6 Aylık Ücretli Doğum İzni Hakkında !!

hakkımız olan bir şeyi böyle süründüre süründüre veriyorlar ya ne diyeyim...

Bende nisanda doğum yapacağım inşallah yetişir.Kanun çıksa bile yasa içinde bulunan kürtajla ilgili maddeye çok karşı çıkıyorlar. İnşallah mahkemeye verip durdurmazlar kanunu.

arkadaşım bu haberin kaynağı nedir benim doğum iznim aralık 10 da bitiyorda,bir sürü yere mail attım hiç cevap gelmedi.umarım doğru olur

burda bi arkadaşl tbmm sitesini vermişti komisyonda görünüyor.en geç 45 gunde komisyondan çıkıyormuş.kasım sonuna denk geliyor. çıkınca mecliste onaylanır diye düşünüyorum.

doğum izni uzayacak mı uzamayacak mı diye düşünürken erken doğum yapıcaz, neyseki erken erken doğum yaparsak doğum sonrasına normal doğum süresi ile erken doğum süresi arasında geçen süreyi aktarabileceğimizi biliyoruz !

inşallah bu yasa cıkar...... bende 21 mayısta inş. bebegimi dogurcam ve ücretli izin kullanmayı düsünüyorummmm

Kasımın Son Haftası Belli Olur Diyorlar.Bende Sabırsızlıkla Bekliyenlerin Arasındayım

inşallah bir an önce çıkar bimere yazdım cevap gelmedi.geçenlerde birisi başka bir sitede bimere yazdığını olumsuz cevap aldığını yazmış ne anlamda olumsuz bilemedim.dua edelimde çıksın

pofffffffffffff hadi ama ya iznimizi ayarlıycaz ama daha dimi vekillerden birinin esi hamile olaydı keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…