- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.901
sen 1 tane bulda diğer 19 görmezden gelirsin20 erkek çekilmez bee... ığğyykkk.... tıı ben almiiim....
ben başlayınca sana sorarım zaten canım
bende yatıcam iyi gecelerTamam canım. Ay benim oğlan meme ememeyince done done yatıyor. Tam 1 saatin sonunda uyudu. Uyku sırası ben de artık iyi geceler
sen 1 tane bulda diğer 19 görmezden gelirsin
ay evet bende yatıyorum iyi gecelerayyy şu an çok yorgunum koca moca istemiyom şu an.... böyle ruhum bedenimi terkediyo gibi.... ayyy kafamı koyiim şu yastığa amaaan yemişim kocayı tek aşk uyku :)))
Tamam canım. Ay benim oğlan meme ememeyince done done yatıyor. Tam 1 saatin sonunda uyudu. Uyku sırası ben de artık iyi geceler
ay evet bende yatıyorum iyi geceler
Amin canım benim çok teşekkür ederimumutlayasasen çok olsun anneciğine.... Allah şifalar versin...
Memis partisi genel baskani betussssvicdansız emmziriversene bebeyi... benim çocuğum olursa 5 yaşına kadar emzircem... bak seçimlere girsem kazanırım haa...
Çok saolasın canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canim
Memis partisi genel baskani betussss5az oldu bebisim askere gidene kadar emzirirsin
Çok şükür canım anjiyo oldu sonrasında alerji oluşmuş ilaçlardan çok çok korktuk Allah kimseye yaşatmasın...Gecmis olsun canım, daha iyi mi simdi?
Bu arada halen kimse menüsünü yazmamıs bugün!
Persembe aksamları sinirli oluyorum hanımlar, cuma gerginligi baslıyor bende haberiniz olsunYazın şu menüleri
Çok sükür canım anjiyo oldu üzerine evimize geldik onuda getirdik yol sarstı biraz toparlanmaya çalışıyo..geçmiş olsun şimdi nasıl peki?
Kizz betus onu birak da ben cok açimmm napicazzz..sabaha da daha cok var..aglicimmm sanirsamo caiz olmaz artık ayol....
Amin canım, insallah en kısa sürede iyilesir tamamen.Çok şükür canım anjiyo oldu sonrasında alerji oluşmuş ilaçlardan çok çok korktuk Allah kimseye yaşatmasın...
Cok sasırdım, gercekten!ben aburcuburun dibine vurdum hiç yazmiim
Ya bu aksam ben de öyle oldum. Gerci dogru duzgun aksam yemegi de yemedim, meyve bisküvi falan atıstırdım. Ya 4-4:30'da nasıl kapatabiliyorsunuz günü? Cidden hic benlik bi durum degilKizz betus onu birak da ben cok açimmm napicazzz..sabaha da daha cok var..aglicimmm sanirsam
Yalan olmasin hic o kadar erken kapatmadim..5.30u gecmemeye çalışıyorum..ama ben eve donerken saat 6.30du.eve geldim aksam yemegini ayarladim çamaşır topladim katladim filan saat gecti iyice..7.30da yarim seftali yedim iste..ama cok acim su iciyorum midemi acitiyo ordekcimmAmin canım, insallah en kısa sürede iyilesir tamamen.
Cok sasırdım, gercekten!
Ya bu aksam ben de öyle oldum. Gerci dogru duzgun aksam yemegi de yemedim, meyve bisküvi falan atıstırdım. Ya 4-4:30'da nasıl kapatabiliyorsunuz günü? Cidden hic benlik bi durum degil
Kiz senin eve gelip kilit vurucam heryere en sonundaben aburcuburun dibine vurdum hiç yazmiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?