Gerci hala içim umutsuz sabah yapcam inş korkuyorum ondada kocaman bir cizgi görürsem diyeCanım silik tabiki hayırlı olsun erken gebelik testi yapsana. Ben sana demiştim umutsuzluga kapılma diye
Korkma bende ilk yaptım seninki gibiydi sabah erken gebelik testi yaptım tabiki daha net çıktı. Olmasa silik bile çıkmazdı emin ol. İlk resim akşam yapmıştım malesef ilk idrarla değil su gibi idrarla tahminen ondan o kadar silik çıktı diğeri hemen ertesi sabah ilk idrarla yaptığımO kadar çok yaptim ki bu testlerden 3 senedir hep koca bir tek cizgi görmekten umutsuzdum. Gerci hala içim umutsuz sabah yapcam inş korkuyorum ondada kocaman bir cizgi görürsem diyesizde durumlar nasıl?
Insallah butun isteyenlerinBende perşembe vericem kan inşallah güzel haberler alırız
Evet bacak ne alaka demi agri sizi sizde sinir aglama istegi varmiCanım bende 4 Mart'ta transfer oldum benim komple sağ sol olarak ağrıyor sırayla ve bel ağrısı bacağıma kadar vuran birde göğüs hassasiyetim var
Ben normaldede duygusal olduğum için o yönden farkedemiyorumEvet bacak ne alaka demi agri sizi sizde sinir aglama istegi varmi
Merhaba benim da martın 2 sinde iki adet 6. Cı gün emrio transferim oldu transferin 6 cı günü 23.5 çıktı 8 ci günü 53 çıktı ve dün 11 ci günde 131.2 çıktı sizce değerler nasıl dr yazdım iki gün sonra tekrar test istedi gebelik varmı dedim birşey demedi moralim çok bozuldu acaba kimyasal gebelik mi vs diye bir dünya deli sorular kafamın içindeKızlar selam. 6 Mart pazartesi günü 2. Transferim oldu. İlk denememiz kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı çok fazla bir belirti de yaşamamıştım ilaç yan etkileri haricinde. Aynı zamanlarda transfer olanlar belirtileri paylaşabilir mi ? Umarım hepimiz pozitif sonuç alırız
Değerler iyi gözüküyor benim kimyasal olduğunda 15 civarıydı doktor tam 30 olmasını beklemiyoruz 25 civarı çıkarsa da sağlıklı ilerliyor gibi düşünürüz demişti ama tabiki yine çok az artmıştı sonra kimyasal tanısı koydu. 2 katı artmış gibi duruyor emin olmak için son bir kez artış görmek istemiştir bence. Kimyasal olunca bu kadar düzenli artış olmuyor diye biliyorumMerhaba benim da martın 2 sinde iki adet 6. Cı gün emrio transferim oldu transferin 6 cı günü 23.5 çıktı 8 ci günü 53 çıktı ve dün 11 ci günde 131.2 çıktı sizce değerler nasıl dr yazdım iki gün sonra tekrar test istedi gebelik varmı dedim birşey demedi moralim çok bozuldu acaba kimyasal gebelik mi vs diye bir dünya deli sorular kafamın içinde
Hiç stres yapmayın artışı çok güzel olmuş bence 13. Gün yaptığınızda 2 katı artacaktır tek embriyo tutunmuş gibi artmış değerler. İnşallah bu son denemeniz olsunAyy inşallah o kadar stres yaptım ki anlamam size çünkü bu üçüncü denemen olacak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok zor beklemek Allah razı olsun sohbet açmayı da bilemedim sizin ms cevap verecek yazdım içim biraz olsun ferahladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?