- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim, ben kaptan yardimcisiyim, bu takimdan mezun oldum simdi kilomu korumak ve buradaki hatunlari zayiflatmak uzere takiliyorum buralarda. 27 yasindayim, evliyim.Oncelıkle herkese ıyı akşamlar arkadaslar :) bırıncı sayfadakı kuralları okuduğumu beyan edıp kabul edıyorum ben sımdı oncelıkle kendımı tanıtayım yarın ınsallah tartılıp kılomu yazıcam en son 76 ıdım ve daha 21yasındayım nasıl geldım bu kıloya dıye soracak olursanız ağır bı polıkıstık tedavısı gördüm bunun yanında baska seylerden de tedavı gördüm ve ağır ılaclardan sonra ne yazık kı bı kac ayda 21 kılo aldım bunun 8 kılosunu dıyetıstenle vermıştım fakat Ramazan'da gene bı kac problemım oldu suana kadar da devam ettı o verdıgım 8 kıloyuda gerı aldım bu sefer verıp almamak ıstıyorum ınsallah çünkü bı yıldır al ver al ver tukenmıslık sevıyesıne geldım tek oluncada zor oluyor destek olan oldu mu en azından ınsan azım edıyor bazı seylere o yüzden dılerım kı kalıcı olurum burada cok güzel arkadaşlık kurduğum ablalarım ve yaşıtlarım olur herkese başarılara ve bol kılo veremeli gunler diliyorum . İsveç diyetini hiç denemedim yarın ona başlamayı düşünüyorum aranızda yapan var mı ? Daha sonra kendı doktorumun lıstesıne dönücem gene :)
hoş geldin canım geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun bir daha bu şekilde rahatsız olmazsın ...Oncelıkle herkese ıyı akşamlar arkadaslar :) bırıncı sayfadakı kuralları okuduğumu beyan edıp kabul edıyorum ben sımdı oncelıkle kendımı tanıtayım yarın ınsallah tartılıp kılomu yazıcam en son 76 ıdım ve daha 21yasındayım nasıl geldım bu kıloya dıye soracak olursanız ağır bı polıkıstık tedavısı gördüm bunun yanında baska seylerden de tedavı gördüm ve ağır ılaclardan sonra ne yazık kı bı kac ayda 21 kılo aldım bunun 8 kılosunu dıyetıstenle vermıştım fakat Ramazan'da gene bı kac problemım oldu suana kadar da devam ettı o verdıgım 8 kıloyuda gerı aldım bu sefer verıp almamak ıstıyorum ınsallah çünkü bı yıldır al ver al ver tukenmıslık sevıyesıne geldım tek oluncada zor oluyor destek olan oldu mu en azından ınsan azım edıyor bazı seylere o yüzden dılerım kı kalıcı olurum burada cok güzel arkadaşlık kurduğum ablalarım ve yaşıtlarım olur herkese başarılara ve bol kılo veremeli gunler diliyorum . İsveç diyetini hiç denemedim yarın ona başlamayı düşünüyorum aranızda yapan var mı ? Daha sonra kendı doktorumun lıstesıne dönücem gene :)
Oncelıkle herkese ıyı akşamlar arkadaslar :) bırıncı sayfadakı kuralları okuduğumu beyan edıp kabul edıyorum ben sımdı oncelıkle kendımı tanıtayım yarın ınsallah tartılıp kılomu yazıcam en son 76 ıdım ve daha 21yasındayım nasıl geldım bu kıloya dıye soracak olursanız ağır bı polıkıstık tedavısı gördüm bunun yanında baska seylerden de tedavı gördüm ve ağır ılaclardan sonra ne yazık kı bı kac ayda 21 kılo aldım bunun 8 kılosunu dıyetıstenle vermıştım fakat Ramazan'da gene bı kac problemım oldu suana kadar da devam ettı o verdıgım 8 kıloyuda gerı aldım bu sefer verıp almamak ıstıyorum ınsallah çünkü bı yıldır al ver al ver tukenmıslık sevıyesıne geldım tek oluncada zor oluyor destek olan oldu mu en azından ınsan azım edıyor bazı seylere o yüzden dılerım kı kalıcı olurum burada cok güzel arkadaşlık kurduğum ablalarım ve yaşıtlarım olur herkese başarılara ve bol kılo veremeli gunler diliyorum . İsveç diyetini hiç denemedim yarın ona başlamayı düşünüyorum aranızda yapan var mı ? Daha sonra kendı doktorumun lıstesıne dönücem gene :)
Çok teşekkür ederim canım öncelıkle rabbım daım etsın mutluluğunuzu hem esınızle hemde korumuş olduğunuz kılolardan yana olur :) yazayım açıkcası tek bı hedef koymuyorum son hedefım 50 ama öncelik hedefım 65 aslında ısvec dıyetıne herkes ağır dıyor bılıyorum ama şöyle söyleyim kendı lıstemle bır süredir bünyem durdu hıc gıtmıyor hanı o yüzden dedım kı bı soku etkisi yaratsınHosgeldin canim, ben kaptan yardimcisiyim, bu takimdan mezun oldum simdi kilomu korumak ve buradaki hatunlari zayiflatmak uzere takiliyorum buralarda. 27 yasindayim, evliyim.
