- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.981
sen cezayı yiyceksin sabah sabahGünaydın bayanlarsabah kahvaltısı Bir bardak kahve + 1 küp şeker
Başlangıç kılom tam 75 çıktım canım :)Listeyi attım kızlar, sabah bildirimlerinizi girersiniz. Hadi herkese iyi geceler
Çıktım çıktım canım aman yemeyim ben avmye gıdıyorum eksıklerımı almaya ondan geç yazdım :/
ben reglden dolayı kilo aldım oldummu 80
bence de ya artik zamani gelmisYa sen güzel örneklere bak, 6 yıldır da zaten tanıyacagınız kadar tanımıssınızdır birbirinizi :)
Bu sene nişan falan yapın o zaman seneye de dügün yaparsınızBen takvimi olusturdum gerisi sizde artık
tamam canım :) kolay gelsinsin snaa :)Çıktım çıktım canım aman yemeyim ben avmye gıdıyorum eksıklerımı almaya ondan geç yazdım :/
pöffff eli sopalı biri lazım bizebende 65,9 oldum çok acıklı... geçen cuma 64.2 miydim ne....
Günaydın kızlar
Geçen hafta cuma 80.5
pazartesi 82.6
bu hafta 80.2
1 kilodan fazla vermişsin canım,daha ne istiyosun tebrik ederim :)Ben de bu sabah da 61.0 ciktim valla, iyi yine pazartesi gunune gore 1.3 kilo vermisim; ama hala odemliyim ya hissediyorum
Yarına hazırlık mi canim
kızfyzanur daha bitmedimi film ne seyrediyon kız doğruyu söyle
B blanche_ea yaptınmı taze fasulyeni
bende 65,9 oldum çok acıklı... geçen cuma 64.2 miydim ne....
ya problem su ki benim kilom normalde 58-59larda, gerci agirlik calismaya basladim 9 haftadir; o nedenle cok onemsemiyorum muhtemelen kas yapmisimdir diye ama yine de 60li rakamlari sevmiyorum1 kilodan fazla vermişsin canım,daha ne istiyosun tebrik ederim :)
ağırlık çalışınca kaslar şişiyormuş onun etkisi vardır zaten şiş hissetmendeya problem su ki benim kilom normalde 58-59larda, gerci agirlik calismaya basladim 9 haftadir; o nedenle cok onemsemiyorum muhtemelen kas yapmisimdir diye ama yine de 60li rakamlari sevmiyorum
ay yok yapmadim ya usendim, haftasonu yapayim dedim aksam 8'de ciktim mesaiden eve gittim kitap okudum, yattim uyudum
Ben de bu sabah da 61.0 ciktim valla, iyi yine pazartesi gunune gore 1.3 kilo vermisim; ama hala odemliyim ya hissediyorum
ya problem su ki benim kilom normalde 58-59larda, gerci agirlik calismaya basladim 9 haftadir; o nedenle cok onemsemiyorum muhtemelen kas yapmisimdir diye ama yine de 60li rakamlari sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?