Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaff gül böyle metafizik şeylere bende ilgiliyim hatta bir süreidr reikiyi araştırıyorum eğitimde almak istiyorum ama nevşehirde nerrrrrrrrrrrdeeeee of of

nette gir bak mehalim reiki yaz orda testler var kenbin yanıtlıyon hangi leri ilgi alanın çıkıyo:jeyyar: benim çıktı ve doğru rüyalarımın çıktığını bildi testCADIARZU

amannnn yengeçim benimm 3 lendik yengeçlerdee canım bende tam bir yengecim kadisdeee yerimseniben
kahve falı bende baktırmasını severimmsositososito

güzel ondan bu kadar iyi anlaştık bütün su grubu toplanmış buraya bu arada emlinde benimde doğumgünümüz 13 kasım biliyomuydunuz artıkın hediyeleri hazırlarsınız .neyse ben az dışarı çıkıcam oluşumla yürücez sıkıldım yafffff

ohooo mehalim size gelesiye 4 temmuz bizlerin doğum günü yengeçlerin hehehe hazırlayın hediyeeri

Mehalimcim seninki geçmiş artık sen bizim hediyeleri hazırla kaydirigubbakcemile3
Yengeç burcundan medyum çıkar. Tanımlayıcı kelimesi "hissediyorum"dur. Benim yerimede gez mehalim minik sevgilimi üzme ne isterse yap olur mu? Bir nevi gelin adayın sayılırım :asigim:

merhabalar a.s.kaptanınızı öpmeye geldimŞenizo şimdi yok notumu iletrimisiniz lütfen onu çok öslediğimi ve kocamannnnnnn öptüğümüŞenizbunlarda size gününüz güzel geçsina.s.

teşkür sersericim seninde günün çook güzl geçsin kaptanımıza iletiriz okur notunu merak etmee sevgilerle kal cnm

Gül ben çok karışık rüyalar görüyorum.. Bundan sonra sana anlatırım rüyalarımı sende yorumlarsın dimi canım?

elimden geldiğince yorumlarım cnm ama doğruyu söylerim ben kötüde olsa söylerimm. ona göre:))

ama ama amaaa bende :çok üzgünüm: çok meraklıyım böyle abuk konulara...

Bende çok güzel fal bakarım sositososito arada rüyalarımında çıktığı olur şakkıdı
ama bu kadar da olmaz ki fala bayılırım fakat hiç bakanım yok artık burada :çok üzgünüm:

ohooo mehalim size gelesiye 4 temmuz bizlerin doğum günü yengeçlerin hehehe hazırlayın hediyeeri
senin notun bir mesaj aşağıda

hadi söylemeyeyim diyorum ama zorladınız.. 5martta bekliyor olacağım diyet pasta yapacağım size sositososito

merhabalar a.s.kaptanınızı öpmeye geldimŞenizo şimdi yok notumu iletrimisiniz lütfen onu çok öslediğimi ve kocamannnnnnn öptüğümüŞenizbunlarda size gününüz güzel geçsina.s.
amaninn benim serseri şeysim gelmiş ŞenizŞeniz

kalisim 5 mart haaa notumu adlım cnm hehee bizden önceleride vamış behhhh diyet vişneli oşun cnm pastam

kalisim ya seninn şu sözlerine bayılıyomm neşemi yerine getiriyon fallakaydirigubbakcemile3 sen yaz ben gülim:roflol: çok hoşsun yaaa kaptanım benimm:1hug:

gökcencimm bakıyon gidiyon görommseni aşada hııı niee yasmıyon şen beni begenmiyürmüsun nasılımm

kalisim 5 mart haaa notumu adlım cnm hehee bizden önceleride vamış behhhh diyet vişneli oşun cnm pastam
timam ben de aldım notumu vişleli olacak evett sıradaki siperişleri alayım...

kalisim ya seninn şu sözlerine bayılıyomm neşemi yerine getiriyon fallakaydirigubbakcemile3 sen yaz ben gülim:roflol: çok hoşsun yaaa kaptanım benimm:1hug:
canım benim ne mutlu banaŞenizben sizi çok seviyorum yansıtabiliyorsam daha ne isterim ki ŞenizŞeniz

inanın bende sizleri çoook seviyorumm güzel bir takımız uyum içindeyiz ne güzel maşallah süphanallah.
sevgini gösteriyon tabiki kalisimm bizlerde görüyoruzzz ve biliyoruz sevdiğini.