Ilk sayfadaki kurallari okumussun zaten. Gunluk menulerimizi yaziyoruz, birbirimizi motive ediyoruz bu gruplarda. Gunde en az 5 mesaj yazmani ve aktif katilmani bekliyoruz. Yarinki kilonu baslangic kilon olarak kaydederiz, hedef kilonu yazar misin bi de?
Baslangic olarak isvec diyeti agir gelebilir bence, istersen diyet menun varsa hazirda, onunla başlayabilirsin. Zaten ilk haftalarda odem atacagin icin kilolar cabuk gider. Kilo vermen durdugunda belki degisik diyet cesitleri deneyebilirsin![]()
Tesekkur ederım canım benım inşallah terk temennim o birde hanı dedıgım gibi bi şok etkisi olsun diye deneyim diyorum Allah razı olsun sımdıden hepınızden :)hoş geldin canım geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun bir daha bu şekilde rahatsız olmazsın ...
evet sen vermek isteyip katıldığın sürece destek olmak için elimizden geleni yaparız ..
isveç diyeti zor bir diyet sen önce normal şekilde diyetine başla buraya gün içinde aklına takılan soruları sor sohbetlere katıl zaten verirsin:)
Öncelikle geçmiş olsun canım. Ve hosgeldin. Kilolarindan kurtulursun insaallah
O zaman ilk hedefine 65 diyelim sonra zaten asagi cekebilirsin :)Çok teşekkür ederim canım öncelıkle rabbım daım etsın mutluluğunuzu hem esınızle hemde korumuş olduğunuz kılolardan yana olur :) yazayım açıkcası tek bı hedef koymuyorum son hedefım 50 ama öncelik hedefım 65 aslında ısvec dıyetıne herkes ağır dıyor bılıyorum ama şöyle söyleyim kendı lıstemle bır süredir bünyem durdu hıc gıtmıyor hanı o yüzden dedım kı bı soku etkisi yaratsın![]()
Sorma yaaIyi geceler kızlar ben yatar. Erken yatıp güzel bir dinlenmek istiyorum .
Yarın tartida hepinize bol eksiler
morordek çim yine menu yazan yok.bugun yahu. Eline sopayı almanın bekliyorlar galiba
5 msj sınırından ziyade canım burda artık arkadaş oluyor birbirimizin herşeyini öğreniyoruz destek oluyoruz sohbet ediyoruz zaten çok keyifli oluyor sohbetlerimiz .. sende seversinEvet oyle yapalım canım :) gercekten o kadar alıştım kı cok sıkı dıyetlere hanı şöyle diyim hiç birşey zor gelmiyor artık çünkü zaten cok kısıtlı yıyen bı ınsandım ama ona rağmen almıştım hapların etkisiyle hanı hep bı koruma halındeydım zaten daha fazla sısmemek ıcın fakat dıştan kıloma bakan bu kesın loplop götürüyordur dıyordu ama oyle degıldıneyse artık ınsallah önümüzde günlerde bıkmadan devam ederım zaten cok kısa 6 gun uygulucam duruma göre
daha sonra normal lıstem hergüne muhakkak gun sonunda tüm gunü yazarım ama onun dışında 5 mesaj sınırını bır sekilde ıllakı doldururum :)
morordek
iyi geceler tatlım yarın kilonu yazda cumartesi çarşıya gidicem eksiklerimi alayuım bana göre bir şey kalmadı evde pazar bende başlıcam nasip olursa ay resim atmaya devam et takip ediyorum bak sen başladın diye başlıcam ama ara öğün yok dimi sende?Iyi geceler kızlar ben yatar. Erken yatıp güzel bir dinlenmek istiyorum .
Yarın tartida hepinize bol eksiler
morordek çim yine menu yazan yok.bugun yahu. Eline sopayı almanın bekliyorlar galiba
Ben varım yetmez miherkes nerde zaten yaaa...........
ay menü yazsınlar diye dediydim sen zaten taşsın hatun beni kıskandırma ayağın takılır düşersin sonra ...Ben varım yetmez mi![]()