50-59 Güzelerinin Yeniden Buluşma Noktası

Lachesis burdaymış...

İyi mi sağlığın.Çok uyuyor musun??
Ne zaman öğrendin bu güzel haberii???

Kızlar daha önce vaktim çok yoktu kısa yazmıştım. Başlayalım bakalım kaynatmaya...

Çok güzel bir fikirdi aklına sağlık...Bu arada hamile olduğunu okudum.. Çok ama çok mutlu oldum. Darısı benim başıma. Gerçekten de bir ben kaldım galiba...

veee LAchesis........ Valla çok sevindim... Iki ay içinde biz de düşünüyoruz bebeği... Bari bizde seninle aynı dönem hamilelik geçirelim. Güzel olur aslında..Ama benim bir silkinmem lazım ... HAla çalışıyormusun. İşi napacaksın???

Düşün tatlım, sen kaldın bir tek tabi, kahvekokusu da hamile:) Hangi konuda silkincen yahu, Türkiyeye dönüyorsunuz nasılsa:KK66:
İş konusunu aşağıya yazdım canım, şimdi de işe dönmem lazım, görüşürüz yine:)

Lachesis burdaymış...İyi mi sağlığın.Çok uyuyor musun??Ne zaman öğrendin bu güzel haberii???
İyiyim canim ama istahim sifir. Bulantilar, yanmalar kusmalar falan var, gecen hafta daha kotuydum gerci bu hafta biraz daha iyiyim. Uyumaya vaktim yok malesef 6.30 da kalkiyorum. 22:30 da yatiyorum ama hamilelikten herhalde yetmiyor:KK43: 2 hafta oncd ogrendim daha cok yeni:)

Kuzum ben Nisan'da başladım çalışmaya, bebişi bilseydim belki de girmezdim işe, şimdi nasıl tepki vercekler bilmiyorum çünkü 2 kişi hamilelik izninde:) İşyerim bana şuan biraz uzak, ekim de bebişleri doğanlar izne gelince diğer merkeze geçmeyi düşünyorum çünkü orası bana daha yakın ve servisi var. Burda her gün eşim bırakıyor beni işe çok yoruluyor trafikte:KK43: Diğer merkeze geçmezsem çalışmam gerçekten zor olcak gibi gözüküyor:KK43:
Öyle karışık biraz işte:) Aslında tam istediğim iş, umarım sorun olmaz bakalım zaman gösterecek.

Sen ne yapıcaksın okullar açılınca işe başlayacak mısın? Yoksa iznin mi başlamış olacak:)

hıımmmm zor bir durum olmuş senin için ama inş işlerin yolunda giderde diğer merkeze geçebilirsin gönlüne göre bulmuşken işini rahatça çalışırsın....

eğer tam 39. haftada doğum olacak olursa okulların 1. haftası rapor alacam sonraki hafta izne ayrılacam böylece 15 tatile kadar iznimi kullanmış olacam 2. dönemede başlarmıyım iznemi ayrılırım rapor falan mı alıırm onu bilmiyorum....

tabi bu evdeki hesap...12 eylülde kontrolüm var erken doğum riski olup oladığına bakacak dr. annem 3 ümüzüde 8.5 aylık doğurmuş dr da genetik olabilir sendede dedi rahim ağzı uzunluğuna bakacak bakalım...

Düşün tatlım, sen kaldın bir tek tabi, kahvekokusu da hamile:) Hangi konuda silkincen yahu, Türkiyeye dönüyorsunuz nasılsa:KK66:
İş konusunu aşağıya yazdım canım, şimdi de işe dönmem lazım, görüşürüz yine:)

aaaa kahvekokusudamı hamile oooo bizim topkite nufus artışı var desene.......

Ya kızlar ben bir tuhafım.. Dr dese ki fizyolojin müsait 15 sene sonra doğursan da olur valla düşünmem bir 15 sene daha bebek. Artık yaş geçiyor diye tasalanıyoruz biz de. Burada sağlık güvencem yok. Türkiyeye dönünce tiroit testlerime baktırmam ve kadın doğuma gitmem lazım.. Yine saçlarım dökülmeye başladı, tiroitim mi düştü diye merak ediyorum. Ben kasım da düşünmeye başlayalım diyorum, eşim daha aceleci ağustos-eylül gibi deneyelim diyor. Uff bir de çok seyahat ediyoruz yaa, ya dr uçağa binemezsin derse naparım diye düşünüyorum, işleri nasıl yürütürüm... Ama herkes te bizden bebek haberi bekliyor.

Ya LAchesis hamileliğin başındasın hemen sana diyeyim. Bio oil kullanmaya başla çatlaklar için...Burada çok ama çok popüler. Kullanan herkes çok memnun, ben de başladım..Türkiyede de gitti gidiyorda satılıyor. Bütün mevcut yağlardan daha iyi diyorlar.. Ben zaten oluşmuş çatlaklara sürüyorum bakalım faydasını görecek miyim.