Şu azmin zaferi diye bölüm var ya geçende bende foto ekleyip buraya link vermiştim hani zayıflayanların öncesi sonrası diye.. bir arkadaş yeni fotolar ekledi her günde ekliyor amaninn ben artık fenalık geçiriyorum ne kadar büyük bir azim var insanlarda ama merak ediyorum ne yapıp ne kadar zamanda kilo verdiklerini boş bir zamanda yetersiz ingilizcem ile anlayabildiklerime bakıp buraya da aktaracağım..

gökçenim başladın mı kitabı okumaya...

hafta sonlar hariç her gün spor yapıyorum ve son bir haftadır aklıma geldikçe çaylardan içmeye başladım karışık öyle yani yeşil çay form çay ama üzerimde inanılmaz bir ağırlık var hiç dinç ve kilo veriyormuş gibi hissetmiyorum kendimi galiba ben bu metabolizmayı iyice bozdum çok değişik bir şey olmazsa hiç kilo vermiyorum yine tıklamıyor sanki veriyorum 300-400 gr ama bakmışsın geri gelmiş...

buseyrem bende diyete 107 ama bu yarışmaya 105 ile başlamıştım canım birden hatırladım senin çizelgeni görünce... amaninnn hiç gitmeyecek sanmıştım hep öyle kalacağım sanmıştım ama vazgeçmeyince yağlar vazgeçiyor aslında sadece azim gerekiyor... azim ve istikrar...

gökcecimm teknolojiden kaçılmaz..nefes aldırmıyo bu cihazlar adama... senden duydum acıyı ben zaten severim mideme dokunuyo die yemezdim yine başladımm yemeye turşu, pul biber yiyorum..
:
gul canım tursu cıss cıss.ye ama arada ve az.ıcındekı yuksek tuz senı sısırırde sısırır bak bana.su ıcmedıgım hafta hemen kılo vermem duruyor.cunku odem yukluyumama acı cok ıyı ımıs.bende ender sarac ın kosesınde okumusdum
canım ben unutmusdum gazeteye bakmayı.saol boylelıkle kesınlesdı kırmızı bıber oldugu.ben verseler elma gıbı yıycem o uzun kırmızı bıberlerı.ama sımdı cook pahalı ya.kaptanım emrın olur hemen yazılıyorum yuruyus gurubunayerimseniben
zenan canım bende su hıc ıcemıyodum ılk basda ya resmen mıdem bulanıyodu ama 1 lt lık bı sıseye dolduruyorum.kocamanda bı bardagım var 1 lt yı 3 bardakda bıtırıyorum.ve ıcdıkce ıcesım gelıyo.aynen alkolıkler gıbı oldum harbıden.habıre su ıcmek ıstıyorum.bıde yuruyus yaparken takdıgım su.ılk 10 dk da pes eder gıbı oluyorum.dıyorumkı hadı 5 dk daha sonra bıtcek.sonra aa hadı bı 10 dk daha bı 10 dk daha.40 dk yı goruncede daha yapasım gelıyo.delikafadulden.bıraz catlak bı fıkır ama ıse yaradı.yurumedıgım gunler kendımı kotu hıssedıyorum
ne guzel gonlu bol ınsanlar var.helal olsun o kadınlara ne dıyım.hıcde ınsan ınsanın kurdu degıl ısde.emel ya odem derdı bendede var.yıycem kafayı bu hafta yıne tartılmayı dusunuyorum doktorda bakalım azalmısmı sevgılı sularım
evet saolsun benı kadıs cıgım uyarmısdı bu konuda sonra arasdırdım vucut tepkı gelısdırebılırmıs.bıde kızlar bırden yuklenınce ınsanın ertesı gune halı kalmıyor.ben 45 dk yla basladım oylede gıdıcem bı sure

canım o jojoba yagını yuzunede surebılırsın tabı kuruysa.cunku pek cok yuzkremınde var.bende epey bı zaman bebanthen ampıl ve evıtamını kırarark jojoba yagı surdum nemlendırıcı olarak.fıstık gıbı cıldımde masaallah
zenan kızdınmı canım bana yoksa yemın ederım kallıste baslattı:jeyyar:
kallis bana isim var nereye gidecem nerden alacam alırken ne dicem bacım yaaaa sizde bilmece gibi konuşuyosunuz anam bende zenan gibi mutlu olmak istiyoırum :))))
canım ben watson dan aldım.kocaman bı yag standı var.kayserıde varmıs kardesım orda ondan bılıyorum belkıde nevsehır dede vardır dıye soyluyorum
CADIARZU:1no2: bence kocaya gerek yok tektasımı kendım aldım mısalı kendı ısımızı kendımız gorelım hanımlarsenağlamakıskanıyorum sızı ya
kıs alemsiniz sizler alın yapın sonra benalıcamm önce sizleri takip ediyom mutlu olanlara bakıyom kalis zenan gökcen sırda mehal.. bakalım mutluluk devam ederse sizde bende başlarımm.
gul onların mutlulugu sanırım masajdan sonrasıyla ılgılı.benım oyle seylerle ılgım yok bacum:1no2:senağlama
bence aktardan yag al dırek en dogalından ve ucuzundan
canım sen ıst da nerdesın.bu fal cafeler nerde merak ettımde ama sadece merakdan sordum baska sebebı yok yanısengözlerimebaksanab
elimden geldiğince yorumlarım cnm ama doğruyu söylerim ben kötüde olsa söylerimm. ona göre:))

gullll gokde ararken yerde buldum valla senı bende ruyalarıyla bası derttde olanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…