6 Mart pazartesi transfer olanlar

Kızlar benimde bugün 4.günüm. 5.gün ngsli 1 embriyo transferi oldum. 2.günden beri kasık ağrılarım vardı ama bugün çoğaldı adet sancılarım ile aynı 3 negatif denemem var hepsinde neredeyse böyle şeyler yaşamıştım galiba gene hüsran olacak Rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım benim hayırlı olsun inşallah yarın sabah ilk idrarimla tekrarla inşallah hayırlı haberler alırsın

Canım bende 5gn embiriyosu transferi oldum dönmüştü benimki inan bende öyleydim ağrıdan adet olucam sanıyordum meğer minik tutunmaya çalışıyormuş hiç belli olmaz yani

Canım benim hayırlı olsun inşallah yarın sabah ilk idrarimla tekrarla inşallah hayırlı haberler alırsın
Yapacağım canım inşallah ama hala umutlanmak istemiyorum çok sonu hüsranlar yaşadımRabbim hayırlısıysa hepimizin kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallahhh

Canım bende 5gn embiriyosu transferi oldum dönmüştü benimki inan bende öyleydim ağrıdan adet olucam sanıyordum meğer minik tutunmaya çalışıyormuş hiç belli olmaz yani
Ay gerçekten mi benimde dondurulmuş embriyo. Transferin 2.gününden başladı ağrılar ama bugün daha da arttı hep olumlu düşünmeye çalışıyordum ama ağrılar şiddetlenince korku sarmadı değil. En erken idrarda ne zaman görürüz acaba?

Yapacağım canım inşallah ama hala umutlanmak istemiyorum çok sonu hüsranlar yaşadımRabbim hayırlısıysa hepimizin kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallahhh
Amin canım benim hiç bitmiyor ki endişemiz ben bugün sonuç aldım ama hala korkuyorum acaba değer artacakmi artsa kese goruncekmi kalp sesi duyulcakmi hiç bitmez bu korkular rabbim hepimize nasip etsin

Benimde öyleydi inan 2.gun başladı çok şaşırmıştım belim kasıklarım bacağıma kadar vuruyordu ben galiba 7.gunu akşamı normal kaset teste silik gördüm 8.gunde sabah erken gebelik testiyle net gördüm ve testten bir gün önce çok umutsuzluğa kapılmıştm adet ağrısına benziyor diye şuan bile hala geçmedi hamileyim ama ağrım var yani ekstra 7gunden sonra göğüs ağrım başladı benim canım

Çok teşekkür ederim canım o zaman cumartesi 8.günüm bekliyim takdir Allahtan artık hayırlısıyla benimde kasık ağrısı şiddetli sol bacak ağrısı bide şimdilik başka birşey yok ama umut oldu söyledikleriniz bekliycez artık

Rabbim inşallah nasip etsin kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah sana tutunuyor minik

Degerleriniz 2 kati artmis bence sorun yoktur guzel dusunun

Aynıyız şu an benim ikinci gün belim bacağım çatlayacak derecede ağrıdı bi kaç gün sürdü şu an daha iyi yeni yeni göğüste sızlama başladı arada kasıklarımda batma oluyor.be bu gün 7. Gün akşamında silik çizgi çıktı bakalım yarın ne olacak dediğin gibi ama canım endişe hiç bitmiyor şimdi sende iki gün sonra kaç katı oldu endişesi sonra kesesi sonra kalp atışı.normal gebelik yaşayan anneler aa hamileyim aa aylarımız geçiyor modunda,bizler doktora yaptık bebeğin oluşumu hakkında

İnşallah hamilesindir aynı belirtilerimiz hiç deme ya bizler biliyoruz herşeyi benim önceden bir gebeliğim olmuştu kendiliginden ama gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi korkuyorum buda öyle olur diye diğer insanlara bakıyorum sadece idrar testi yapıyorlar pozitif çıkınca her yere yayiyorlar biz dogurana kadar heralde aklımizdaki kuşkular bitmez

Hayırlısıyla inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları

Hamdolsun çok şükür değerim iki katından fazla artmış korktum bugün adet olacakmışım gibi
Ağrılarım olunca Ama hamdolsun daha iyiyim şimdi Allah razı olsun sizden de
Çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah

Çok zor görünüyor canım diğer çizgi sabah sıkışık idrarla bence yenile en net doğru o çıkıyor:) bol pozitifler görürsün inş

Merhaba, sol kasıkta sadece bastırınca veya ayağa kalkarken aniden gelen bir ağrı oldu mu? Adetim gecikti, gözümde arpacık çıktı, dudağımda uçuk çıktı, göğüslerim ağrıyor ve şiştiler, belim kopacak gibi ağrıyor ara ara… Kist mi yada hamilelik mi diye emin olamıyorum ve doktora geçen ay ilk defa 15 gün süren adetim için gitmiştim temiz çıktı. Hemen kist oluşmuş olabilir mi acaba… yoruldum her ay hamilelik belirtilerini yaşayıp negatif görmekten. Sadece bu sol kasığım niye ağrıyor bastırınca kafam takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…