Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi aksamlar kizlaaaaar nerdesiniz be yaw her geldigimde kimse yokneyse ben yagmur demedim camur demedim geyindim yagmurllugumu spor ayakkabilarimi eldivenlerimi cuzdanimida aldim yanima bide elimde bidon sut almaya gitiim 5litre sut aldim eve geldim bidonu kapinin onune koydum tekrar gittim yurumeye yanimda kizimda var yuruduk geldik baya islandik hafif bisiyler yiyip geldim mehalim yazin cok guzel canim zevkle okudum kaleminde senin gibi kuvvetliymis canim eline saglik
honeyim evet bende gece kusuyum canim niye dil cikariyonki kotu bisiy demedim saga ben kusum hadi opuvedim

Saol zenanım senin yazacaklarınıda sabırsızlıkla bekliyorum

reyhan ablam geçmişin sayfalarından kopup gelmedin be yawww nasılsın ablacım

mehalim canım tam çıkarken seni gördüm ışığın yanıyor bir merhaba diyeyim dedim önce geçmişi okuyorsundur herhal sen yaz şekerim ben dönünce okurum ok?öptüm hadi

canım ya msnde bir karşılaşamadık senle akşamlarıda benim eşim oyun oynuyor pcde bi rahat bırakmıyor msn açamıyorum sana çevrimdışı ileti göndermiştim aldınmı bilmem inşlk karşılaşırız.bu arada mesleğinde memur yazıyor tam olarak işin nedir acaba

hosgeldin reyhan abla hadi oku bakalim gecmisi mehalimin aebenin yazilarini cok beyeneceksin aebencim eabencim tesekurler duygularini 5. takimlada paylasdigin icin cok guzelya bende yazayim soyle sakin kafayla once bir deftere dokmem gerek sonra buraya aktaririmcok guzel bir fikir kallsim fikrine saglik canim

heh mehalimde gelmis canim nasilsin burdaki kar size geldi burasi yagmur geceleri firtinaya dondum
mehalim bende yazacam insallah belki hafta sonu yazarim canim

ay ne cok sohbet etmissiniz nazar degmesin ya. saat 10a geliyor oku oku bitmedi :)))
mehalim geldim güzelim ancak bittti. cok güzel yazmissin zevkle okudum. aebende cok hos anlatmis.
ya kizlar bu tartilma hastaligi bendede cok ileri safhada. ben daha hic beceremedim bir tek ögün tartilmadan gecistirdigimi. günde en azindan 5 kez tartiliyorum. bari günde bir kez tartilsam degilmi?.

zenan merhaba canim. bizde haftasonu yazalim bari.. gerci ne yazacagimida pek bilmiyorum. ama bir baslayinca gerisi gelir

ama tartilmak iyi diilmis reyhan abla baksana ben tartida biraz fazla ciktigimi gormezsem bogazim durmazki habire yerim yani benim oyle oluyo seni bilemem

bende hafta sonu yazacam once bir kagida yazarim ben elli defa okurum benim bazi kelimelerim denizli sivesi oluyo kimse anlamiyo eltim istanbullu ben konusurken ne dedin der durur onun icin biraz ozenem demi kizlar ne yazacagima gelince ben tum sakarliklarimi anlatirim dermisim yok yok once baslarim o an ne hissedyiosam onu yazarim

reyhan ablacim ben cikiyorum cocuklar yatacak onlara sut hazirliycam iyi aksamlar sana bu aksam babalari yok ya biraz gec yatalim dediler anca yatarlar gidiyim opuyom seni

merhaba kizlar ben kardes takimdanim siz bize hep ugruyorsunuz ben de bir hal hatir sorayim dedim burasi o kadar soguk ve kar varki yarim metre var galiba cumaya insallah herkes kilo vererek girer hepinize iyi kilo vermeler

zenanım reyhan ablam çok tşkler sizlerinde yazacaklarınızı merakla bekliyorum.
müsadenizle ben yatıryorum yarın erken kalkılacak malum hemde nöbetçiyim bu arada hafta ortası oldu gene bu cumalr nasıl çabuk geliyor.kocaman öpüldünüz

ya kizlar bu tartilma hastaligi bendede cok ileri safhada. ben daha hic beceremedim bir tek ögün tartilmadan gecistirdigimi. günde en azindan 5 kez tartiliyorum. bari günde bir kez tartilsam degilmi?.
abla herkesten beklerdim de bu söz senden duyacağım aklıma gelmezdi:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

mehalim bugün be yazayım senden önce günaydın canım hoşgeldin..

