. ama mahremiyet bölgesi olduğundan evde oturmaktan başka yyapıcak hiçbirşey yok,böylede zaman geçmiyor.3,5 yıldır burdayım en az 6,5 yıl daha burda kalmam gerekiyor.hep ya sabır diyorum. YA SABIR
oyy canım 6.5 sene dile kolay geçer inşallah sayalı gün nasılsa
ama bak senin yaşıtın meslektaşına rakdaşyların var asnırım şehirdesinde
ben bir köydeyim yaşıtım yok
hepsi 50lil yaşlarda ve sonucta hiç bir aktiviteleri olamyan insanlar
diziler ve köyün dedikodusu dışıda
bak arakdaşların var de miii
birde 40 mesaj okumayı sormuşsun kontrol panelinden profil ayarlaır var oraya girip altlara doğru mesaj görünümü mü ne diyodu ordan 40 ı seçebilirsin canım
aklımda bu kadar kalmış kaptanım doğrumudur
ablacım diyetim iyi gitmiyor.malesef yine dağıttım.
üzerimde yoğun sıkıntı ve stres var.kafam rahat değil.sinirlerim hep gergin.
diyetten kaçmak için bahane çok.
kilo almadım ama veremiyorum da

(
ama vücut yapılarımızın farklı olması kilolarımızı da farklı gösteriyor.o ince kemikli ben iri kemikliyim.onun basenlerde acayip toplanmış kilolar benim her tarafım kalın:))
işte insandan insana değişiyor:))
umutcum
bak bende yedim yedim ama almıyorum oh dedim yedim de yedim
noldu bak arıtk alamya başladım
canım tartıda arrtmayan rakamları görüpte diyetinden çok kaçma
bak en canlı urneğiyim canım
evet kemik yapısına göre çok farklı oluyo insanlar
ben mesela zayıf görünürüm kilom dağılmıştır ayva göbeğim dışında
kemiklerim iri ama etim sıkıı benim
nasıl bir tabir neyi ifade eder bilmem ama etim sıkı iştee yahihoyyyt
benim diyet çok kötü gidiyor. bu gece nöbetlerinde ne yapabilirim? çünkü yemeden duramıyorum.
umutçum ruh hallerimiz yakın galiba
kallisim örgü ör demişşş
ay bende mi başlasam ya
ama ben arıtk meyv dışı akşam bişe yemiyorum ya çok mutluyum ama kilo niyeee arıtyo yaaaa
canım yeşillik ye bol bol
birde tok tutan bişeler bulmalısın
sigaarada varıd demi sende
oda acıktırır seni sigara altlığı sürekli çünkü :1shok:
kendi sağlık sorunum da var aslında.yazmıştım ya hemoroidim var ilerledi iyice.bugün gitsem kesin ameliyat derler biliyorum.haftaya dr. a gitmeye karar vermiştim oğlumun ameliyatı acilen ortaya çıktı.önce oğlum sağlığına kavuşsun da ben biraz daha sabredicem artık gözüken o.
işte beni geren en önemli sebep bu rahatsızlık aslında itiraf etmek gerekirse.
canım bu sorununn ne zamandır var
doktor ilaç verir rahatlarsın
ameliyat en son aşama sanırım birde şimdi lazerle oluyomuş 5 dk da falan
ama bence ii ce bir kontrol en önemlisi ya
kabızlık var mı sende ilaç kullanıyomusun
bana doktorum bir ilaç verdi 2 güne bir içiyorum ama müshil etkiili sanırım ya çok zorlanıyorum sonra sürekli wcdeyim ya
umutcum benim kilom göbek mide ve gögüslerde bir önerin olabilirmi? özellikle mide için yapabileceğim hareketler biliyormusun
canım kelin ilacı olsa başına sürermiş ya benimde göbegimde ama ne mekik ne başka bişe fayda etmiyo
o değilde ben 59 kende göbeğim 85 di şimdide öyle yani kilo aldığım halde ölçü aynı buda tabi enteresan
ama ögüsler için üzülme ben 95 takıyodum şimdi 75-80 ve çok güzelleştiler ama sütyen yokken ııııııı iğrenç tabiki sarkık yani
sana önerim soğuk etkisi
duşa girince önce soğuk su tutup sonra duş alıp ardından sonra yine soğuk su
bunu her yerimize jygulayabiliriz canım
spor olarakta
ellerini yukarı kaldır kollarını gögüslerinin önünde birleştir açıp açıp kapa
tam anlatamadı ya
en iyisi sen netten araştır çok daha güzel hareketler bulacaksındır
birde mekik gisbi hareketler var bunlarda işe yaarra göbüşün için canım
Günaydın hepinize.. sonunda ben de hasta oldum kızlar gibi.. faranjit ... boğazlarım çok berbat... kızların ilaçlarından alsam ne olur ki şimdi doktora gitmek çok zor geliyor ama korktum onlar öyle kötü geçiriyorlar ki alev ateş yandı hepsi öksürük off yaa...
büyük kızım normalde sabah çok erken atölyeye kursa gider çok geç saatte de eve gelir.. böyle olunca pek karşılaşamıyoruz bazen kapıdan girer odasına kapanır ödev hazırlar yatmaya bile vakti kalmadığı anlar oluyor... kaç gündür de hasta yatıyordu gözü bir şey görmedi.. dün kanepede uzanmış tv izliyor bende buradan kahvaltıya indim.. anne sen son günlerde yine kilo vermişsin dedi çok farkediliyormuş... amaninn çok sefindim...:dance: belki vermedim ama sporun faydası sanırım bu gözlem..
ay kallisim geçmiş olsun aman dikkat et hayatım ya ii ce dinlen yorma kendini
ayy kızının seni incelmiş görmeinni tek nedeni spor canım buna emin olabilirsin
her gün evde olanların fark etmesi çok büyük bir olaydır canım delikafadulden
kadisim hoş geldin şekerciğim.. ya sana ne sorucam ama kaçırmışsam affet beni.. senin doktor tahlil için örnek almıştı hani ne oldu sonuç çıkmadımı yada çıktı söyledin de ben kaçırdım..
ayy kallisim sende çokkk dikkatlisin canım yaaa
evet bu hafta sonu eşim gidipp almıştı yazmayı unutmuşum
temiz çıkmış şükür
sorma bu tahlil sonucunu ctesi aldı pazar günü regli oldum beynim öyle düşünmüş demekki stres oratdan kalkınca ben regli oldum yaaa