6 aylık evlilik ve boşanma

Neden gitmek istemediği belli oldu herifin ahahhaahah. Ben de gitmem şahsen, deli miyim?
Nasıl yapabilirim dilekçeyi adliyeden mi alıyorum gooogle a yazdım dünden beri sadece avukat sayfaları var coluk çocuk nafaka konuları var biz sade düz evlilik sonrası alınan mal vs yok talepsiz düz boşanmak istiyorum diye bir kağıda mı yazacağım kafam çok karıştı avukat icin sorum bir arkadaşıma 7.000₺ dedi , malesef avukat tutacak bir param yok..

Şaşkın mısın nesin, evde koca adam besliyosun resmen. Kedi al besle daha masrafsız. Kullandırtıyosun kendini. Boşa bakalım o kızkardeşi annesi yüzüne bakıyo mu bir kuruş veriyor mu? Adam sana mecbur sen ona değil, bir de trip of pof yapıyor. Boşansa ortada kalacak olan o, koy kapıya gitsin çok sevdigi annesine ablasına. Para getirmiyor eve, duygusal bağ sıfır, parazit gibi bi de paranı ailene yediriyor. Bir de afedersin de enayi gibi adamın donunu yıkayıp ev temizliyosun. O yapsın yok, evde yatıyo tüm gün. Ciddiyim kedi al daha hesaplı

Kusura bakmayın ama sizi istemeye bile gelmeyen kaynana sizin b.kunuzu yesin. Utanmadan bide temizliğe gel diyor. Temizlikçi tutsun kendine çok meraklıysa aşırı sinir oldum kaynananıza. Zorla ağzını bozduruyorlar insanın
Daha var ya anlatsam şok olursunuz bu ne ki , eşimin babaannesi var uzakta yaşıyor
Biz evlendik balayından geldik daha 1.haftamız kaynanaya yemeğe gittik dedi ki yarın gidip babanneyi alın bir iki hafta siz bakın sizde kalsın değişiklik olur kadına dedi alzaymır kadın , hayatımda hiç yaşlı biriyle zaman bile geçirmedim kaldı ki rahatsızlığı olan bir kadın çok tanımıyorum ama çıkıp gidiyormuş evden arada biz eşimle yok dedik bizi evden kovmuştu öyle sildim engelledim onu her yerden

Kusura bakmayın ama sizi istemeye bile gelmeyen kaynana sizin b.kunuzu yesin. Utanmadan bide temizliğe gel diyor. Temizlikçi tutsun kendine çok meraklıysa aşırı sinir oldum kaynananıza. Zorla ağzını bozduruyorlar insanın
Suç konu sahibinde, ayağını yere vura vura şunu isterim bunu isterim diyen bir gelin olsa çay istemeye çekinirdi o kaynana. Bu kadar öne atmasaymış kendini.

Daha var ya anlatsam şok olursunuz bu ne ki , eşimin babaannesi var uzakta yaşıyor
Biz evlendik balayından geldik daha 1.haftamız kaynanaya yemeğe gittik dedi ki yarın gidip babanneyi alın bir iki hafta siz bakın sizde kalsın değişiklik olur kadına dedi alzaymır kadın , hayatımda hiç yaşlı biriyle zaman bile geçirmedim kaldı ki rahatsızlığı olan bir kadın çok tanımıyorum ama çıkıp gidiyormuş evden arada biz eşimle yok dedik bizi evden kovmuştu öyle sildim engelledim onu her yerden
Siz her şeye tamam deyip sorun çıkarmayınca sizi saf sanmış heralde kv. Üzerinizde baskı kurmaya çalışmış ben öyle anladım. Eğer boşanacak olursanız tanığınız var mı yaşadığınız şeylere şahit birileri iyi olabilir. Sizin anlattıgınızı gören değil de olaylara birebir şahit olan tanıklar olmalı

Daha görümce de var da kafa karışmasın hic görümcede gerçek hayatı yalan olan insta mommylerden..
Sen bu adama asik mi oldun
Nesi sana çok cazip geldi.
İşi yok bir kere ailesi baştan göstermiş kendini facia.
İstemeye gelmemisler.
Aynı evde kalmissin neyine vuruldun?
Çok tatli dilli felan miydi?
Hani ise de yaramıyor.
Hani seni el üstünde tutsa geldimi yemeğini felan yapsa sadece ıssız derdik.
Şuan bakıyorum artı hiç yok.

Nasıl yapabilirim dilekçeyi adliyeden mi alıyorum gooogle a yazdım dünden beri sadece avukat sayfaları var coluk çocuk nafaka konuları var biz sade düz evlilik sonrası alınan mal vs yok talepsiz düz boşanmak istiyorum diye bir kağıda mı yazacağım kafam çok karıştı avukat icin sorum bir arkadaşıma 7.000₺ dedi , malesef avukat tutacak bir param yok..
Ya İnternete bi bak, anlaşmalı boşanma dilekçeleri olması lazım, alır birini doldurursun.

Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..

6 aylık evliyim. Başlarda kaynana ve görümceden çok çektim.
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
İstemem dahi olmadı. Öylece evlendim. Cocuk yok zaten eşim cocuk da istemiyor.

Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..

Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Hem calısıyorum, ev temizliği, yemek, bulasık, camasır.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Hep evde dipdibeyiz. ben bilgisayar basındayım o koltukta telefonda..
2 aydır cinselliğimiz yok, sadece yan yana uyuyoruz

Evimizin tüm esyalarını ben ve ailem yaptık.
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Eşim tarafından evimize bir çöp dahi alınmadı.
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.

Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.

Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Yahu araba benim arabam. Bana niye güveniyorsunuz bu kadar...
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..

Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.

Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve :KK43:
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de

Yaşlar 30-33
Oyle aldin diye oyle devam etmek zorunda misin. Asalak gibi yapismis azcik gururu olsa boyle yapmaz. Cocuk da yok. Resmen kambur sana annen baban bile inan sevinir bunu bosarsan

Görümcemin de beni sevmemesi çocuğuna bakmamam , çocuklarla ilgilenemiyorum ne yapayım oğlu çok yaramazdı ama yavrum çok üzülüyordum çocuk gece 4 de yatıp sabah 7 de kalkan biri 5 yaşında daha
Ne bileyim aile hep bir çıkar içinde birine baktırma derdinde
Bir iki kez çocuğu bana bıraktılar dedim hadi bende abur cubur yok internet yok çocuk disiplin görür dedim aldım sebze meyve yedirip 9 dedin mi yatağa götürdüm sus pus oldu kitap okudum vs bir daha almadım bakmıyor oldum

Beni böyle kabul ettin de ne demekse. Evet evde haricen 33 iq olarak 12 yaşında bir adama annelik etmeyi kabul etmişsin. Nasıl bir özsevgisi varsa kendisini evlenilebilir ve hatta evlilik sürdürülebilir birisi olarak görüyor. Böyle kabul ettin diyor o kadar tembel ki bu konuda kafa yormaya bile üşeniyor. Boşasan 13. Günde kokmaya başlar sokakta

Şu konuyu hatırlıyorum gerçek nickinizle açtınız sanırım

Büyük şehirde yaşıyorsunuz adliyenin yakınlarında dilekçe yazanlar var. 150tlyw falan yazarlar.

Afedersiniz konu başlığına dikkat etmemisim. 1 seneden kısa evliliklerde anlaşmalı boşanma davası acamazsiniz. Çekişmeli boşanma davası açmanız gerekir.

X