- 19 Mayıs 2020
- 46.414
- 207.589
- Konu Sahibi Madisonbarkley
Bilsek de içimizden biliriz, merak etmeLütfen ifşa etmeyin yönetim izniyle açtım belli olmaması icin kimliğim biliniyor eş ve aile tarafından..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilsek de içimizden biliriz, merak etmeLütfen ifşa etmeyin yönetim izniyle açtım belli olmaması icin kimliğim biliniyor eş ve aile tarafından..
Anlaşmalı boşanmak için 6 ay daha parazitlenmesi lazım. Konu komşu arkadaştan şahitlikle çekişmeli açması lazım, şahitlik ile kısa sürüyormuş bir şey de istemeyeceği içinYa İnternete bi bak, anlaşmalı boşanma dilekçeleri olması lazım, alır birini doldurursun.
Ay daha 1 yıl dolmamıştı değil mi? Evet. Çekişmeli açsın, sonra zaten adam kuzu kuzu anlaşacak, cepte para yok pul yok, avukata mı yedirecek kalan 5 kuruşu da. Sanmam. Öyle bir mıymıntı ki, imza atmaya erinir bu. kaldı ki çekişecek bi de.Anlaşmalı boşanmak için 6 ay daha parazitlenmesi lazım. Konu komşu arkadaştan şahitlikle çekişmeli açması lazım, şahitlik ile kısa sürüyormuş bir şey de istemeyeceği için
Eve 1 kuruş katkısı olmayıp bi de takılanları almak offf ne bileyim ya… neyse alsın da çıksınlar hayatımdan :/Ziynet davası açacaksınız. Ya da çekişmeli davanın içinde talep edeceksiniz. Düğün nikah kasedi/ fotoğrafı sunacaksiniz. Mahkeme kime ne takılmış bilirkişi marifeti ile ortaya koyacak. Son Yargıtay kararlarina göre erkege takılan altınlar vs erkeğe ait oluyor.
Yediğine saysın ya hüff. Dava parası yap onunkileri. Hem söz verdiydi, o ödeyecekti.Altınları ikiye mi bölüyoruz bilgim yok bu konuyu da danışmıs olayım onun tarafının taktığı 4 bilezik var akrabalarından
Benim tarafında var bir kaç tane altın
Ne yapmak gerekir bu muhtemelen benim tarafınkileri ver der diye düşünüyorum
Bu insanlar bi de şey görümcem ilk evliliğinde altınları adama kaptırmış hala adama sövüyorlardı gurursuz şöyle böyle kadınındır altın salak kocasına kaptırdı diyordu eşim de annesi de bilmiyorum ne olurYediğine saysın ya hüff. Dava parası yap onunkileri. Hem söz verdiydi, o ödeyecekti.
Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..
6 aylık evliyim. Başlarda kaynana ve görümceden çok çektim.
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
İstemem dahi olmadı. Öylece evlendim. Cocuk yok zaten eşim cocuk da istemiyor.
Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..
Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Hem calısıyorum, ev temizliği, yemek, bulasık, camasır.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Hep evde dipdibeyiz. ben bilgisayar basındayım o koltukta telefonda..
2 aydır cinselliğimiz yok, sadece yan yana uyuyoruz
Evimizin tüm esyalarını ben ve ailem yaptık.
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Eşim tarafından evimize bir çöp dahi alınmadı.
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.
Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.
Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Yahu araba benim arabam. Bana niye güveniyorsunuz bu kadar...
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..
Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.
Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de
Yaşlar 30-3
Bu durum böyle gider gibi boşanmanız daha hayırlı olur düzelmezse eğer eşinizHerkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..
6 aylık evliyim. Başlarda kaynana ve görümceden çok çektim.
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
İstemem dahi olmadı. Öylece evlendim. Cocuk yok zaten eşim cocuk da istemiyor.
Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..
Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Hem calısıyorum, ev temizliği, yemek, bulasık, camasır.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Hep evde dipdibeyiz. ben bilgisayar basındayım o koltukta telefonda..
