• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versin :KK43:

:KK70: :KK70:
Kız cidden senin yarinde yok mu bi evlilik planı falan? Evlendirelim seni de :KK70:
Sshhh kollontai duymasin vurur hepimizi telefonda fırça kaymisti bana en son ne evlenmesi diye :sus: ayni anda basladik biz benim ördekle ama onu bil.muh vurdu uzadi okulu maalesef canim..6yildir birlikteyiz aslinda niyet var ama icraat olamiyo elde olamayan sebeplerden ötürü :KK51: bakalim ben de yükseği bitirirsem bu sene bi yerde lanet olasi bi kadro bulabilirsem o da calismaya basladi zaten anca rahata ereriz.. bir miktar daha bekar takilicizzz yanii :21:

yok anca boş boş konuşsun bizim kızlar evleninde kurtlarımızı dökelim :KK70::KK70::KK70:
Gelicen mi kiz düğüne soz ver bu kadar milletin icinde :KK45: betus gormesin ya katilsek muhabbetine baglicak :D hem trabzonda hem ıstanbulda dugun yapicam istedigin yere çık gel dokelim kurtlari.. eee seeyy tarihi ben sana sonra bildiricimmmm yanii ins umarim o_O:ıslık: :D

Kızlar çok yorgunum hemen menümü paylaşıp uyuycam
morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah: 1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,biber+10_12 adet üzüm tanesi
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 tabak salata
Akşam:yarım tabak bamya+1 kase salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: 1 saati geçen yürüyüş

Sshhh kollontai duymasin vurur hepimizi telefonda fırça kaymisti bana en son ne evlenmesi diye :sus: ayni anda basladik biz benim ördekle ama onu bil.muh vurdu uzadi okulu maalesef canim..6yildir birlikteyiz aslinda niyet var ama icraat olamiyo elde olamayan sebeplerden ötürü :KK51: bakalim ben de yükseği bitirirsem bu sene bi yerde lanet olasi bi kadro bulabilirsem o da calismaya basladi zaten anca rahata ereriz.. bir miktar daha bekar takilicizzz yanii :21:
Ya sen güzel örneklere bak, 6 yıldır da zaten tanıyacagınız kadar tanımıssınızdır birbirinizi :)
Bu sene nişan falan yapın o zaman seneye de dügün yaparsınız :p Ben takvimi olusturdum gerisi sizde artık :D

***5. Takım 477. Etap***

nilsub (75,4/)
savurgan (68,6/68,4/0,2/%0,29) izne ayrılmak istiyor

denhizx (69/)
melampusefe (68,1/)
parkbyull (92,3/91/1,3/%1,41) izne ayrılmak istiyor

inatettimolacak (76/)
umutlayasasen (74,3/)
tugce1325 (60,2/)

5. Takım Ortalaması: %

Takım içi liste:

d_mndc (73,2/)
tatlitambak (80,5/)
blanche_ea (60,6/)
btlbetul (65,2/)
toplight (74,8/)
plasticwoman (104,7/)
Pirayesu (?) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu: , hedef kilo: 65

süpersin Canım eski halinle şimdiki arasında çok fark vardır. bir de öyle eklesene hepimiz daha bir motive oluruz. tebrik ediyorum tatlım:KK9:
Tatlım geç fark ettim msjını gecen hafta yaptığım bir var before arter burada yayinlamamisim sanirim .. :oops:hemen ekliyorum..
Bu arada kilomu sabahın körü de gidip eczaneye koşa koşa giderek tarttirdim morordek morordek cimmm 73,9:KK68:

en güzeliii ,bende öyle olcamm :D
Aaa ayni ben :halay: cocuk dedigin yaramaz olar bi kerem taam mi :63: nedir yani annis degil misin oglus degil mi o kosacan tabii pesinden :KK70: (bekara koca bosamak kolayin vucut bulmus hali :-) konusan zatın bigun bi yavrusu olsa ve o yapsa neler yapar dusunemedi :KK70: )
Simdi yeni bi caps akımı var ya senin oglana ondan yapalim.

Halina dokeyim mi kum
Camasirlardan cadir yapayim mi kendime
Edeyim mi ortaligin içine
Nabican sokaga mi atican :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ahahahha bunu ilk kez duydum ben çok güzelmiş :D
:D
kız fyzanur fyzanur daha bitmedimi film ne seyrediyon kız doğruyu söyle :KK70::KK70::KK70:
@blanche_ea yaptınmı taze fasulyeni :kk77:
:63::63:
Ben varım yetmez mi :63:
yetemiyosun işte kabul et :D
Ayu zaten ben de bi adam var daha simdiden sokakta cocuk görse istediği herseyi yapabilir benim cocugum kuralsiz buyutucem diye dolanıyo.. saçımı başımı yolasim geliyo..ben cocuk isine +1olarak baslicam.önce aldığımi ördeki buyutmeliyim sanirim :KK12::olamaz::KK48:
aynen önce onu büyüt sen :D
20 erkek çekilmez bee... ığğyykkk.... tıı ben almiiim....
niye kız sıkıldıkça atacan biri gelsin öteki gitsin ,en iyi köleyi bulana kadar devam işte :D
bu günkü sporum

30 dk tempolu bisiklet.... bisiklet selesinin resmi çıktı totomda .... bu gün bütün gün düşündüm totom niye ağrıyo acaba diye az önce şu canavar bisiklete binince anladım gerçeği bu ne biçim alet yaaa.... totoma kramp girdi resmen....

30 x 7 iç bacak
20 x 2 lastikle bacak hareketi

yeter bence kafi....
senin bisikletin mi var:mad:
vicdansız emmziriversene bebeyi... benim çocuğum olursa 5 yaşına kadar emzircem... bak seçimlere girsem kazanırım haa...
gitti çoç,cuğun psikolojisi :D

ben aburcuburun dibine vurdum hiç yazmiim :ıslık:
özele gel :D

Kiz senin eve gelip kilit vurucam heryere en sonunda :63:
kilidide kemirir bu :D
Allaho

Allahımm ölmek istiyorumm :KK61:
sakinn sakinnnn derin derin nefes al :confused:

Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
bu senene aynısı babama oldu çok iyi biliyorum o duyguyu Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

Kızlar benden başka telefondan fotoğraf yüklemekte zorlanan var mı acaba bir turlu dosya sec deneme rağmen tepki vermiyor :mad:

Back
X