6 Mart pazartesi transfer olanlar

Benim bir önceki transferim kimyasal ile sonuçlanmıştı böyle ağrı yaşamadım bu doğal siklüs yöntemi ile oldu belki ondan kaynaklanan bir fark vardır ama insan umutlanıyor ister istemez
Merhaba bilmediğim için soruyorum tüp bebekte kimyasal gebelik nasıl oluyor

10 martta transfer oldum ben de sonuçtan pek ümitli değilim.2 gün embriyosu

Kızlar transferimin üstünden 6 gün geçti 5. Gün embriyosu siliklik ben mi görüyorum yoksa yanliş mı anlamlandırıyorum?

Merhabalar hanımlar.öncelikli olarak hayırlısıyla Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.bende 7 martta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bu gün transferden sonraki beşinci günüm 4. Tüp bebek denememiz .ama çok kötü durumdayım aklım fikrim yerinde değil çok gerginim çok alınganım hiç ihtiyacım olmadığı kadar şevkete ihtiyacım var sigara sorunumda var onu bırakınca ayrı bir streseşime güç olmadığım kadar ihtiyacım var ama bundan önceki denemelerde olduğu gibi normalde o anlayışlı adam bu süreçlerde tam tersi oluyor ve ben buna tahammül edemiyorum farkındayım duygularım çok değişken elimde değil bunu bilmesine rağmen azıcık ılımlı davranmıyor anlatmaya çalışıyorum halimi kavga kavga kolumdan tutup çekipte bir sarılayım demiyor çok çaresiz hissediyorum kendimi zaten yeteri kadar kafam dolu birde bunlar bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum nasıl bir akil verilir bilmiyorum ama birsey söyleyin bana da

Bazı Erkekler içindekileri uzaklaşarak ifade etmeyi, içinde bastirmayi tercih ediyorlar malesef, iletişim becerileri azalıyor

Bazı Erkekler içindekileri uzaklaşarak ifade etmeyi, içinde bastirmayi tercih ediyorlar malesef, iletişim becerileri azalıyor
Gerçekten çok doğru eşimde aynı şeyi söyledi ne diyeceğimi bilemiyorum farkındayım kolay değil yanlış bir şey söylememek için susuyorum diye.Doğru analiz etmişsin canım gelde benim hormonlara anlat

Merhabalar, bende 6 martta transfer oldum 5. denemem ve yaş 41 umutla umutsuzluk arası o ince çizgideyim. Bi diyorum evet tutacak inşallah sonra diyorum yine hüsran... ruh halim çok dengesiz bu sabah yanılıp erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek çizgi selamladı beni.. umarım hepimiz için güzel haberler alacağımız bir tedavi olur

4martta transfer oldu ama sadece sağ kasık agrım var hiç bise hissetmiyom
Canım bende 4 Mart'ta transfer oldum benim komple sağ sol olarak ağrıyor sırayla ve bel ağrısı bacağıma kadar vuran birde göğüs hassasiyetim var

Canım umutsuzluga kapılma asla iyi düşün iyi olsun daha erken belki HCG ye geçmemiştir önce kana geçsin bı

Eki Görüntüle 3216425
Kızlar transferimin üstünden 6 gün geçti 5. Gün embriyosu siliklik ben mi görüyorum yoksa yanliş mı anlamlandırıyorum?
Silik bir şekilde görünüyor. Erken gebelik testi almanızı öneririm onda net çıkacaktır diye düşünüyorum umarım beta artışı da sağlıklı olur adınıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…