gökcecimm teknolojiden kaçılmaz..nefes aldırmıyo bu cihazlar adama... senden duydum acıyı ben zaten severim mideme dokunuyo die yemezdim yine başladımm yemeye turşu, pul biber yiyorum..
:
gul canım tursu cıss cıss.ye ama arada ve az.ıcındekı yuksek tuz senı sısırırde sısırır bak bana.su ıcmedıgım hafta hemen kılo vermem duruyor.cunku odem yukluyumama acı cok ıyı ımıs.bende ender sarac ın kosesınde okumusdum
zenanım yürüyüş grubunda gördüm seni şubatta başlayacakmışsın ama sen de yazmışsın gerçi şimdiden başlarsan alıştırma olur diye.... reyhan ablam zenan ve ben haydi arkadaşlar yok mu daha düzenli spor yürüyüş yapacak birisi... gökçen seninde koşu bandın var haydi bekliyoruz
ayrıca sabah yine baktım gazeteye kırmızı dolma biber diyor fakat ben yeşildede çok olduğunu bir çok kez okudum... yani c vitamni... neyse..)
canım ben unutmusdum gazeteye bakmayı.saol boylelıkle kesınlesdı kırmızı bıber oldugu.ben verseler elma gıbı yıycem o uzun kırmızı bıberlerı.ama sımdı cook pahalı ya.kaptanım emrın olur hemen yazılıyorum yuruyus gurubunayerimseniben
su hic ismiyodum acayip su iciyom bu aralar ben bazen baska takimlara dolasiyodum hep suyu sonradan alisanlar anlatiyo iste yemekte onune buyuk bardakta su koy yada iste devamli gozun onunde bu kadar suyu icmemlazim diye surahi ne bilem iste sise koy diye okudum ve bunlari denedim mesela simdi burda sizlerle yazisirken yanim da sise var arada dikiyom boyle alkolikler gibi yemektede onume buyuk bardak koyuyom iste boyle boyle alistim simdi susuz yapamiyom yurumeyide alismam lazim yoksa ben biisiyi ne kadar hesaplarsam yada ne kadar istersem okadar olmuyo bunu anladim en iyisi aliskanliklarimi degistirmek yoksa boyle kalacam sonra bana herkez hani rejimdeydin noldu kilo veremedinmi beceremedinmi diycekler ve ben bunu hic kaldiramam temelli dertlenirim iste boyle kizlar emelcim nasilsin hafta sonu iyice yerlesmissin tekrar gule gule otur bacim yuvanda
zenan canım bende su hıc ıcemıyodum ılk basda ya resmen mıdem bulanıyodu ama 1 lt lık bı sıseye dolduruyorum.kocamanda bı bardagım var 1 lt yı 3 bardakda bıtırıyorum.ve ıcdıkce ıcesım gelıyo.aynen alkolıkler gıbı oldum harbıden.habıre su ıcmek ıstıyorum.bıde yuruyus yaparken takdıgım su.ılk 10 dk da pes eder gıbı oluyorum.dıyorumkı hadı 5 dk daha sonra bıtcek.sonra aa hadı bı 10 dk daha bı 10 dk daha.40 dk yı goruncede daha yapasım gelıyo.delikafadulden.bıraz catlak bı fıkır ama ıse yaradı.yurumedıgım gunler kendımı kotu hıssedıyorum
tekrar selamlar
cumartesi altın örgüdeki arkadaşlarla buluşmamız vardı arkadaşlarım öyle sürprizler hazırlamışlar ki anlatamam mutluluğumu evlerinde kullanmadıkları yünleri artan takı malzemelerini bardaktan kahve fincanına kadar ne hadiyeler getirmişler
hatta aralarında para toplayıp altın almışlar dar günümde kullanmam için, efeye oyuncak almışlar hiçbirimizi unutmamışlar yani
dün de bütün gün temizlik yaptım evimi biraz daha düzene soktum çamaşır çok birikmiş makine yapılana kadar 2 gündür çamaşır yıkanıyor heryer çamaşır dolu hava yağmurlu kurumuyor da
birkaç ufak tefeğin dışında bir eksiğimiz kalmadı şükür
keyfimizde sağlığımızda yerinde hamdolsun
bu sabah tartıldım dün düzensiz yemiştim iş güç derken ne oldu acaba diye ama 2 kilo gitmiş hemen meğer ödemmiş o kilolar gitmişler neyseki
bu sabahtan itibaren düzenli diyetime başladım Allah bozdurmasın
akşam da 15 dk eliptik bisiklet ve 5 dk stepperla başlıyorum inşallah spora da yaza kadar fıstık gibi olucam hayırlısıyla
sonra görüşürüz hoşçakalın
ha pericim hoşgeldin canım seni unutuyordum nerdeyse
ne guzel gonlu bol ınsanlar var.helal olsun o kadınlara ne dıyım.hıcde ınsan ınsanın kurdu degıl ısde.emel ya odem derdı bendede var.yıycem kafayı bu hafta yıne tartılmayı dusunuyorum doktorda bakalım azalmısmı sevgılı sularım
zenancım benim uymadığım ama sonra pişman olduğum bir konuyu söyleyeyim sana canım yarım saatle başladın ya haftada beş dakika arttırmalıymışsın sporu yani bende duydum ama yapmadım sonra hemen hızlandım günde 2 saat yapıyordum ortalama bazende geçiyordum ama vücut öyle alıştı ki kilo verememeye başlamıştım yine ve düzelmesi çok uzun sürdü... şimdi çok abartmamaya dikkat ediyorum..
