- 5 Haziran 2022
- 65
- 14
- 8
Vajinal muayene ile söylediVajinal muayene yaptı mı sadece karnından mı baktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal muayene ile söylediVajinal muayene yaptı mı sadece karnından mı baktı
Önümüzdeki haftaya kadar bekleyip başka doktorlara da gideceğiz inşallah iyi şeyler söylerlerMutlaka baska bir doktora da git bence. Tek doktorla sinirli kalma.
Önümüzdeki haftaya kadar bekleyip başka doktorlara da gideceğiz inşallah iyi şeyler söylerlerMutlaka baska bir doktora da git bence. Tek doktorla sinirli kalma.
Hayırlı olsun canım sevindim senin için RABBİM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hamileyim ben 7 haftalık çok şükür. Söylediğin ilacı inan hiç bilmiyorum duymadım etkileri nelerdir hiç bir bilgim yok ama umarım bebiş vardır
Allah razı olsun canım benim amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sevindim senin için RABBİM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktora gittiniz mi bir gelişme var mıÖnümüzdeki haftaya kadar bekleyip başka doktorlara da gideceğiz inşallah iyi şeyler söylerler
Ptesi günü başka dr a gittim ultrasonda baktı, kalp atışı yine duyulmadı fakat büyüklüğüne göre 5 hafta 3 4 günlük gözüküyor perşembe tekrar gel büyüyecek mi bakalım dedi..Tedaviye gittiğim dr a henüz tekrar gitmedim cuma günü düşünüyorum ona gitmeyi yarın ki duruma göreDoktora gittiniz mi bir gelişme var mı
Tedaviye gittiğim dr a göre 7 hafta civarındayım şuan ve şimdiye kadar duymamız gerekti kalp atışını. Bu salı çağırmıştı son şans diyerek fakat erteledim beklemiş olayım az daha diyeDoktora gittiniz mi bir gelişme var mı
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahTedaviye gittiğim dr a göre 7 hafta civarındayım şuan ve şimdiye kadar duymamız gerekti kalp atışını. Bu salı çağırmıştı son şans diyerek fakat erteledim beklemiş olayım az daha diye
Sağolun, Amin inşallahAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sonuç ne oldu acaba? Benimde 2.gün embriyosu transfer edilecek ve açıkçası hiç umudum yok10 martta transfer oldum ben de sonuçtan pek ümitli değilim.2 gün embriyosu