• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57ye yolculuk...

Sütlaç yedi kahvaltı sonrası. .😢
Valla hiç bişi olmaz. İnan vucudun ona da ihtiyacı var. Şerbetli tatlıdan iyidir. Bende bugün kızımın patates kızartmasından tırtıkladım. Ama onu dengeleyeceğim. Bu arada ödem gitmeye başladı 74 lü rakamları gördüm. Ayrıca bugün 8000 adım attım. Geceye kadar o 11 bini bulur

Valla hiç bişi olmaz. İnan vucudun ona da ihtiyacı var. Şerbetli tatlıdan iyidir. Bende bugün kızımın patates kızartmasından tırtıkladım. Ama onu dengeleyeceğim. Bu arada ödem gitmeye başladı 74 lü rakamları gördüm. Ayrıca bugün 8000 adım attım. Geceye kadar o 11 bini bulur
Süper olmuş
Ay sonu 72 görürsün

Merhaba hanımlar bende bebiş 4 5 aylık iken diyet grubuna katılmıştım.
Okul yoğunluğundan 63 ten 57 ye düşerek bitirmiştim.

Sonra tekrar kilo alımına başladım diyetteydim sütümazaldı

Ama sonradan yemeye başladım ekmek asitli şeyler yiyip içmezdim ama dikkat etmez oldm
eşim geç geliyoegeliyor
10 gibi yiyiyoruz en erken akşam yemeğini.
Ondan kilo aldım.

Sanırım yine 62 kiloyum.
Kendimce limonlu su
Sağlıklı beslenme porsiyon azaltma spor yapıyorum
Twist bel inceltiyor
Dans ediyoruz oğlumla.
Bir kac bacak hareketi
Simit bölgem var .
22 yaşındayim

Ama sonradan yemeye başladım ekmek asitli şeyler yiyip içmezdim ama dikkat etmez oldm
eşim geç geliyoegeliyor
Ondan kilo aldım.

Sanırım yine 62 kiloyum.
Kendimce limonlu su
Twist bel inceltiyor
Dans ediyoruz oğlumla.
Bir kac bacak hareketi
Simit bölgem var .
22 yaşındayim
Hosgeldin canım. Bacak hareketi neler yapıyorsun. Kilomuz aynı sayılır

eşim geç geliyoegeliyor
Ondan kilo aldım.

Sanırım yine 62 kiloyum.
Kendimce limonlu su
Twist bel inceltiyor
Dans ediyoruz oğlumla.
Bir kac bacak hareketi
Simit bölgem var .
22 yaşındayim
Esin baya geç geliyormuş.Aslinda eşine söylesen mesela sen önceden yesen ona geldiğinde ayrı sofra kursan .Çünkü akşam 10 neredeyse uyku saati.Bencede bundan dolayı kilo almussindir.Ama verilmiycek kiloda da değilsin sonuçta.

Aynen
Esin baya geç geliyormuş.Aslinda eşine söylesen mesela sen önceden yesen ona geldiğinde ayrı sofra kursan .Çünkü akşam 10 neredeyse uyku saati.Bencede bundan dolayı kilo almussindir.Ama verilmiycek kiloda da değilsin sonuçta.
Geç yemek kötü etkiliyo

Hosgeldin canım. Bacak hareketi neler yapıyorsun. Kilomuz aynı sayılır
Ayakta bacaklar yana ac kapa
Arkaya ac kapa
Yatrak ac kapa
Simit bölgesi için iyi
Birde koşma yerinde
El kol açarak zıplama.
Öyle yapicam canım bundan sonra

Bende yan gelip yatıyorum durmadan.Bir isteksizlik bir halsizlik hararet,terleme.Arada gelen mide ağrısı bir an önce regli olmak istiyorum 😁

BBayadir yazmadım günlüğüme.. artık yazacagim düzenli .1 aydır plato dönemine girmiştim bu cuma artık biter bu dönem ve devam ederim yarın sekersiz günlere başlıyorum inşallah Ağustos ortası sonu gibi hedefime gelecem.. durmak yok 😇😇

1 ay boyunca 62 63 arasında gittim geldim, uzun bir duraklama dönemine girdim. Sonunda bitti. 61.4e düştüm. İnşallah temmuz sonunu 58 59la bitirmeyi düşünüyorum. Ağustos ortası gibi de 57yle korumaya geçeceğim. 😀 Tek yemek istediğim şey waffle ve tabikiii pizza 🍕. 57 ödülüm waffle ve pizza olacak. Düşünmesi bile çok güzel. Çok az kaldı 5 leri görmeme, heyecanliyimmm 🤣🤣🤣

1 ay boyunca 62 63 arasında gittim geldim, uzun bir duraklama dönemine girdim. Sonunda bitti. 61.4e düştüm. İnşallah temmuz sonunu 58 59la bitirmeyi düşünüyorum. Ağustos ortası gibi de 57yle korumaya geçeceğim. 😀 Tek yemek istediğim şey waffle ve tabikiii pizza 🍕. 57 ödülüm waffle ve pizza olacak. Düşünmesi bile çok güzel. Çok az kaldı 5 leri görmeme, heyecanliyimmm 🤣🤣🤣
Canım tebrik ederim.Bende 64 65 kiloda takıldım.Cok aşırı dikkat edemiyorum ama zaten şu anda ev taşıma telasoyla yemek bile yapamıyorum.Bende kurtulmak istiyorum 65 den ama olmuycak gibi geliyor.Bakalim artık hayırlısı.

Canım tebrik ederim.Bende 64 65 kiloda takıldım.Cok aşırı dikkat edemiyorum ama zaten şu anda ev taşıma telasoyla yemek bile yapamıyorum.Bende kurtulmak istiyorum 65 den ama olmuycak gibi geliyor.Bakalim artık hayırlısı.
Canım nerelerdesin yaaa geldin mi 😍😍😍 tatilden dolayı odem yapmıssindur belkide.sabirla devam etmek gerek
Şu sıra doğum günü kutlamasi oldu pasta yedim hep 🤣🤣 beraber devam edelim yarın sil bastan canım

Canım nerelerdesin yaaa geldin mi 😍😍😍 tatilden dolayı odem yapmıssindur belkide.sabirla devam etmek gerek
Şu sıra doğum günü kutlamasi oldu pasta yedim hep 🤣🤣 beraber devam edelim yarın sil bastan canım
Naber canım nasıl gidiyor.Valla ben öyle yoruldum ki hala yorulmaya devam.Tasinma derken temizleme derken Duman oldum.Nre bulsam yiyorum ama yinede biraz dikkat etmeye çalışıyorum.En son 6 da yiyorum kaç kiloyum bilmiyorum su anda taşınırken Anolog tartiyi almışım bulucam şimdi tartilicam .Gerçi Reglime iki gün kaldı.

Naber canım nasıl gidiyor.Valla ben öyle yoruldum ki hala yorulmaya devam.Tasinma derken temizleme derken Duman oldum.Nre bulsam yiyorum ama yinede biraz dikkat etmeye çalışıyorum.En son 6 da yiyorum kaç kiloyum bilmiyorum su anda taşınırken Anolog tartiyi almışım bulucam şimdi tartilicam .Gerçi Reglime iki gün kaldı.
İyidir canım bende öyle. Şişkinlik var üstümde dün turşu yedim ödem topladım bende

Back