• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu günkü sporum

30 dk tempolu bisiklet.... bisiklet selesinin resmi çıktı totomda .... bu gün bütün gün düşündüm totom niye ağrıyo acaba diye az önce şu canavar bisiklete binince anladım gerçeği bu ne biçim alet yaaa.... totoma kramp girdi resmen....

30 x 7 iç bacak
20 x 2 lastikle bacak hareketi

yeter bence kafi....

Tamam canım. Ay benim oğlan meme ememeyince done done yatıyor. Tam 1 saatin sonunda uyudu. Uyku sırası ben de artık iyi geceler

vicdansız emmziriversene bebeyi... benim çocuğum olursa 5 yaşına kadar emzircem... bak seçimlere girsem kazanırım haa...

Çok şükür canım anjiyo oldu sonrasında alerji oluşmuş ilaçlardan çok çok korktuk Allah kimseye yaşatmasın...
Amin canım, insallah en kısa sürede iyilesir tamamen.
ben aburcuburun dibine vurdum hiç yazmiim :ıslık:
Cok sasırdım, gercekten!
Kizz betus onu birak da ben cok açimmm napicazzz..sabaha da daha cok var..aglicimmm sanirsam :KK42::mad:
Ya bu aksam ben de öyle oldum. Gerci dogru duzgun aksam yemegi de yemedim, meyve bisküvi falan atıstırdım. Ya 4-4:30'da nasıl kapatabiliyorsunuz günü? Cidden hic benlik bi durum degil :(

Amin canım, insallah en kısa sürede iyilesir tamamen.

Cok sasırdım, gercekten!

Ya bu aksam ben de öyle oldum. Gerci dogru duzgun aksam yemegi de yemedim, meyve bisküvi falan atıstırdım. Ya 4-4:30'da nasıl kapatabiliyorsunuz günü? Cidden hic benlik bi durum degil :KK43:
Yalan olmasin hic o kadar erken kapatmadim..5.30u gecmemeye çalışıyorum..ama ben eve donerken saat 6.30du.eve geldim aksam yemegini ayarladim çamaşır topladim katladim filan saat gecti iyice..7.30da yarim seftali yedim iste..ama cok acim su iciyorum midemi acitiyo ordekcimm :(

Back
X