6 aylık evlilik ve boşanma

İşsizken evlenmeyi kabul ettiniz ve 6 ayda pes ettiniz.

E düzen yokken neden evlendiniz, madem evlendiniz 6 ayda birden gözünüz mü açıldı?
Çünkü acil bir ameliyata girdim.. parayı ailem verdi çok dokundu içime yoklukta yaratıp verdiler diye.. gözlerimdeki perde açıldı

Eşin gözümde bir parazit olarak canlandı. Sanada baştan kokan balığı niye aldın diye beğenmedim yaptım.

İşsizken evlenmeyi kabul ettiniz ve 6 ayda pes ettiniz.

E düzen yokken neden evlendiniz, madem evlendiniz 6 ayda birden gözünüz mü açıldı?
Ama insan bir hata yapti diye hep gerisini getirmeli mi? Ben gelinimizle bile konusurken sen kardesimin bencilligini bilerek evlendin ama bilerek evlendin diye omrun boyunca cekmek zorunda degilsin diyorum. Yani ilk yillar belki baska duygularla baska bazi gozle bakiliyor ama sonra insan degisiyor.

Eşiniz sorunlu,bencil ve sorumsuz bir insan.Bu değişmez maalesef.Zamanınızı ve enerjinizi boşuna tüketmeyin.Değmez.Biran önce kurtulmaya bakın.Sevgi bir yere kadar...
Eşyalarını toplayıp kapının önğne koyun hazır çocuk yokken..Gitsin çok kıymetli ailesiyle yaşasın
Sizde yolunuza bakın

Ya biraksin bu ayaklari. Kizginmiş!!! Bak amacina ulasmis. Haksizken hakli konumuna getirip sana kendini kotu hissettirmis. Ben olsam bosanirdim. Net. En guzel yillarini bu adamla heba etmeden kurtul bence. Bir adam mesleginden dolayi yada kapasitesinden dolayi cok para kazanamaz anlarim, ama calismayi seviyordur az da olsa evine para getirip anaya babaya muhtac etmiyordur, kisacasi elinden gelen cabayi sarf ediyorsur eyvallah. Hadi onu da gectim is basvurusu yapiyordur olumlu geri donus alamiyordur ona da tamam. Ama insan bir mahcup olur be adam. Sen o u oyle kabul ettin diye omur boyu ona bakacagini falan mi sandi acaba?

Evlenirken işsiz olmasını sorun etmemeniz, bir yerden sonra da sorun etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Her insanın bir taşma noktası var. Bu konuda sizi sözünde durmamakla suçlaması çok yersiz. Ömür boyu ona bakacak değilsiniz. Evlenirken bir hata olmuş, bu hata yı ortadan kaldırmak en doğrusu gibi görünüyor. Ailesinin tutumu, eşinizin ailesine bağlılığı, hiç mahcup olmayışı, bir çaba göstermeyişi, hiç değilse ev işlerini sizin omuzlarından almayışı, üstüne bir de sizi suçlaması, hep beklenen sonu yani boşanmayı destekler nitelikte. Para herşey değil derler, ancak paranın maddi etkisinden ziyade manevi etkisi de var bence. Çünkü para ilişkilerdeki dengeyi korur, rolleri paylaştırır, sorumlulukları paylaştırır.

Ben sadece şeyi merak ediyorum, hadi siz bu kadar verici oldunuz peki aileniz neden bu kadar verici oldu? Ben bu tarz konuları burda çok görüyorum, ve bu kafaya nasıl ulaşıldığını merak ediyorum.
Çok doğru söylediniz aynı şeyi bende merak ediyorum bende şu sekilde merak ediyorum bu benim cevremdede gördüğüm birşey herşeyi kiz tarafi yapıyor oğlan tarafi hic birşeyin yükünü kaldırmak istemiyor kız ailesi söyle düşünüyor kızımız mutlu olacak tek kızım mutlu olsun yaparım bu denli güzel düşünülürken oglan tarafi neden bu şekilde değilde biz yapamayız edemeyiz diyorlar hâlbuki erkek tarafının daha aktif olmasi gerekmez mi bende bunu anlamıyorum buradada görüyorum bayanlardan herşeyi benim ailem yaptı eşimin tarafi hic birşey yapmadı diye bu durumu hic anlayamıyorum çözemiyorum da

Arkadaşım kabul ettin diye kendini kptu hissetme, bir omir bakmaya söz vermedin ya, hayır madem iş bulamiyordu ev işlerini yapsaydı, benim eşim de ilk evlendigimiz zamanlar 3 aykadar çalışmadı ama inan en rahat olduğum dönemdi,evde her işi yapardı ben işten gelirdim hiç kaldirmazdi yerimdenh

Haklısınız öncelikle boşanma yerine eşinizin bu durumun ciddiyetini anlaması için birseyler yapabilir siniz bunları eşinize de söyleyebilirsin iz

Yani 30 yaşına gelmişsin hicmi bisey görmedin hicmi duymadın mağarada mi yaşadın bu yaşına kadar insan hicmi düşünmez işi yok gücü yok ana kuzusu adamla evlenilirmi diye dusunemedinmi gerçekten valla kusura bakmada şimdi 17 yaşındaki kız bile ilk önce paraya bakıyor para yoksa aşk da yok diyorlar samanlık seyran olmuyor yani sende daha fazla enayilik yapma bas tekmeyi gitsin

Eşiniz yaptı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…