6 aylık evlilik ve boşanma

Mantığınızı rafa kaldırıp aşığım diyerek bu (parazit) adamı kabul etmişsiniz, belki de herşeyiyle kabul ettiğiniz için el üstünde tutulur ailesi tarafindanda pohpohlanırsınız diye düşündünüz ama olmadı değil mi?Olmaz, çünkü hayat öyle değil ne kadar eğilirseniz o kadar yük altında kalırsınız,siz kabul ettikçe karşıdaki kendini bulunmaz hint kumaşı sanır,öyle de olmuş.Kendinizi sevin artık geleceğinizi düşünüp öyle karar verin.

İş bulamiyorsa ev işi yapıp sizi rahatlatması lazım bütün gün napıyor peki bu adam? Yemek de mi yapmıyor? Bence de çekmeyin bunun kahrını. Hazır çocuk yokken boşayin gitsin.

Evlenirken aldığınız beyaz eşya vb.nin faturası falan vardır inşallah. Hiç bir şey bırakmayın buna. Götürür ailesine verir.

Evet bir arkadaşımın kaynanasıda vallahi ben sana sattım sen kime satarsın bilmem demiş
Şöyle dürüst olsunlar canımı yisinler. 😁 İşe yaramaz oğulları bekarken aramayı sormayıp, evlenince yapışan modeller var bunlar yine iyi.

İş bulamiyorsa ev işi yapıp sizi rahatlatması lazım bütün gün napıyor peki bu adam? Yemek de mi yapmıyor? Bence de çekmeyin bunun kahrını. Hazır çocuk yokken boşayin gitsin.

Evlenirken aldığınız beyaz eşya vb.nin faturası falan vardır inşallah. Hiç bir şey bırakmayın buna. Götürür ailesine verir.
Beyaz eşyalar ailemin yazlık evinde olanlardı onları koyduk eve yeniydi 1 yıllık az kullanılmıştı masraf yapmayın diyerek verdiler..

Alamaz o yüzden cüret bile etmesin , büyük hata yaptım bu insanları hayatıma alarak çok üzgün ve kendime kırgınım. Kendime saygıma cok kırgınım..

saçma sapan davrandım kendimi yaktım.. buna bir kaç aydır razı gelmiyorum diye nankör ilan edildim hayatını mahvetmişim gibi davranıyor .
Şimdi gitmiyor musun dedim yarın gidicem dedi soru soruyorum cevap vermiyor
Plan yapacağım ona göre amacım sohbet değil zaten sert ve resmiyim insani sorularıma cevap vermiyor değişik bir gurur içinde

Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..

6 aylık evliyim. Başlarda kaynana ve görümceden çok çektim.
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
İstemem dahi olmadı. Öylece evlendim. Cocuk yok zaten eşim cocuk da istemiyor.

Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..

Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Hem calısıyorum, ev temizliği, yemek, bulasık, camasır.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Hep evde dipdibeyiz. ben bilgisayar basındayım o koltukta telefonda..
2 aydır cinselliğimiz yok, sadece yan yana uyuyoruz

Evimizin tüm esyalarını ben ve ailem yaptık.
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Eşim tarafından evimize bir çöp dahi alınmadı.
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.

Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.

Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Yahu araba benim arabam. Bana niye güveniyorsunuz bu kadar...
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..

Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.

Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve :KK43:
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de

Yaşlar 30-33
Sen koca değil evlatlık almışsın, hem de bile isteye. İpsiz sapsız adamla nikahı nasıl içine sindirip kıydıysan şimdi boşanmayı da başarabilirsin bence, çünkü bu heriften koca olmaz, anca senin üzerinden geçinen bir asalak olarak kalır.

Çekilir dert değil bu evde bunu bekleyeceğine kedi köpek al besle sevaba girersin. Bu ne böyle hem size hem ailenize yazık.

Eşiniz acaba iş bulamıyor mu gerçekten, yoksa rahata alışıp çalışmak mı istemiyor bence önemli olan bu. Eğer çalışma niyeti yoksa zaten hayır gelmez ama belki de adam gerçekten bunalımdadır iş bulamıyordur çalışma niyeti vardır. Varsa zaten öyle böyle bir şekilde bir işin ucundan tutacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun. İsteme olmadan evlenmenizin özel sebebi var mıydı, anneniz çok üzülmüştür gibi geldi .

Beyaz eşyalar ailemin yazlık evinde olanlardı onları koyduk eve yeniydi 1 yıllık az kullanılmıştı masraf yapmayın diyerek verdiler..

Alamaz o yüzden cüret bile etmesin , büyük hata yaptım bu insanları hayatıma alarak çok üzgün ve kendime kırgınım. Kendime saygıma cok kırgınım..

saçma sapan davrandım kendimi yaktım.. buna bir kaç aydır razı gelmiyorum diye nankör ilan edildim hayatını mahvetmişim gibi davranıyor .
Şimdi gitmiyor musun dedim yarın gidicem dedi soru soruyorum cevap vermiyor
Plan yapacağım ona göre amacım sohbet değil zaten sert ve resmiyim insani sorularıma cevap vermiyor değişik bir gurur içinde
Adam haklı, kendi elinle rahata alıştırmışsın şimdi de bozuyorsun o rahatı. Kaynanan da biliyor oğlunun ne kadar işe yaramaz olduğunu, bu kadın seni eninde sonunda atar başından demiş, haklı çıkmış. Nasıl da biliyor kadın malını.