ayy inşallah önce yollamayı başarırım :)))

ve inanın bu mutlulugu hiççç bir yiyecegi yediginizde elde edemessiniz ....:hooray:

Bu sözün üzerine daha hiç bir şey söylemeyelim..

mehalim aebenim ikinizede nasıl teşekkür edeceğim bilemedim ellerinize, kollarınıza, ağzınıza, kalbinize sağlık ben dönüp tekrar okuyacağım her ikisinide a.s.a.s.a.s.

Canlarım ben bugün dışarıda olacağım, spor salonu için gerekli belgeler filan işte onları hazırlayıp götürmem gerekiyor ki yarın başlayabileyim... şimdi ev işine bakıp çıkıcam belki çıkmadan yine gelirim beş on dakika haydi hoşkalın..

mehalim ve aebenim o son cümle varya onunla ilgili bana özel mesaj atsanıza bakimm doğrumu anladım ikinizinde isteğini... eğer doğru anladuysam çok sevinirim inanın ve elinizi çabuk tutmanız gerek derim .... birde tüyo veririm eğer doğruysa.. ayrıca burda benden başka duyan olmaz tısım sizi :)))

kadisden ...
bu sayfada yazılanlara baktım anca
aebencim canım ben sabah öğle akşam yatarken vs vs wcye gidip gelip tartılıyormu kafayı yedim artık ya
kilo artınca yada azalınca yemem de ona göre değişiyo onu anladım yaa

alın benım gibi bi deli daha .laelaelaelaelae aynen kadis bende öyleyim ona göre yiyyorum ...:sm_confused:.

ama kalişime söz verdim perşembeye kadar tartılmıycam .:dance:. kilo alırsam onun saçını verirsem kendi saçımı yolacam ..lülülülülülü:roflol:

şaka maka kalişim baskülü ta antredeki dolabın üstüne kaldırdım sandalyeyle koydum ama anca merdivenle alabilirim ....:1ninca: sözün söz.....yerimseniben ama rahat rahat yiyyorum gr ölçmeden ..lülülülülülü

ay bende her seeferinde soyunurum yaaa
hatta 2 hafta tartımın pili bitmişti komşuya gitti biur cuma günü bildirim yapabilmek için
ve orda bile soyundum kadın şaşkın şakın bakıyodu yaaa
hihoyyyt

h
kadis ugramis canim vakit buldukca ugra senin adini gormek guzel mesajlarin arasinda
saol canım inan her bulduğum fırsatta geliyorum
çok ösledim siziii
aylaklık etmeyiiiii:emir_bebek:

aman aman tiyoya bak yaaaa
ne dyim sana kısım yaaaacokacimcoook
QUOTE=honeybaby;5355786]
kadis de kocasıyla kavga etmiş o da benden yani bugünkaydirigubbakcemile3
of
ya sorma canım
ya aman geçer elbetttt

kallisim spora gitmek çok güzel ya
inşallah güzel sonuçlar alacaksın canım

mehalim abenim ne güzel ifade etmişsiniz kendinizi yaaaa
:1shok:

ben kaçarım
sizleride koklarımmmma.s.

