- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
ben de ünv.sıra bekliyorum tüp bebek için ocak ayına kadar gelmezse özelde yaptırıcam ama bu ay çok çalıştık inş bu ay güzel haber alırım 2tane de aşılama var tutmayanantioksidan özelliği var canım. serbest radikalleri azaltıyor vücutta karıştırmadıysam . tüp bebekte döllenme sorunu yaşadım dr vermişti eşim ve bana
nasıl yani sabah öğle akşamı bir mi yazcan tekrardanAksam yemeginden sonra menuleri topluca yazmayı unutmayin kizlar
Aaaaa bende net yoktu Yen'i girdim görmemiştim olmaz yaaaa ben kaybettim çünkü kahvaltıyı biraz abarttım canım yaaaaDuyuru
Yarışma içinde yarışma yapiyoruz kizlar yarinki menulerimizde herkes hangi menüyü cok begendiyse onun ismini etiketleyip en cok begendigini belirtiyor ve yarin en çok beğenilen menu seçiliyor bakalim yarin kim birinci olcakkk
Şimdiden ocak ayına çok varmış inşallah gerek kalmaz canım çabucak kalırsın hamileben de ünv.sıra bekliyorum tüp bebek için ocak ayına kadar gelmezse özelde yaptırıcam ama bu ay çok çalıştık inş bu ay güzel haber alırım 2tane de aşılama var tutmayan
canım ben bu günkü menümü girmiştim.akşam tekrar mı yazıcaz. ben akşamları pek nete giremiyorum malesefAksam yemeginden sonra menuleri topluca yazmayı unutmayin kizlar
Kuzum sabah oglen aksam birlikte olunca menu tam anlamıyla anlasiliyornasıl yani sabah öğle akşamı bir mi yazcan tekrardan
Yok bebegim sen zaten toplu yazmissin toplica yazmayan icin demistim sabah oglen aksam olarak daha guzela anlasiliyor sen oyle yazmissin zatencanım ben bu günkü menümü girmiştim.akşam tekrar mı yazıcaz. ben akşamları pek nete giremiyorum malesef
Böyle suprizlere hazırlıkli olun hatunlarAaaaa bende net yoktu Yen'i girdim görmemiştim olmaz yaaaa ben kaybettim çünkü kahvaltıyı biraz abarttım canım yaaaa
Bundan sonra oluruz canımBöyle suprizlere hazırlıkli olun hatunlar
bence çok güzel bir menü olmuşSelam kizlar bulundugum yerde Internet yeni geldi giremedim buraya o yuzden
Menume gelecek olursam
Kahvalti
1 yumurta
6 zeytin
1 dl ekmek
Ara yesilcay nescafe
Ogle
1 tabak taze fasülye
1 kase yogurt
Ara 2 kare bitter cikolata
Aksamki yemegim de belli
5 kasik etli bulgur pilavi
Bolca salata
yogurt
aslında sadece patates kızartması ve nutella işi bozmuş, neyse ki onları da sınırlı tüketmişsinMenümü yazayım
Kahvaltı
2krep
3-4 çatal patates kızartması
Domates salatalık
2dilim peynir
1tatlı kaşığı Nutella
Çay
Ara
2kuru incir
Sade kahve
Öğlen
3kaşık yoğurt
3kaşık gevrek
Yeşil çay
Akşam
4köfte (ızgara)
Salata
Kahvaltı çok kötü biliyorum kızlar yarın daha iyi olacak
Menu spor harikasinMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 zeytin
Maydonoz
Salatalık
2 dilim tam bugday ekmek
Öğlen
1 kase tarhana corbasi
Aksam
Hamsi(firinda)
roka salatası
AMIN ALLAH razi olsun canım senide takima alayim ozaman alinan son kişi olcaksin meleginde bize ugurlu gelir INŞALLAH
Sevgili grup arkadasim menun super cok dengeli sporun da harika...benim bu günkü menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı çökelek
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 dilim çavdar- 1 fincan yeşilçay
yeşillik
öğle
5 yemek kaşığı haşlanmış nohut
4 yemek kaşığı yoğurt
1 kepçe tarhana çorbası
biraz domates
ara saat:14.00
1 orta boy armut
saat.17:00
200 ml. süt
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar haşlanmış kırmızı et
4 yemek kaşığı yoğurt
sebze söğüş
20.00-21.00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüş sonrası 1 fincan yeşil çay+ yarım muz
ve 12 bardak su
Canim Allah gonlune göre verir insallahallah duysun sesini şu mübarek günde ama maalesef 6 yıllık evliyim 1 dış gebelik bir de normal düşüm var
Sagol Canimbence çok güzel bir menü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?