Tekrar merhabalar.ya ben telefondan nete gırıyorum.ve alıntıyla cevaplamak ıstedım ama olmadı. Lachesıscım hamıle olmana cok sevındım,aldıgım kılolar nasıl gıttı anlamadım ınan. Peppercım,senınde az kalmıs,bende 32.haftama kadar calıstım,bebısım 2 aylık olunca çıkısım yapılacak,calısmaya devam etmeyecegım yanı.yaz bebegı olması kotu,benım ıcın en azından,10 gun basımda 2 anne,aman usumesın dıye dıye,benıde bebısımıde pısırdıler,neysekı artık yalnızımda,bebısım hava alıyor. Sulecım,ben bol bol sut ıctım,yogurt,mey ve cok yedım,bebısım belkı o yuzden kılolu dogmustur dıyorum. Anchusacım,artık senden de bebıs haberı alalım derım.kızımın adını begenmene sevındım,benım tercıhımdı,artık 2.ye cesaret edebılırsem,onun adınıda esım koyacak. Truf,2.bebegın hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Pepper, truff ve şule. Sizin bebeklerin cinsiyeti nedir? Belki dediniz de ben unuttum..
Truff o cinsiyet için yaptığın hesap kitaplar işe yaradı mı?

Tekrar merhabalar.ya ben telefondan nete gırıyorum.ve alıntıyla cevaplamak ıstedım ama olmadı. Lachesıscım hamıle olmana cok sevındım,aldıgım kılolar nasıl gıttı anlamadım ınan. Peppercım,senınde az kalmıs,bende 32.haftama kadar calıstım,bebısım 2 aylık olunca çıkısım yapılacak,calısmaya devam etmeyecegım yanı.yaz bebegı olması kotu,benım ıcın en azından,10 gun basımda 2 anne,aman usumesın dıye dıye,benıde bebısımıde pısırdıler,neysekı artık yalnızımda,bebısım hava alıyor. Sulecım,ben bol bol sut ıctım,yogurt,mey ve cok yedım,bebısım belkı o yuzden kılolu dogmustur dıyorum. Anchusacım,artık senden de bebıs haberı alalım derım.kızımın adını begenmene sevındım,benım tercıhımdı,artık 2.ye cesaret edebılırsem,onun adınıda esım koyacak. Truf,2.bebegın hayırlı olsun.

KLik sude nin anlamı ne?

Ay ben de alinti yapamadim telden, herkese tesekkurler kizlar:KK66: anchusa canim burds herkes lierac dir bir krem onerdi olusmuslari bile yok ediyormus indan siparis ettim, bir de arada kakao yagi suruyorum ama onun da kokusu midemi bulandiriyir biraz:KK43: telden yaziyirum imla icin kusura bakmayin:KK43:

@ sulecim hic kendini yorma al raporunu yat dinlen tatlim:)@ anchusa canim hamileyken ucags binebiliyorsun erken dogum vrya dusuk ridkin olmadigi surece bizim isyerinden biri 34. Haftada amerikaya doguma gitti, doktor rapor verince sorun olmuyormus.

Ya kızlar ben bir tuhafım.. Dr dese ki fizyolojin müsait 15 sene sonra doğursan da olur valla düşünmem bir 15 sene daha bebek. Artık yaş geçiyor diye tasalanıyoruz biz de. Burada sağlık güvencem yok. Türkiyeye dönünce tiroit testlerime baktırmam ve kadın doğuma gitmem lazım.. Yine saçlarım dökülmeye başladı, tiroitim mi düştü diye merak ediyorum. Ben kasım da düşünmeye başlayalım diyorum, eşim daha aceleci ağustos-eylül gibi deneyelim diyor. Uff bir de çok seyahat ediyoruz yaa, ya dr uçağa binemezsin derse naparım diye düşünüyorum, işleri nasıl yürütürüm... Ama herkes te bizden bebek haberi bekliyor.

Ya LAchesis hamileliğin başındasın hemen sana diyeyim. Bio oil kullanmaya başla çatlaklar için...Burada çok ama çok popüler. Kullanan herkes çok memnun, ben de başladım..Türkiyede de gitti gidiyorda satılıyor. Bütün mevcut yağlardan daha iyi diyorlar.. Ben zaten oluşmuş çatlaklara sürüyorum bakalım faydasını görecek miyim.

eğer düşük riskin olursa öyle yasaklaya bilir dr yoksa sorun olmaz....biz 7 haftalıkken vana gittik dr sordum pek önermiyoruz ama olacak olduktna sonra evdede olur spor yaparkende olur ilişki sırasındada olur dedi...bizde gözümüzü karattık gittik geldik hemde arabayla......boşver takilma bunlara gezmeyi sevenin çocuğuda sever gezmeyi :KK70:))))

