Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kadisim bak mehalim yorum yaparken makarna sozosuzsa demiş cevap ver bakalım soslumuydu yağlımıydı yoksa sadece haşlanmışmıydı :) sadece haşlanmış yiyeceğini sanmıyorum..

kızlar yenı gelebıldım sabahdan berı. uyudum bıraz dolabımı duzelttım ne cok verılecek gıyılmeyen cıkdı.gordum forumda ınsanlar ıkıncı el kıyafetlerını satıyo bendemı oyle yapsam ya benım bedenımde verıcek bırını bulmak cok zor oluyor.tek obez benım .bıde hıcbıseyıme kıyamıyorum hepsı cok guzeller azıcık daha zayıflamayı beklıyodum elemek ıcın ama bıgın esdı ısde sıkıntımı dagıtayım dedım.terzıye goturcem bırazdan bı kısmını daralttırmak ıcın ama acele etmesemmı kılo almaya devam edersem nolcak uffffff bılemedım.kallıste sen buseyram ve saskın ı yollıycen ya bunalım gurubuna benıde atıverırmısın oraya bı zahmet.zayıfladıgım haftalar resmen evde hoplaya hoplaya yuruyorum aldıklarımda ıse surunerek ve daha cok yeme ıstegım oluyo anlamadım gıttı ama moralım cook bozuk.yurumek bıle ıcımden gelmıyor.gul canım bırazda sana ıyı tatıller demek ıcın gırmısdım ama herzamankı gıbı once kendı derdımı anlattım.ıyı dınlen yenı ısıne bomba gıbı donersın ıns.bu tatılı fırsata donusdurup bol bol kılo ver canım donusde bende kendımı toparlamıs olursam yarısırız yıne.umut canım destegın ıcın saol ıns kendımı kısa surede toparlıyabılırım

canım kilo veremediğin zaman yeme isteğin oluyor ya şey tarafından bak.. yemediğin midenin boş ve rahat olduğu anlarda neler hissediyorsun.. bana mutluluk veriyor açıkçası sende dene..

kadıs canım aslında hafta boyu fazla yedıgımde oldu mesela pızza yemısdım cumartesımıydı pazarmıydı.dunde abartma otesı yedım ama bugun kendımı toparlıyamadım.yıyınce hemen alıyorum ama yemeyınce farkındasınızdır hemen verıyorum.normalde haftada ıkı kıloyu rahat vermem lazım ama ya olmuyo olmuyo.korkuyorum eskıdende dıyet yapar sonra bırakır eskısınden beter alırdım sımdıde oyle olcak dıye cok korkuyorum pes etmekde ıstemıyorum aama...

kallıstecıgım bende mıdem bosken cok mutlu oluyorum.kendımı daha zarıf daha guzel hıssedıyorum .bıde dıyet yaparken herkesın yuzu coker ya bana uykusuzluk ve aclık cok yarar yuzum uzar guzellesır.dun aksam aynaya bı bakdım yıne top gıbı olmus suratım gozlerımın altı mosmor cırkınlesmısım.kendımı ıyıce top gıbı hıssedıyorum valla yıne.kendıme bı ceza vermelıyım.aslında aklımda bısey var.saclarımı ne zamandır aynı renkde kullanıyorum yaza dogru renklerını acdıracakdım.bana ceza olsun kuafor falan yok gor gununu sısko gokcen

bunların hepsi aynı model bugün hep üçgen bağlama buldum bir kaç tane daha ekleyeyim..
008layettejaponaiseey7.jpg

004layettejaponaise1vg9.jpg

005layettejaponaisect5.jpg

006layettejaponaise1qn3.jpg

kalisim saolasın zaten biz ballandırarak övgüyle anlattık yaptıklarımızı belirli kişiler özellikle sen dışında ilgilenen olmadı. bir ara özelden atarım sıkıntımı. emelede söyledim gerçi. yazarım bir ara sana cnm.

gülüm bir sıkıntınmı var ya ben yazdıklarını okudum ancak hiç dikkatimi çekmemiş size bahsetmemiştim ancak dün kafam çok dağınıktı artık yazdıklarınızı nasıl okuduysam özür dilerim bazen gerçekten istemeden de olsa gözden kaçırıyorum affına sığınıyorum sıkıntılarını herzaman paylaşmak ve elimden geleni yapmak isterim.