2 aydır cinselliğimiz yok, sadece yan yana uyuyoruz
Evimizin tüm esyalarını ben ve ailem yaptık.
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Eşim tarafından evimize bir çöp dahi alınmadı.
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.
Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.
Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Yahu araba benim arabam. Bana niye güveniyorsunuz bu kadar...
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..
Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.
Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de
Yaşlar 30-33
6 yıl değil 6 aydır evliyizAçıkçası boşanmalı mıyım? Diye bile sormanız vakit kaybı.Az uz zaman geçmemiş bir 6 yıl daha mı geçsin diye bekliyorsunuz.Benim bir tanıdığım var çocukları yok 15-16 yıl evli kalmışlar sonunda kadın boşanmak istemiş ve ayrılmışlar.Neden bunca zaman beklediniz daha erken boşanmış olurdunuz dediğimde hep değişir düzelir diye bekledim dedi.Değişen düzelen değişiyor düzeliyor.Olan size olur,diğer arabadaki hakkınızı da evin herşeyini de alın ve bu adamı dehleyin..
Ay pardon ben yıl gibi okudum o zaman çok daha iyi bence.Durun evliliği kurtarın dicem o zaman ama işte adamda elle tutulur bir şey yok.Allah en hayırlısı neyse onu versin.Biraz daha bekleyin madem bakalım ama balık da bazen baştan kokuyor.6 yıl değil 6 aydır evliyiz
Haklısınız
Kaynananın işine ne geliyorsa onu istiyor. Gel temizlik yap diyor,Kv nin beni istememe sebebi ona hizmet etmeme evine gidip temizlik yapmamam onunla çok samimi olmamam özel ilgi çok bekledi. Temizliğe çağırdı hic gitmedim ben yapamam pek temizlik annemin evinde de yapmıyordum dedim diye düsman olmuştu gitmem gerekirmiş görümcem yapıyor temizliğini hep benim de artık gitmem gerekiyormuş
Evet evet aynı bunları söylemiştim isteme yapmasın, hiçbir şey takmasın, nikaha tişört pantolon İle gelsin ama nikah akabinde beni temizliğe çağırsın hahahah çok gülmüştüm sinirden zaten evlendim bunları yaptı zıvanadan çıktı 2. Haftada heryerden engelledim 6 aydır yüzünü de görmedim hiç sıfır iletişim her yerde engelliKaynananın işine ne geliyorsa onu istiyor. Gel temizlik yap diyor,
oda edebince kız isteseydi, set taksaydı, bohça götürseydi,adetse bunlarda adet.
Ay be cirkin bir hareket. Gicik olurum zaten dugunde erkegin uzerine taki takilmasina. Damadin uzerine bilezik igneliyorlar. Damat takacak sanki.Ziynet davası açacaksınız. Ya da çekişmeli davanın içinde talep edeceksiniz. Düğün nikah kasedi/ fotoğrafı sunacaksiniz. Mahkeme kime ne takılmış bilirkişi marifeti ile ortaya koyacak. Son Yargıtay kararlarina göre erkege takılan altınlar vs erkeğe ait oluyor.
Tabi görümcem eşime kalsın diye ona kolye gibi zincir taktı herkes çok tuhaf bakmıştı ne alaka diyeAy be cirkin bir hareket. Gicik olurum zaten dugunde erkegin uzerine taki takilmasina. Damadin uzerine bilezik igneliyorlar. Damat takacak sanki.
Kultur farki belki tamam ama bu daha bana ilk andan da ikilik cikarmak gibi geliyor. Kadinla erkegi maddi yonden de ayirmak gibi. Eger bunu bosanirlarsa bu altinlar ohlusumda kalsin diye yapiyirlarsa daha da fena.
Aakskskskkskd kadın biliyor kızım başına geleceği, eşeğini sağlam kazığa bağlamış.Tabi görümcem eşime kalsın diye ona kolye gibi zincir taktı herkes çok tuhaf bakmıştı ne alaka diye