evet saolsun benı kadıs cıgım uyarmısdı bu konuda sonra arasdırdım vucut tepkı gelısdırebılırmıs.bıde kızlar bırden yuklenınce ınsanın ertesı gune halı kalmıyor.ben 45 dk yla basladım oylede gıdıcem bı sure
mehalim ben benimkini anlatimbak simdi gittim boyle magzadan kocamanlarida vardi ama ben biraz orta boylusunu aldim bir sepet masaj malzemeleri var icinde sayayim bak tahtadan yapilmis cocuk oyuncagi gibi seyler sirt icin bacaklar icin boyle aletler elle kendin yapabilirsin istersen esinden yaridm istersin birde yaglar benimkinde kayisi yagi zeytin yagi birde jojovamiydi yoksa jojobamiydi neydi bu yaglar var dustan sonra bunlari masajla vucuna suruyosun benimaldigim takimin kagidinda boyle yaziyomus ben kizlara okuttum uyguluyom haa birdebulasik sungeri gibi bisiy cikmisti oda kabak lifiymis oda guzel birde kokular ciktiki amaaaan onlari hic kullanmiyom cook agir kullansam disari cikamam acayip agir karisik cicek kokulari acayip iste boyle kardesim tavsiye edrim ben memnunum bacim
canım o jojoba yagını yuzunede surebılırsın tabı kuruysa.cunku pek cok yuzkremınde var.bende epey bı zaman bebanthen ampıl ve evıtamını kırarark jojoba yagı surdum nemlendırıcı olarak.fıstık gıbı cıldımde masaallah
ndk canim verirsin takima giremesen bile takip et bir takimi spor yap vakit buldukca az ye mhalimin dedigi gibi verirsin canim tek sey var kararli olman canim kolay gelsin
mehalim ben cikiyom cocuklar gelcek ne ise yariyo onu demedim guzelleisyosun boyle toparlaniyosun hatta komik oluyosun surekli espri yapasin geliyo canim benim cikiyom ben acikti myuruyusumde var apremidi gorusuruz
zenan kızdınmı canım bana yoksa yemın ederım kallıste baslattı:jeyyar:
kallis bana isim var nereye gidecem nerden alacam alırken ne dicem bacım yaaaa sizde bilmece gibi konuşuyosunuz anam bende zenan gibi mutlu olmak istiyoırum :))))
canım ben watson dan aldım.kocaman bı yag standı var.kayserıde varmıs kardesım orda ondan bılıyorum belkıde nevsehır dede vardır dıye soyluyorum
Tamam mehalim sırrı açıklıyorum :)) bir adet koca... bu olmazsa olmazlardan oluyor bacum...
ya hazır selülit yağları da var kremlerde var niveanınki çok güzel mesela işe yarıyor içinde l-carnitine var... hımm sonra yosun yağı- lahana yağı ve fındık yağı çok işe yarıyor... lahana bulabilirsen al derim inceltiyor ciddi ciddi bak gökçende başlamış etkisini yazar bir kaç güne kadar ama daha öncede yazdım mutlaka duşta kabak lifi ile masaj gerek.... benim kullandığım bunlar işte başka yok...
bende çıkıyorum arkadaşlar sporumu yapayım ev işimede bakayım akşam üzeri gelirim..
CADIARZU:1no2: bence kocaya gerek yok tektasımı kendım aldım mısalı kendı ısımızı kendımız gorelım hanımlarsenağlamakıskanıyorum sızı ya
kıs alemsiniz sizler alın yapın sonra benalıcamm önce sizleri takip ediyom mutlu olanlara bakıyom kalis zenan gökcen sırda mehal.. bakalım mutluluk devam ederse sizde bende başlarımm.
gul onların mutlulugu sanırım masajdan sonrasıyla ılgılı.benım oyle seylerle ılgım yok bacum:1no2:senağlama
bu arada öğlen koca bir salata yedim ton balıklı ama yağsız sonra yarım elme ve ayva ile salata yaptım ona yedim
fal mı hımm bi ara çok baktırıdımda artık uğraşmıyorum sen desene bakım hangi burçtansın şaşkınım
bölgesel incelmeyle ilgili yeri araştırdım okadar çok şey tarif ediliyorki kafam karıştı şimdi ben nivea denesem aktardaki yağlarımı şuanda avon kullanıyorum ama düzenli değil oda bitmek üzere zaten
bence aktardan yag al dırek en dogalından ve ucuzundan
Her özelliğiyle tam bir yengeç'im sositososito Ben baktırmaya bayılırım sırf fal için kahve içerim normalde hiç aram yoktur. Belli aralıklarla sırf stres atmak amacıyla baktırırm. Burda cafelerde bakılıyo.
canım sen ıst da nerdesın.bu fal cafeler nerde merak ettımde ama sadece merakdan sordum baska sebebı yok yanısengözlerimebaksanab
elimden geldiğince yorumlarım cnm ama doğruyu söylerim ben kötüde olsa söylerimm. ona göre:))
gullll gokde ararken yerde buldum valla senı bende ruyalarıyla bası derttde olanlardanım