Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın Allahın izni ile:)
not 2 çocuk yeter 3. ye asla yeltenme bence:)
cok tesekkur ederim canim
Bebegin cinsiyetine bir doktor once kiz dedi, ilk cocugum erkek.
Bir sevindik bir sevindik
10 gun once kendi doktoruma gittim erkek yahu bu bebek kim kiz dedi, dedi
Bencede 2 cocuk yeter ama kiz olmasin mi canim yaa

Ayy dema oyle dema dema.. ondan cok korkuyorum ben cocuklarin arasi ya az olursa nasil ugrasirim diye..allah kolaylik versin canim..analık sevgisiyle yapiliyo bu kadar is yoksa akıl karı degil insan tabiatina aykiri valla
insan kendi cocuguna sabrediyor canim hic merak etme
bak sokaga atiyorsun hoop dibinde bitiyor bacaksiz..

annende alemmiş
yok ben sana vercem bende baya tecrübe kazanmışsın de
En buyuk kabusu o zaten :) anneannem birakmis almanyaya gitmis kardeslerine bakmis,evlenmis amcalar bizle yasamis,e bize bakmis,yeter allah beni cocuk bakmak icin mi yaratti herkes dogurdugu civcikine sahip ciksin diyo hanimm hanimmm onca bebeye baktin benim bebisim mi cok geliyo sana diye daha da delirtiyom kadini

Tabi ki bana dedin, garezin bana cunku bi tek
Ücüz olursa 1 tanesini ellerimle gelip kapına bırakırım
Aha bu da benim kafadan babam kardesimden de benden de ilk cocuklari alip nüfusuna yazdirip o bakicakmsi..dedim baba ayipsin al hepsini biz arada gelir ugrar sever gideriz

Arkadaşlar çok sağolun eksik olmayin dün çok kötüydü m de bugün biraz daha iyiyim ama çok yorgunum herşeye kosuşturduk iki hafta yoğun bakımda yattı hepimiz bir nevi alistirmistik ama mezarlık taki anı falan çok koydu allahım bol rahmet etsin canım dedeme mekanı cennet olsun geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir

Ay çok teşekkür ederim canım darısı bana inşallah bende lisans ogrencısıyım maşallah diyim nazarım değmesın gercekten amaz dediğin gıbı destek cok onemlı spor olarak hemen Hemen hergün bı ayakkabı var zıplama ayakkabısı ınanılmaz yorucu yarım saatte bıle su dökülmüş gıbı oluyor genelde onu yapıyorum ama sanırım bu dıyetle o cok yorucu olur yürüyüş yaparım artık dıye düşünüyorum bakalım artık hangısınde daha ıyı hıssedersem :) ya aslında banada oyle demıyorlar çünkü bu sok dıyetlerde gerı alınma oluyor fakat dıkkat edıcem hemen bı rahat lıste dönüşü yapmıcam az az artırıcam o mıktarları umarım gıder kı gıdcegıne ınanıyorum ıcımde oyle bı hıs var ınsalllahhhh bu arada cok da memnun okudum hepiniz o kadar ıyı karşıladınız kı tesekkur ederım ve ıyı geceler dılerım kızceler :*

Ücüz olursa o zaman 3.yü babana mı bıraksam acaba Nilgün de almıyo baksana
Kiz sorma cilgin bu ara 50sine yeni girdi ben torun sevemicek miyim diye cildiriyo..napayim gidip koca mi isteyelim bana diyorum.. hayaller cilgin cibinlikli yatak alicakmis onlara rahat uyusunlar diye.ha bibdee arabasini degisip büyük bi jeep alicakmis sigmazmis torunlarıyla gezerken.

Allahım mekanın cennet eylesın ınsallah geride kalanlara da uzun ömür ve sabır versın :/

Tekrardan basın sagolsun canım, Allah sizlere sabır versin

Kız cidden senin yarinde yok mu bi evlilik planı falan? Evlendirelim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…