• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın .....
ya idrar yollari enfeksiyonu olabilir, kasik agrisi, bel agrisi, mide bulantisi, kusma, ates hepsini yapiyor ama bulamamalari eneresan tabii.
sağol canım idrar tahlilide yapıldı kuzum ya temiz çıktı doktor ondan sonra iyi değil temiz çıkması ben idrar yollarından şüphelenmiştim dedi arabanız yoksa ambulansı arıcam dedi bizde var dedik sonra merkeze geçtik ordada bişe bulamadılar tüm batum oldu hepsi oldu röntgen bile çektiler doktorlarda şaşırdı çok ilgilendiler iyi akşamdan beri

ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için :KK66:
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım :KK60:

nilsub nilsub @morordek @inatettimolacak @umutlayasasen @btlbetul @toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin :KK66:
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar.:110:.size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın :rapci:ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için:p..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim :olamaz::63:
tabi canım izne ayrılsanda arar ara yaz mutlaka istediğin zamanda dön her zaman bekleriz listede olmasanda yazıp kilo bildirimini yap ki kilo alma

valla benimde oldu 1 kez bdv de takılmıştım ama haksızlık bu dedmiştim yani çok kızmıştım çok.Çünkü kendini bişey sanan birinin saçma sapan yazdıklarına cevap yazdım diye :)
bende de aynı durum oldu canım , eşinden dayak yiyen bi kadının konsuna eşin haklı erkekler sert olur dırdır yapma alttan al felan yazmış birisi. sinirlerim tepeme çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü. 5 kişi felan banlandık sonunda :)

nilsub nilsub canım geçmişe bakmamıştım şimdi gördüm kızını , bugün nasıl oldu geçtimi ağrısı ,evde mi hastanede mi şimdi ?
akşam geldik canım evdeyiz sağol iyi bakalım şimdilik uyuyor ellemedim bende dün kandı serumdu iğneydi delik deşik ettiler dinlensin biraz :(
seni niye banladılar kız .....:KK70:

akşam geldik canım evdeyiz sağol iyi bakalım şimdilik uyuyor ellemedim bende dün kandı serumdu iğneydi delik deşik ettiler dinlensin biraz :KK43:
seni niye banladılar kız .....:KK70:
ozaman ağrısı geçmiştir yoksa uyuyamazdı kuzum benim daha küçücüktür o neden oldu acaba . sebebi yukarda yazdım canım :)

ozaman ağrısı geçmiştir yoksa uyuyamazdı kuzum benim daha küçücüktür o neden oldu acaba . sebebi yukarda yazdım canım :)
biliyorum geçende söylediydin ben yine sorayım dedim .....:KK70:
akşam hastnede kestiler canım ağrısını öyle geldik tabi akşamdan beri ağrısı yok olsa durmam hemen götürürüm :KK15:

bende de aynı durum oldu canım , eşinden dayak yiyen bi kadının konsuna eşin haklı erkekler sert olur dırdır yapma alttan al felan yazmış birisi. sinirlerim tepeme çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü. 5 kişi felan banlandık sonunda :)
ahahah :) aynen ama haklı haksız demeden banlıyorlar hehalde ortalık sakinleşsin diye.Bende çok kızmıştım hatta yönetimede çok kızmıştım haklı haksız ayrılır diyede ,sonradan ortalık durulsun sinirler yatışsın diye yaptıklarına kanaat getirdim :)

ahahah :) aynen ama haklı haksız demeden banlıyorlar hehalde ortalık sakinleşsin diye.Bende çok kızmıştım hatta yönetimede çok kızmıştım haklı haksız ayrılır diyede ,sonradan ortalık durulsun sinirler yatışsın diye yaptıklarına kanaat getirdim :)
eeee benim sinirim hemen geçmez dönünce başlarım yine yazmaya o yüzden başka yerlere bulaşmıyorum :KK70:

sormaya geçenlerdede birinin çocuğu mu ne hastaydı,önce psikiyatriye götür sonra rahatlaması için dua felan oku yazdım .dini yorummuş bu hemen banlandım .altı üstü dua oku dedim ,nersi dini yorumsa :D

Back
X