ay canım mehalim
bakma bana ben bir an öyle yazıvermişim
canımsın sen benim bitanem
üsülmene neden olduğum için ben özür dilerim canım

ay neee
1563 kalori miii
ben diyet beslendim derken bu ne biçim kaolri yaa
yok yok
yarından tezi yok ben daha dikkatli yazıp hesaplıcam yaaa
mehalcim saol canım ya dank etti kafama 700 kalori ile beslenenlere göre 2 kat yiyormu oy oy oyy
patlamış mısırn kalorisine bak yaaaşakkıdı

yok kadisim özür falan yok.
ya gördünmü bazen yediklerimiz ne olduğunu anlamıyoruz hatta bazen kal bile çok önemli değil.kalorisi düşük olabiliyor ama vucuda girdiğindeki etkileri kötü olabiliyor yakında uzman olacaz bu gisişle:)

kadıs canım aslında hafta boyu fazla yedıgımde oldu mesela pızza yemısdım cumartesımıydı pazarmıydı.dunde abartma otesı yedım ama bugun kendımı toparlıyamadım.yıyınce hemen alıyorum ama yemeyınce farkındasınızdır hemen verıyorum.normalde haftada ıkı kıloyu rahat vermem lazım ama ya olmuyo olmuyo.korkuyorum eskıdende dıyet yapar sonra bırakır eskısınden beter alırdım sımdıde oyle olcak dıye cok korkuyorum pes etmekde ıstemıyorum aama...

aman canım pes etmeyelim telkini sürekli kendimize biz yapalım bize bizden başkasının faydası yok ve ne yapıyosak gene kendimize biz yapıyoruz kimsebişiler yapmıyor.taşınma işindede allah kolaylık versin bak dün sende evi aldık demiştin bi hayırlı olsun bile dememiştim. hayırlı uğurlu olsun en güzel günlerini yaşa o evde canım

mehalım canım hıc sorun degıl cunku bende zaman zaman bıseylerı atlıyabılıyorum bu yuzden hıc takılmıyorum.bıde zaten ev ısı ıle ılgılı bı sıkıntımız var normalde ılk katı begenmısdım cunku sıtenın ıcı yesıl ve cıvıl cıvıl pencere onune otudunmu hepsını gorme yasama sansın var ama emlakcı bızı oyaladı oyaladı ve burayı ev sahıbı bı akrabasına soz vermıs sıze 5. katı verelım dedı hemde aynı fıyata .halbukı ust katlar daha pahalıydı normalde.ee napalım o olsun dedık.kredı ıslemlerı baslıycakdı dun.esım aksam eve geldı emlakcının dogruyu soylemedıgını baska bırılerıne o evı sattıgını ama kredı cıkmazsa dıye bızı oyaladıgını soyledı.ogrenmıs yanı.ve tutturdu ben bu adamla ıs yapamam bı daha dıye ya ıkna etmeeye calısıyorum.ama haklı bı tarafdanda beklıyorum bu saate kadar haber etmedı.cok uzuluyorum dogal olarak.bıde dun ev ıcın stıcker bıle secmısdım ınr den.yanı evle duygusal bag kurdum komık belkı ama.sımdı herseye basdan baslayıp yıne ev arama olaylarına gırmek cok zor gelıyor.neyse bakalım hayırlısı

arkadaşlar sayfaları çok bozuyorum ama anlaması açısından yapıyorum böyle idare edin nolur..

Evet şekerle yine geldik analiz köşesine. zevkle yaptığım işim yaşasın ayy hergnmü yapsak bu işi neeşakkıdı
hemen başlayalım demi

yaz geliyor kızlar haydi mersine diyenler:eek:

umuts76 ( 1.89% ):hooray:
mehalim ( 1.42% )a.s.
honeybaby( 0.67% )hihoyyyt

Yaza daha çok var biz oynaya oynaya geliyoruz diyenlerkaydirigubbakcemile2
reyhanxx54 ( 0,39% ):nazar:
MATEM ( 0.44% ):nazar:
zenan25 ( 0.26 % ):nazar:
şaşkınperi ( 0.43% ):nazar:
kalliste22 ( 0.38% ):nazar:

Aay! vallaha bi yere gidemem az nefes almadan diyenler:eek:

kadis ( 0.00% )gamyoncuiremsu
GÜL78 ( 0.00% ):emir_bebek:

