Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben sabah ki meyveler ile ara öğün yapıyorum. Ikindi vakti ara öğün yapmak istemiyorum ama sevgili eşim spora gideceği için o vakitlerde kahve+çerez getiriyorum. Bende 3 ya 5 tane leblebi +kuru uüzüm yiyorum...
Bana 3 öğün yaradı ya eşimi bekleyecem diye kahvaltı saat 13 e kalıyordu aç bekleyin saldırıyordum. Nasıl olsa sabah gitti deyip akşam da gidiyordu. Şimdi 3 ana öğün süper. Ne açım ne yokum. Gün boyu bu his var ben de. Ama sabah a çok aç kalkiyorum

tamam canım bakıp yapıcam bakalım bende.. sabah ne kadar verdin belli olucak

Hosgeldin canim ben de 3ay önce basladim 15kilo gitti bile gel sen surekli cok ise yariyo burasi kizlar olmasa bu kadar basarili olmazdim sanirim..25yasindayim bekarim yuksek yuksek lisans ogrencisiyim su an tatildeyim Kaptanimiz meşgul biraz bu aralar 3kisi k.yardimciligini ustlenip yükünü hafifletiyoruz.hergun menu su ve sporu paylasmayi ihmal etme kendini dizginlemek icin bu cok önemli.. isvec diyetine bisey diyemicem ben başladığımdan beri betusun deyimiyle akıl fikir diyeti uyguluyorum sen de donersin sagligina ve ideal kilona en kisa zamanda ins

Ayy kurala disipline cok titizlenen birisiyimdir ben bakalim nasil cocuk yetistiricem allah utandirmasin coluk cocuk bakana da buyuk kolaylik versin valla.. ben de haylazdim kucukken cok.annemin rujunu yemisim ayaklanip uzaklara gidebilmeye baslayinca

ah şekerim o kurallar o titizlikler esniyo hemde baya baya çocuk olunca hatta tabuları yıkıyolar çocuklar o kadar

ah şekerim o kurallar o titizlikler esniyo hemde baya baya çocuk olunca hatta tabuları yıkıyolar çocuklar o kadar
Ayu zaten ben de bi adam var daha simdiden sokakta cocuk görse istediği herseyi yapabilir benim cocugum kuralsiz buyutucem diye dolanıyo.. saçımı başımı yolasim geliyo..ben cocuk isine +1olarak baslicam.önce aldığımi ördeki buyutmeliyim sanirim

Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...

iyi işte hep beraber büyütürsün ....

Bende yazayim menüyü cemkirik ördek kizmasin
morordek nilsub
Kahvaltidan önce
2kuru kayisi 1bardak su

1saat sonra kahvalti
Domates salatalik az peynir
Az mısır ekmeği cay

Ogle
5tane ızgara akcaabat koftee
Salata
Ayran

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
Saat gec oluyo diye yarim seftali yedim serin serin menuyi kapatayim didim

Su 2,5olur yatana kadar
Spor dolastik kiscelerimle bugun..cene de çalıştık baya ordan da harcamisimdir büyük bir miktar sanirim

Bu hafta cok durgun gecti keyifsiz olunca kilo veremedigimi farkettim bakalim sabah tarti ne dicek...

Gecmis olsun canim allah sifa versin..daha iyisiniz insallah??
Buralarda bi yaramazlık yok..nilgunun kuzusu hasta olmustu iyi o da simdi

işte benim sorunum ara öğün ama güzel vermişsen bende başlıcam hemen:)

Canim ara öğün gic dert etme bence sabah 1 yumurta ekle çerezleri de Türk Kahvesi ile ara öğün yap. Sabahki meyveyi de 2. Ara öğün olarak bitki çayı eşliğinde tüket....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…