6 aylık evlilik ve boşanma

Anlaşmalı boşanmak için 6 ay daha parazitlenmesi lazım. Konu komşu arkadaştan şahitlikle çekişmeli açması lazım, şahitlik ile kısa sürüyormuş bir şey de istemeyeceği için
Ay daha 1 yıl dolmamıştı değil mi? Evet. Çekişmeli açsın, sonra zaten adam kuzu kuzu anlaşacak, cepte para yok pul yok, avukata mı yedirecek kalan 5 kuruşu da. Sanmam. Öyle bir mıymıntı ki, imza atmaya erinir bu. kaldı ki çekişecek bi de.

Altınları ikiye mi bölüyoruz bilgim yok bu konuyu da danışmıs olayım onun tarafının taktığı 4 bilezik var akrabalarından
Benim tarafında var bir kaç tane altın
Ne yapmak gerekir bu muhtemelen benim tarafınkileri ver der diye düşünüyorum

Ziynet davası açacaksınız. Ya da çekişmeli davanın içinde talep edeceksiniz. Düğün nikah kasedi/ fotoğrafı sunacaksiniz. Mahkeme kime ne takılmış bilirkişi marifeti ile ortaya koyacak. Son Yargıtay kararlarina göre erkege takılan altınlar vs erkeğe ait oluyor.

Eve 1 kuruş katkısı olmayıp bi de takılanları almak offf ne bileyim ya… neyse alsın da çıksınlar hayatımdan :/

Yediğine saysın ya hüff. Dava parası yap onunkileri. Hem söz verdiydi, o ödeyecekti.

Yediğine saysın ya hüff. Dava parası yap onunkileri. Hem söz verdiydi, o ödeyecekti.
Bu insanlar bi de şey görümcem ilk evliliğinde altınları adama kaptırmış hala adama sövüyorlardı gurursuz şöyle böyle kadınındır altın salak kocasına kaptırdı diyordu eşim de annesi de bilmiyorum ne olur

Açıkçası boşanmalı mıyım? Diye bile sormanız vakit kaybı.Az uz zaman geçmemiş bir 6 yıl daha mı geçsin diye bekliyorsunuz.Benim bir tanıdığım var çocukları yok 15-16 yıl evli kalmışlar sonunda kadın boşanmak istemiş ve ayrılmışlar.Neden bunca zaman beklediniz daha erken boşanmış olurdunuz dediğimde hep değişir düzelir diye bekledim dedi.Değişen düzelen değişiyor düzeliyor.Olan size olur,diğer arabadaki hakkınızı da evin herşeyini de alın ve bu adamı dehleyin..

Bu durum böyle gider gibi boşanmanız daha hayırlı olur düzelmezse eğer eşiniz

6 yıl değil 6 aydır evliyiz

Haklısınız

Kaynananın işine ne geliyorsa onu istiyor. Gel temizlik yap diyor,
oda edebince kız isteseydi, set taksaydı, bohça götürseydi,adetse bunlarda adet.

Kaynananın işine ne geliyorsa onu istiyor. Gel temizlik yap diyor,
oda edebince kız isteseydi, set taksaydı, bohça götürseydi,adetse bunlarda adet.
Evet evet aynı bunları söylemiştim isteme yapmasın, hiçbir şey takmasın, nikaha tişört pantolon İle gelsin ama nikah akabinde beni temizliğe çağırsın hahahah çok gülmüştüm sinirden zaten evlendim bunları yaptı zıvanadan çıktı 2. Haftada heryerden engelledim 6 aydır yüzünü de görmedim hiç sıfır iletişim her yerde engelli

Ay be cirkin bir hareket. Gicik olurum zaten dugunde erkegin uzerine taki takilmasina. Damadin uzerine bilezik igneliyorlar. Damat takacak sanki.
Kultur farki belki tamam ama bu daha bana ilk andan da ikilik cikarmak gibi geliyor. Kadinla erkegi maddi yonden de ayirmak gibi. Eger bunu bosanirlarsa bu altinlar ohlusumda kalsin diye yapiyirlarsa daha da fena.

Tabi görümcem eşime kalsın diye ona kolye gibi zincir taktı herkes çok tuhaf bakmıştı ne alaka diye

Adamın hiçbir faydası yok ki, üstüne aileci. Baştan kabul ettin diye ömür boyu çalışmayan adamı mı besleyeceksin. Hadi işi yok çalışmıyor ev işi yapsın. Tam bir asalak olarak yaşıyor. Kapıya koy ailesi baksın.

İşsizken evlenmeyi kabul ettiniz ve 6 ayda pes ettiniz.

E düzen yokken neden evlendiniz, madem evlendiniz 6 ayda birden gözünüz mü açıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…