Mersin daha soğuk olur biz tersine gidecez diyenler:1no2:
cedric ( -1.39% ) kaydirigubbakcemile
buseyrem ( -0.29% ) -tatlicadiarzu-

İşte böyle arkadaşlar şimdi ufak ufak biraz yorum yazmak istiyorum hemen umut tan başlayım
umut bana bak bacım senin bana garezinmi var tamam sana hızlan dedikte benim 1 .olacağım hafta bu ne hızya önüme geçtim .geçen hafta mersine gidiyodun aniden yön değiştirdin.kocaman tebriklerŞeniz

gelelim bana kız mehalim eferim sana devam güzelim bitanem canım sen süpersin( ay torpilmi geçtim kendimee:))

honey sesin çok tatlıymış noluyooo nick gib ballımısın yoksaa bak arkamdan gel umut gibi öne geçme karışmam.:))

Şakınım ve busem sıkıntılı ruh halinden en kısa sürede çıkınız lütfen reca ediyrum efendim

ayy bu kadiste başımıza mı ne kaldı biz mezun ol dedikçe inadına ya kilo alıyo yada vermiyo naniknanik

bu hafta gül geçici olarak aramızdan ayrılıyor çabuk dön tamamı bak ağlarım:a015:

emelim seninde kilo bildirimlerini alsak artık yavaştan yavaştan olmaz mı acep

isimlerini anamadığım diğer canım arkadaşlarım kızmayın bana :Saruboceq:eek:k aklıma gelrise sizlerede laf atarım elbett hadi byyy

ayy kallis allah seni ne etmesin emiii benim analizlerin sağı solu bebek elbiseleri ile doldu :)))))

herkeze tekrar selam kusura bakmayin bugun size fazla cevap falan yazamadim esimin bugun krizden dolayi zorunlu tatili var o yuzden hep o vardi pc basinda simdi uyuyo bir bakayim sizlere dedim gecmisi sadece goz attim tam okuyamadim hepsini gulum sen 2 hafta yoksun canim kendine coook iyi bak firsatim olsada yurusem diyodun bol bol yuru kardesim seni emele sorcaz hep hatta dunku gibi yine birlesip kaynatin ikinizede iyi gelir
saskinim ve busem uzgunler uzulmeyin ne uzuntulerin altindan kalkti bu takimin uyeleri buunlarda gecer
umut ne guzel seyler yazdin canim dusuncelerin benim icin cok kiymetli bu takimda olduguma bir kere daha sevindim canim
kizlar pardon efe bana yazdirmiyo ,:_çà(rt(e=ç_hz o& yazm-('" ist-(yo opt

mehalim eline sağlıkya yine negüzel bizi analiz etmişsin. ben kaldım nefesleniyom ama inş. tatil dönüşü vermiş olucam birde bakıyonuz 5 kg birden almışım.. oyyyy dövün beni asın beni ozaman
zenancım görüşemedik saol cnm yürücem tatilde aklımda sizi düşünerek çatlayın dicem siz yürürken ben kokuşuyodum şimdi ben yürüyom dicem.şakkıdı
kalisim ya gördükce resmen örgü öresim geliyo ne şeker ler bunlar bakıyom kendi yiğenime olanlarım seçiyom.. totoşu sıkıp yapmak istiyom. emel yardım edicek bana canım kardeşim artık o benim.

kızlar belki fırsatım olmaz bidaha yazamaamam herkes kendine çook iyi baksın. diyetinizi bozmayın sporunuzu yapın. ama sağlığınıza dikkat edin.bıraktığım gibi ve zayıflamış bulayım sizi..
01. martta nasipse gelicem yeni işime bakalım neler bekliyor beni. ne maceralar yaşıycam. emelden alırsınız haberlerimi.
neyse veda hütbesi gibi oldu konuşmam.senağlamaşunun şurası 2 haftacık yokum. karne alan bile böyle üzülmüyodur yaffhihoyyyt.
iyi akşamlar büyüklerin ellerinden küçüklerin göslerinden öperim. ( ortancaya bişi yok) bir ara öperim.

gülüm üzülme ya bizde özleyeceğiz seni.. sabahları gözüm arayacak :KK43:( zaten kadiste gelemiyor sabahları yalnız kaldım demektir... çok iyi dinlen ve harekette yapmayı ihmal etme sakın..

X