Sen dilersen;ateş bile su olur,sen dilemezsen,su bile ateş olur...
Niyet ettim ateşi su etmeye...İmkansızı başarmaya,kendimi sevmeye,kendimle savaşmaya.Dün forumda okudum;kadın bir sabah uyanmış,ben artık diyetteyim demiş ve başlamış.8 aydırda bozmamış.Ne irade ya...Peki ondaki irade de bendeki ne.Sabah emo ya börek kızarttım.Tuttum kendimi zor olsa da.öğlen salata,yogurt aksamda yemekden yarım tabak,bide kacırmazsam süper olacak.Güclü bir kadınım ben,üstesinden gelcem sorunlarımın,yemin ettim...
Böyle yazmışım,diyet yapmaya karar verdigim gün;yaşadıklarımı yazmak icin hazırladığım günlüğe.Tarih 10 kasım 2008i gösteriyor.Son 3 yıldır;aynalara bile doğru dürüst bakmayan ben;hala kendini eskisi gibi bir fizikde hisseden ben;büyükbeden magazalarından zayıf mankenlerin üstünden beğenip, büyüğünü kendisine alan ve aynı formda üstüne olduğunu zanneden ben;alışveris merkezlerinde farklı bakışlar yakaladığında eskisi gibi güzelliğine bakdıklarını sanan ben;eşinin ondan uzaklaşmalarını iş stresine veren ben;babasıyla asla hiç bir konuda yüzgöz olmadığı halde beraber doktora gidelim dediğinde nedenini anlamayan ben;evde bilg da zayıflama ciftliği arastırmasını görünce kime olduğunu anlamayan ben gerçekle yüzleşiyor bu tarihden 3 ay önce.sebepsiz gece uykularından uyanmasının, zor hareket etmesinin nedenini buluyor ve gerçeklerle yüzleşiyor.AYNAYA BAKIYOR. Gözlerini açıyor ve bakıyor. 125 kilolardaki gördüğü kadon o değil.Evet gözler aynı ama bu koca vücut ona ait olamaz.Vücudunda hat diye bişey kalmamış. O güzelim yüzün altında kocaman bir gıdık. 20 li yaşlarda değil de babaanne gibi görünüyor. Ve bu kocaman vücudun içindeki minik kız ağlamaya başlıyor. Kendine yaptıklarına ağlıyor.Evet bunu kendine o yaptı. Sadece etrafını gördü,insanların onu üzmesine izin verdi, sonrada birilerinin üzdüklerini birilerine tedavi ettirdi.Birgün bile evde oturmazken canı hiçbiyere gitmek istemedi.Haftalarca evden dışarı çıkmadı.Ailesinin yanına bile gitmek istemediki , eski arkadaslarıyla karsılasmasın.Eşiyle görünmek istemedi,kimse karısının nasıl olduğunu anlamasın.Cocuklar aaa bu arabaya nasıl sığıyor bu kadın diye bağırdığı icin arabaya binmek istemedi.Dolmuşda yanına oturanlar rahatsız olmasın diye dolmuşa binmedi ve bu hale geldi.En iyi arkadaşları cips ,kola, çikolata ve envai çeşit yaglı yıyeceklerle yaşadı ta ki aynadaki halini görene kadar.Gerçekle yüzleşdi ve çözüm aramaya başladı int den.Karşısına kadınlar kulübü çıkdı.Önce okudu, okudu, kilo verenleri takip etti , diyetlere bakdı.Günlerce kararsız kaldı. Diyetisyene gitmek istemiyordu.Çünkü bıkmışdı 'zayıflayamazsan , ölürsün ; ölümcül obezsin .' yaklaşımından.Ve ne kaybederimki diye başladı diyet guruplarına bakmaya, yer aramaya.Koca gövdeye göre bir yer bulabildi guruplardan birinde.Ve hayatında bir hafta kaçamaksız ilk diyetini yaptı.Kendi gibi burayı okuyan yüzlerce, binlerce insanı düşündü ve kaçamak yapmadı.İlk haftayı diğerleri kovaladı.Miğde küçüldükçe ve hafifledikçe kendine güveni gelmeye başladı.Eskiden yapamadığı şeyleri yapmak için enerji hissetti kendinde.Kilolarda yavaş yavaş terketmeye başladı.İlk 5 kilodan sonra uzakdan takip ettiği gıptayla karışık hayranlık duyduğu emel42 ve kalliste nin gurubuna katıldı.Ve şimdiye kadar 10 küsür kilo verdi,hedeflediği kilonun dörtde biri ama bişey öğrendi bu süreçde ' evet; herşey benim elimde, eğer BEN istersem yapabilirim.'

Son düzenleme:
X