• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

umarım çok güzel geçer tatilin seni ve enerji dolu yorumlarını özleyeceğiz tatlim
Sağol tatlım full enerjili dönerim hem ekşında katarım yeni yılda sıskaaa güneşden yanmış çağla şikel olmayı düşünüyorum:63:yoksam bülent ersoy gibi olmayı istemiyorum o bile kaç koca boşadı ayolll hep koca vucüdündan :63:

Günaydın kızlar .Hakikaten nilsub nilsub nerde yaa telefonunu bilen biri varsa arasa sorsa bende merak ettim.Bu kadar uzun süre habersiz bırakmazdı bizi.İnşallah kötü bişey yokturda sadece interneti gitmiştir

kızlar günaydın geldim kahvaltımı yapıp geliyorum dün sabah abim aradı çayı koy diye şok oldum ist bekar abim var ay sevindim çocukları çok özledim dedi ara ara gelirdi ama habersiz gelmezdi neyse dün sabah geldi bu sabah gitti eşim otogara götürdü kahvaltı yapıcam gelicem hemen abimle ilgilenmekten yazamadım kusura bakmayın

kızlar günaydın geldim kahvaltımı yapıp geliyorum dün sabah abim aradı çayı koy diye şok oldum ist bekar abim var ay sevindim çocukları çok özledim dedi ara ara gelirdi ama habersiz gelmezdi neyse dün sabah geldi bu sabah gitti eşim otogara götürdü kahvaltı yapıcam gelicem hemen abimle ilgilenmekten yazamadım kusura bakmayın
ne kısuru fıstık kötü bir şey oldu diye korkmuştuk gözün aydın tatlım ne kadar güzel bir sürpriz olmuş böyle

ben de tam uyuyodur dicektim

günaydınlarrrrr
dünki menüm morordek morordek ve inatettimolacak inatettimolacak
aç karına
1 bardak kefir
sabah
1 yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
ara
2 kayısı