ben yetişir die düşünüyorum canım.şuan hazırlık aşamasında yasa
arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve memurum çalışıyorum.2 gün önce kürtaj yasası ile ilgili taslak haberlerini okudum taslak içinde 6 aylık üçretli doğum izni varmış bu bize yetişirmi acaba galiba TBMM açılınca onaylancak 1 Ekim de yani inş yetişir merak ettim sizce nasıl olur.
arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve memurum çalışıyorum.2 gün önce kürtaj yasası ile ilgili taslak haberlerini okudum taslak içinde 6 aylık üçretli doğum izni varmış bu bize yetişirmi acaba galiba TBMM açılınca onaylancak 1 Ekim de yani inş yetişir merak ettim sizce nasıl olur.
canım merhaba bende öğretmenimm 5 buçuk aylık hamileyimm bende dün haberlerde gördümm inş.. böle bişeyy olurrr valla süperr olurrr.bimer cevap yazarsa bizimle paylaşırsan sevinirim.
arkaadaşlar mrb
inşallah onaylanır . bende yasanın hazır olduğunu sadece yeni yasama yılında onaya kaldığını biliyorum. içinde kürtaj yasasıda olduğu için ben hemen onaylanacağını düşünüyorum. inşallah öylede olur. bizide kapsar inş.yeni düzenlemede tabi nasıl olcak hamilelik öncesi ve sonrası süreler nedir? biz nasıl yararlanırız hepsi bir soru. ama sanırım o tarihe doğum yapmış, yapıcak yada yasal süresi içinde olan tüm kişileri kapsayacaktır. öyle umud ediyorum en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?