- 20 Eylül 2012
- 21.766
- 87.834
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.941
cok tesekkur ederim canimay hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın Allahın izni ile:)
not 2 çocuk yeter 3. ye asla yeltenme bence:)
Allahımm ölmek istiyorumm
Ben 1'i yapayım da 2'yi sonra düsünürüzhahahah bir doğurda o zaman konuşalım bence ama bir yetmez 2 olsun kesin konuşalım ....
ooooo yooooooAnaamm ikiz ördek oluyomus dusunsene
Yok mu artıranolsun üçüz olsun ....
ondan sonra görcem ben onu
insan kendi cocuguna sabrediyor canim hic merak etmeAyy dema oyle dema dema.. ondan cok korkuyorum ben cocuklarin arasi ya az olursa nasil ugrasirim diye..allah kolaylik versin canim..analık sevgisiyle yapiliyo bu kadar is yoksa akıl karı degil insan tabiatina aykiri valla
En buyuk kabusu o zaten :) anneannem birakmis almanyaya gitmis kardeslerine bakmis,evlenmis amcalar bizle yasamis,e bize bakmis,yeter allah beni cocuk bakmak icin mi yaratti herkes dogurdugu civcikine sahip ciksin diyoannende alemmiş
yok ben sana vercem bende baya tecrübe kazanmışsın de
ben ördeke dedim üçüz olsun diye....Kiz ya ikizseotomatikman 3cocuk ediyo napsin adasim o zaman Allah hayirlisyla kucagina aldigin gunleri de gösterir ins Yawrukush canim
cok tesekkur ederim canim, Allahtan ikiz degil, aa yuregime indirmeyinKiz ya ikizseotomatikman 3cocuk ediyo napsin adasim o zaman Allah hayirlisyla kucagina aldigin gunleri de gösterir ins Yawrukush canim
Tabi ki bana dedin, garezin bana cunku bi tekben ördeke dedim üçüz olsun diye....
ölmeden önce koca bul kız yazık bekarmı ölcenAllaho
Allahımm ölmek istiyorumm
evde yokum ki almam ki hatta gelmişken benim sıpayı takarım peşine ... 4 tane güzel bakılırTabi ki bana dedin, garezin bana cunku bi tek
Ücüz olursa 1 tanesini ellerimle gelip kapına bırakırım
Aha bu da benim kafadanTabi ki bana dedin, garezin bana cunku bi tek
Ücüz olursa 1 tanesini ellerimle gelip kapına bırakırım
Oldu canım, cok akıllı gördüm senievde yokum ki almam ki hatta gelmişken benim sıpayı takarım peşine ... 4 tane güzel bakılır
Ücüz olursa o zaman 3.yü babana mı bıraksam acabaAha bu da benim kafadanbabam kardesimden de benden de ilk cocuklari alip nüfusuna yazdirip o bakicakmsi..dedim baba ayipsin al hepsini biz arada gelir ugrar sever gideriz
Litfen zeka ortimin kod adidirOldu canım, cok akıllı gördüm seni
Ay çok teşekkür ederim canım darısı bana inşallah bende lisans ogrencısıyımHosgeldin canim ben de 3ay önce basladim 15kilo gitti bile gel sen surekli cok ise yariyo burasi kizlar olmasa bu kadar basarili olmazdim sanirim..25yasindayim bekarim yuksek yuksek lisans ogrencisiyim su an tatildeyimKaptanimiz meşgul biraz bu aralar 3kisi k.yardimciligini ustlenip yükünü hafifletiyoruz.hergun menu su ve sporu paylasmayi ihmal etme kendini dizginlemek icin bu cok önemli.. isvec diyetine bisey diyemicem ben başladığımdan beri betusun deyimiyle akıl fikir diyeti uyguluyorum sen de donersin sagligina ve ideal kilona en kisa zamanda ins
Kiz sorma cilgin bu ara 50sine yeni girdi ben torun sevemicek miyim diye cildiriyo..napayim gidip koca mi isteyelim bana diyorum..Ücüz olursa o zaman 3.yü babana mı bıraksam acabaNilgün de almıyo baksana
Allahım mekanın cennet eylesın ınsallah geride kalanlara da uzun ömür ve sabır versın :/Arkadaşlar çok sağolun eksik olmayin dün çok kötüydü m de bugün biraz daha iyiyim ama çok yorgunum herşeye kosuşturduk iki hafta yoğun bakımda yattı hepimiz bir nevi alistirmistik ama mezarlık taki anı falan çok koydu allahım bol rahmet etsin canım dedeme mekanı cennet olsun geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
Cok gecmıs olsun Rabbım bır daha yaşatmasın ınsallah :/Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
Tekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versinArkadaşlar çok sağolun eksik olmayin dün çok kötüydü m de bugün biraz daha iyiyim ama çok yorgunum herşeye kosuşturduk iki hafta yoğun bakımda yattı hepimiz bir nevi alistirmistik ama mezarlık taki anı falan çok koydu allahım bol rahmet etsin canım dedeme mekanı cennet olsun geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
Kiz sorma cilgin bu ara 50sine yeni girdi ben torun sevemicek miyim diye cildiriyo..napayim gidip koca mi isteyelim bana diyorum..hayaller cilgin cibinlikli yatak alicakmis onlara rahat uyusunlar diye.ha bibdee arabasini degisip büyük bi jeep alicakmis sigmazmis torunlarıyla gezerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?