@ sulecim hic kendini yorma al raporunu yat dinlen tatlim:)@ anchusa canim hamileyken ucags binebiliyorsun erken dogum vrya dusuk ridkin olmadigi surece bizim isyerinden biri 34. Haftada amerikaya doguma gitti, doktor rapor verince sorun olmuyormus.

valla hiç çalışasım yok zaten normal zamanda bile okula zorla gidiyordum elime böyle bir fırsat geçmiş pekte çalışmayı düşünmüyorum :))))

eğer düşük riskin olursa öyle yasaklaya bilir dr yoksa sorun olmaz....biz 7 haftalıkken vana gittik dr sordum pek önermiyoruz ama olacak olduktna sonra evdede olur spor yaparkende olur ilişki sırasındada olur dedi...bizde gözümüzü karattık gittik geldik hemde arabayla......boşver takilma bunlara gezmeyi sevenin çocuğuda sever gezmeyi :KK70:))))

Annem de bana 8 aylık hamileyken arabayla vana gitmişler. ve tüm doğuyu 1 ayda baştan aşağı gezmişler..Sen galiba o yüzden böyle oldun der annem. Gezmeye doymuyorsun.Bir de ablam de 6 yaşında yanlarında. Arabada dizimin dibinde lazımlıklar, mama tencereleri, zaten karnım burnumda, birde yanımda 6 yaşında çocuk. Ne deliymişim diye anlatır....

sude degıl anchusacıgım,sudem. Anlamıysa,cennet kapısını acan anahtarlardan bırının adı oluyor sudem. Bu arada sulede mı hamıleydı yaa. Ooo gercekten bızım topık hepten anne topıgı olacak desenıze.

Sudem de güzelmiş. Sude yi duymustum da bunu duymamıştım. Klik kayınvaliden ve annen çok karışıyormu. Bebek olduktan sonra genelde herkes bir coşuyor sahipleniyor ya bebeği....

Valla şu Amerikada doğuranları anlamıyorum. Inanın o kadar zor ki yalnızlık yurtdışında...En çok desteğe ihtiyacın olduğu zamanlarda nasıl memleketini, aileni, arkadaşlarını bırakıp gidebiliyorsun... Bize de çok diyorlar oradayken doğum yapsaydın ya ingiliz vatandaşı olurdu çocuk diye. Ama ben nezle olunca burada asabım bozuluyor, hamileyken napardım bilmem....

evet onu araştırmıştım ikiz bebek sahibi olmayacaksan 8.5 aya, ikizlerin olacaksa da sanırım 7.5 aya kadar uçağa binişler serbest... Daha sonraki uçuşlarda dr raporu lazım...
Tek problem uçağa binmek de değil. Ben hayvanlarla (fare, tavşan ve sıçanlarla) çalışıyorum. Hocam 3 haftalığına Amerikaya gidip gidemeyeceğimi sordu.Ben de giderim dedim. Dr a bunu da danışmalıyım. Onceden belki aşı falan olmam gerekebilir.

Valla şu Amerikada doğuranları anlamıyorum. Inanın o kadar zor ki yalnızlık yurtdışında...En çok desteğe ihtiyacın olduğu zamanlarda nasıl memleketini, aileni, arkadaşlarını bırakıp gidebiliyorsun... Bize de çok diyorlar oradayken doğum yapsaydın ya ingiliz vatandaşı olurdu çocuk diye. Ama ben nezle olunca burada asabım bozuluyor, hamileyken napardım bilmem....

evet onu araştırmıştım ikiz bebek sahibi olmayacaksan 8.5 aya, ikizlerin olacaksa da sanırım 7.5 aya kadar uçağa binişler serbest... Daha sonraki uçuşlarda dr raporu lazım...
Tek problem uçağa binmek de değil. Ben hayvanlarla (fare, tavşan ve sıçanlarla) çalışıyorum. Hocam 3 haftalığına Amerikaya gidip gidemeyeceğimi sordu.Ben de giderim dedim. Dr a bunu da danışmalıyım. Onceden belki aşı falan olmam gerekebilir.

Bana çok da gereksiz geliyor açıkçası vatandaşlık hikayesi. Ben de yapamazdım herhalde ama sizin gelmenize az kaldı diye didim. Hayvanlarla çalışıyorsan tabi aşı falan olman lazım eğer bağışıklığın yoksa, ordan mı gideceksin Amerikaya?

ayy tesadüfen gördüm çok mutlu oldum..

bende nick değişikliği yapmıştım, eski kuzu.. ben..

diğer topiğe arada göz ataıyodum ama kimsecikler kalmamıştı..

bu arada bende hamileyim :)

X