- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.881
Hmm peki ben de muhabbet etmek icin adam arıyorsun sanmıstım da ondanay menü yazsınlar diye dediydim sen zaten taşsın hatun beni kıskandırma ayağın takılır düşersin sonra ...
ay tripte atarmış...
iyi geceler tatlım yarın kilonu yazda cumartesi çarşıya gidicem eksiklerimi alayuım bana göre bir şey kalmadı evde pazar bende başlıcam nasip olursa ay resim atmaya devam et takip ediyorum bak sen başladın diye başlıcam ama ara öğün yok dimi sende?
tamam canım bakıp yapıcam bakalım bende.. sabah ne kadar verdin belli olucakCanim ben sabah ki meyveler ile ara öğün yapıyorum. Ikindi vakti ara öğün yapmak istemiyorum ama sevgili eşim spora gideceği için o vakitlerde kahve+çerez getiriyorum. Bende 3 ya 5 tane leblebi +kuru uüzüm yiyorum...
Bana 3 öğün yaradı ya eşimi bekleyecem diye kahvaltı saat 13 e kalıyordu aç bekleyin saldırıyordum. Nasıl olsa sabah gitti deyip akşam da gidiyordu. Şimdi 3 ana öğün süper. Ne açım ne yokum. Gün boyu bu his var ben de. Ama sabah a çok aç kalkiyorum
aaa ne kaaaaaaa ayıp ben seni yok sayarmıyım hiçHmm peki ben de muhabbet etmek icin adam arıyorsun sanmıstım da ondan
tamam canım bakıp yapıcam bakalım bende.. sabah ne kadar verdin belli olucak
Hosgeldin canim ben de 3ay önce basladim 15kilo gitti bile gel sen surekli cok ise yariyo burasi kizlar olmasa bu kadar basarili olmazdim sanirim..25yasindayim bekarim yuksek yuksek lisans ogrencisiyim su an tatildeyimOncelıkle herkese ıyı akşamlar arkadaslar :) bırıncı sayfadakı kuralları okuduğumu beyan edıp kabul edıyorum ben sımdı oncelıkle kendımı tanıtayım yarın ınsallah tartılıp kılomu yazıcam en son 76 ıdım ve daha 21yasındayım nasıl geldım bu kıloya dıye soracak olursanız ağır bı polıkıstık tedavısı gördüm bunun yanında baska seylerden de tedavı gördüm ve ağır ılaclardan sonra ne yazık kı bı kac ayda 21 kılo aldım bunun 8 kılosunu dıyetıstenle vermıştım fakat Ramazan'da gene bı kac problemım oldu suana kadar da devam ettı o verdıgım 8 kıloyuda gerı aldım bu sefer verıp almamak ıstıyorum ınsallah çünkü bı yıldır al ver al ver tukenmıslık sevıyesıne geldım tek oluncada zor oluyor destek olan oldu mu en azından ınsan azım edıyor bazı seylere o yüzden dılerım kı kalıcı olurum burada cok güzel arkadaşlık kurduğum ablalarım ve yaşıtlarım olur herkese başarılara ve bol kılo veremeli gunler diliyorum . İsveç diyetini hiç denemedim yarın ona başlamayı düşünüyorum aranızda yapan var mı ? Daha sonra kendı doktorumun lıstesıne dönücem gene :)
Ayy kurala disipline cok titizlenen birisiyimdir ben bakalim nasil cocuk yetistiricem allah utandirmasin coluk cocuk bakana da buyuk kolaylik versin valla.. ben de haylazdim kucukken cok.annemin rujunu yemisim ayaklanip uzaklara gidebilmeye baslayincainatettimolacak başa gelinmeden bilinmiyor yani...
1 çocuk olunca tecrübesizlikten zor gibi geliyor ama 2. Olunca anlıyorsun ki 1 çocuk sanki çocuksuz hayat gıbıymıs. 3. Olunca ne olur bilmem 2 sene sonra tecrübe ederim artık.
Anlatamadım işte canım sen anla
ah ah benim kiz neler yapmadı ki
Aynı yaşta arkadaşı ile oyun oynarlarken birden yanımıza geldiler kafaları sırılsıklam. Biz şaşkın tabi.. suyu nerden buldular diye lavabolara yetişecek boyda değiller... Sonradan anladık ki klozet içindeki şu varya oradan alıp alıp kafalarına dokmusler yaa...
Bunların hepsi dakikalar içinde oluyor. Gözünün önündeyken 2 3 dk içinde karşına herşekilde cikabilirler
işte benim sorunum ara öğünBende heyecanla bekliyorum sabahi.
ah şekerim o kurallar o titizlikler esniyo hemde baya baya çocuk olunca hatta tabuları yıkıyolar çocuklar o kadarAyy kurala disipline cok titizlenen birisiyimdir ben bakalim nasil cocuk yetistiricem allah utandirmasin coluk cocuk bakana da buyuk kolaylik versin valla.. ben de haylazdim kucukken cok.annemin rujunu yemisim ayaklanip uzaklara gidebilmeye baslayinca
Ayu zaten ben de bi adam var daha simdiden sokakta cocuk görse istediği herseyi yapabilir benim cocugum kuralsiz buyutucem diye dolanıyo.. saçımı başımı yolasim geliyo..ben cocuk isine +1olarak baslicam.önce aldığımi ördeki buyutmeliyim sanirimah şekerim o kurallar o titizlikler esniyo hemde baya baya çocuk olunca hatta tabuları yıkıyolar çocuklar o kadar
iyi işte hep beraber büyütürsün ....Ayu zaten ben de bi adam var daha simdiden sokakta cocuk görse istediği herseyi yapabilir benim cocugum kuralsiz buyutucem diye dolanıyo.. saçımı başımı yolasim geliyo..ben cocuk isine +1olarak baslicam.önce aldığımi ördeki buyutmeliyim sanirim
geçmiş olsun şimdi nasıl peki?Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
Gecmis olsun canim allah sifa versin..daha iyisiniz insallah??Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
Gecmis olsun canım, daha iyi mi simdi?Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
işte benim sorunum ara öğünama güzel vermişsen bende başlıcam hemen:)
Herkese merhaba kızlar cumartesi günü annem kalp krizi geçirdi bi anda hayat durdu sanki çok şükür şuanda iyi evime geldim bugün tüm gün temizlik yaptım geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır...
ben başlayınca sana sorarım zaten canımCanim ara öğün gic dert etme bence sabah 1 yumurta ekle çerezleri de Türk Kahvesi ile ara öğün yap. Sabahki meyveyi de 2. Ara öğün olarak bitki çayı eşliğinde tüket....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?