Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versin

Kız cidden senin yarinde yok mu bi evlilik planı falan? Evlendirelim seni de
Sshhh kollontai duymasin vurur hepimizi telefonda fırça kaymisti bana en son ne evlenmesi diye ayni anda basladik biz benim ördekle ama onu bil.muh vurdu uzadi okulu maalesef canim..6yildir birlikteyiz aslinda niyet var ama icraat olamiyo elde olamayan sebeplerden ötürü bakalim ben de yükseği bitirirsem bu sene bi yerde lanet olasi bi kadro bulabilirsem o da calismaya basladi zaten anca rahata ereriz.. bir miktar daha bekar takilicizzz yanii

yok anca boş boş konuşsun bizim kızlar evleninde kurtlarımızı dökelim
Gelicen mi kiz düğüne soz ver bu kadar milletin icinde betus gormesin ya katilsek muhabbetine baglicak hem trabzonda hem ıstanbulda dugun yapicam istedigin yere çık gel dokelim kurtlari.. eee seeyy tarihi ben sana sonra bildiricimmmm yanii ins umarim

Kızlar çok yorgunum hemen menümü paylaşıp uyuycam
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah: 1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,biber+10_12 adet üzüm tanesi
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 tabak salata
Akşam:yarım tabak bamya+1 kase salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: 1 saati geçen yürüyüş

Ya sen güzel örneklere bak, 6 yıldır da zaten tanıyacagınız kadar tanımıssınızdır birbirinizi :)
Bu sene nişan falan yapın o zaman seneye de dügün yaparsınız Ben takvimi olusturdum gerisi sizde artık

***5. Takım 477. Etap***

nilsub (75,4/)
savurgan (68,6/68,4/0,2/%0,29) izne ayrılmak istiyor

denhizx (69/)
melampusefe (68,1/)
parkbyull (92,3/91/1,3/%1,41) izne ayrılmak istiyor

inatettimolacak (76/)
umutlayasasen (74,3/)
tugce1325 (60,2/)

5. Takım Ortalaması: %

Takım içi liste:

d_mndc (73,2/)
tatlitambak (80,5/)
blanche_ea (60,6/)
btlbetul (65,2/)
toplight (74,8/)
plasticwoman (104,7/)
Pirayesu (?) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu: , hedef kilo: 65

süpersin Canım eski halinle şimdiki arasında çok fark vardır. bir de öyle eklesene hepimiz daha bir motive oluruz. tebrik ediyorum tatlım
Tatlım geç fark ettim msjını gecen hafta yaptığım bir var before arter burada yayinlamamisim sanirim .. hemen ekliyorum..
Bu arada kilomu sabahın körü de gidip eczaneye koşa koşa giderek tarttirdim morordek cimmm 73,9

en güzeliii ,bende öyle olcamm
ahahahha bunu ilk kez duydum ben çok güzelmiş

kız fyzanur daha bitmedimi film ne seyrediyon kız doğruyu söyle
@blanche_ea yaptınmı taze fasulyeni

Ben varım yetmez mi
yetemiyosun işte kabul et
aynen önce onu büyüt sen
20 erkek çekilmez bee... ığğyykkk.... tıı ben almiiim....
niye kız sıkıldıkça atacan biri gelsin öteki gitsin ,en iyi köleyi bulana kadar devam işte
senin bisikletin mi var
vicdansız emmziriversene bebeyi... benim çocuğum olursa 5 yaşına kadar emzircem... bak seçimlere girsem kazanırım haa...
gitti çoç,cuğun psikolojisi

ben aburcuburun dibine vurdum hiç yazmiim
özele gel

Kiz senin eve gelip kilit vurucam heryere en sonunda
kilidide kemirir bu
Allaho

Allahımm ölmek istiyorumm
sakinn sakinnnn derin derin nefes al

bu senene aynısı babama oldu çok iyi biliyorum o duyguyu Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

Kızlar benden başka telefondan fotoğraf yüklemekte zorlanan var mı acaba bir turlu dosya sec deneme rağmen tepki vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…