Eşiniz acaba iş bulamıyor mu gerçekten, yoksa rahata alışıp çalışmak mı istemiyor bence önemli olan bu. Eğer çalışma niyeti yoksa zaten hayır gelmez ama belki de adam gerçekten bunalımdadır iş bulamıyordur çalışma niyeti vardır. Varsa zaten öyle böyle bir şekilde bir işin ucundan tutacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun. İsteme olmadan evlenmenizin özel sebebi var mıydı, anneniz çok üzülmüştür gibi geldi .
Benim annem babam ayrı.. babam uzakta 20 yıldır görmedim.. babasız büyüdüm..
Hal böyle olunca dayılarım bizden istesin annesi dediler.
Eşimin de baba vefat etmiş
Kayınvalidem ben dayılarından istemem sadece annen olacaksa olsun dedi annemde öyle kabul etmedi malesef isteme olmadı..

Benim annem babam ayrı.. babam uzakta 20 yıldır görmedim.. babasız büyüdüm..
Hal böyle olunca dayılarım bizden istesin annesi dediler.
Eşimin de baba vefat etmiş
Kayınvalidem ben dayılarından istemem sadece annen olacaksa olsun dedi annemde öyle kabul etmedi malesef isteme olmadı..
Aa ona neymiş
Niye sadece annen olsun
İnsan içine çıkarmaya utandı oğlunu demekki.

Hayat müşterek, siz iş bulamasaydiniz geciminizi eşiniz sağlardı şimdi siz sagliyosunuz. Ama burda asıl sorun çalışan siz olduğunuz halde eşinizin ev işine el surmemesi ve sizin arabanızı bizim diye sahiplenip kendi malını ailesine yedirmesi. Evlilikte emek eşit sarfedilmeli, burdan gördüğüm kadarıyla eşiniz evde yatmaktan başka bişey yapmiyor

Aa ona neymiş
Niye sadece annen olsun
İnsan içine çıkarmaya utandı oğlunu demekki.
Görümcenin eşi istesin dedik kabul etmedi yalnızca annen olacak dedi diretti.
Arkadaş bile kabul etmedi kahve hazırlamak icin mutfağa öyle diyeyim..
Şartı şuydu sadece annem ve ben iki kişi olmalıydık 3. Kişi istemiyorum gelmem dedi..
Bahaneydi yani.

Görümcenin eşi istesin dedik kabul etmedi yalnızca annen olacak dedi diretti.
Arkadaş bile kabul etmedi kahve hazırlamak icin mutfağa öyle diyeyim..
Şartı şuydu sadece annem ve ben iki kişi olmalıydık 3. Kişi istemiyorum gelmem dedi..
Bahaneydi yani.
Adamla resmen zorla evlenmişsin ya. Ne gerek vardı bu kadar eğilmeye, değdi mi?

Kv nin beni istememe sebebi ona hizmet etmeme evine gidip temizlik yapmamam onunla çok samimi olmamam özel ilgi çok bekledi. Temizliğe çağırdı hic gitmedim ben yapamam pek temizlik annemin evinde de yapmıyordum dedim diye düsman olmuştu gitmem gerekirmiş görümcem yapıyor temizliğini hep benim de artık gitmem gerekiyormuş

Kv nin beni istememe sebebi ona hizmet etmeme evine gidip temizlik yapmamam onunla çok samimi olmamam özel ilgi çok bekledi. Temizliğe çağırdı hic gitmedim ben yapamam pek temizlik annemin evinde de yapmıyordum dedim diye düsman olmuştu gitmem gerekirmiş görümcem yapıyor temizliğini hep benim de artık gitmem gerekiyormuş
Faydasız oğullarını aldığın yetmiyor mu? Benim böyle oğlum olsa senin gibi gelini alana kadar rahat durmam, o dügünde ne göbekler atarım, yük etmem kendimi ki, bir sabah faydasızı kapıma atılmış bulmayayım. :KK70:

Anne de faydasız fazlasıyla..
5 kuruş parası yok evi baştan sona tadilat ettirdi kredi çekti
Eşim anne evine dönerse çalışır mecbur anneye para lazım.
Neden gitmek istemediği belli oldu herifin ahahhaahah. Ben de gitmem şahsen, deli miyim?

Kusura bakmayın ama sizi istemeye bile gelmeyen kaynana sizin b.kunuzu yesin. Utanmadan bide temizliğe gel diyor. Temizlikçi tutsun kendine çok meraklıysa aşırı sinir oldum kaynananıza. Zorla ağzını bozduruyorlar insanın

X