- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.961
yok anca boş boş konuşsun bizim kızlar evleninde kurtlarımızı dökelimTekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versin
Kız cidden senin yarinde yok mu bi evlilik planı falan? Evlendirelim seni de
laz olmanın ayrıcalığı zeka litfennnn.......Litfen zeka ortimin kod adidir
Sshhh kollontai duymasin vurur hepimizi telefonda fırça kaymisti bana en son ne evlenmesi diyeTekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versin
Kız cidden senin yarinde yok mu bi evlilik planı falan? Evlendirelim seni de
Gelicen mi kiz düğüne soz ver bu kadar milletin icindeyok anca boş boş konuşsun bizim kızlar evleninde kurtlarımızı dökelim
Ya sen güzel örneklere bak, 6 yıldır da zaten tanıyacagınız kadar tanımıssınızdır birbirinizi :)Sshhh kollontai duymasin vurur hepimizi telefonda fırça kaymisti bana en son ne evlenmesi diyeayni anda basladik biz benim ördekle ama onu bil.muh vurdu uzadi okulu maalesef canim..6yildir birlikteyiz aslinda niyet var ama icraat olamiyo elde olamayan sebeplerden ötürü bakalim ben de yükseği bitirirsem bu sene bi yerde lanet olasi bi kadro bulabilirsem o da calismaya basladi zaten anca rahata ereriz.. bir miktar daha bekar takilicizzz yanii
Tatlım geç fark ettim msjını gecen hafta yaptığım bir var before arter burada yayinlamamisim sanirim ..süpersin Canım eski halinle şimdiki arasında çok fark vardır. bir de öyle eklesene hepimiz daha bir motive oluruz. tebrik ediyorum tatlım
en güzeliii ,bende öyle olcamm
ahahahha bunu ilk kez duydum ben çok güzelmişAaa ayni bencocuk dedigin yaramaz olar bi kerem taam mi nedir yani annis degil misin oglus degil mi o kosacan tabii pesinden (bekara koca bosamak kolayin vucut bulmus hali konusan zatın bigun bi yavrusu olsa ve o yapsa neler yapar dusunemedi )
Simdi yeni bi caps akımı var ya senin oglana ondan yapalim.
Halina dokeyim mi kum
Camasirlardan cadir yapayim mi kendime
Edeyim mi ortaligin içine
Nabican sokaga mi atican
En favorim buuu
yetemiyosun işte kabul etBen varım yetmez mi
aynen önce onu büyüt senAyu zaten ben de bi adam var daha simdiden sokakta cocuk görse istediği herseyi yapabilir benim cocugum kuralsiz buyutucem diye dolanıyo.. saçımı başımı yolasim geliyo..ben cocuk isine +1olarak baslicam.önce aldığımi ördeki buyutmeliyim sanirim
niye kız sıkıldıkça atacan biri gelsin öteki gitsin ,en iyi köleyi bulana kadar devam işte20 erkek çekilmez bee... ığğyykkk.... tıı ben almiiim....
senin bisikletin mi varbu günkü sporum
30 dk tempolu bisiklet.... bisiklet selesinin resmi çıktı totomda .... bu gün bütün gün düşündüm totom niye ağrıyo acaba diye az önce şu canavar bisiklete binince anladım gerçeği bu ne biçim alet yaaa.... totoma kramp girdi resmen....
30 x 7 iç bacak
20 x 2 lastikle bacak hareketi
yeter bence kafi....
gitti çoç,cuğun psikolojisivicdansız emmziriversene bebeyi... benim çocuğum olursa 5 yaşına kadar emzircem... bak seçimlere girsem kazanırım haa...
özele gelben aburcuburun dibine vurdum hiç yazmiim
kilidide kemirir buKiz senin eve gelip kilit vurucam heryere en sonunda
sakinn sakinnnn derin derin nefes alAllaho
Allahımm ölmek istiyorumm
bu senene aynısı babama oldu çok iyi biliyorum o duyguyu Allah bir daha yaşatmasın inşallah...Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
zayıfladında tartındaki kiloyumu atacan buraya yoksaKızlar benden başka telefondan fotoğraf yüklemekte zorlanan var mı acaba bir turlu dosya sec deneme rağmen tepki vermiyor
Yok tatlım M melampusefe öncesi sonrası fotoğrafın varsa atsana demiş olmadı yuklemiyozayıfladında tartındaki kiloyumu atacan buraya yoksa
hiç telden atmadım ,daha kimse uyanmamışki sana yardım etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?