Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok be umutum ne sporu ben çok tembelim en fazla 1 hafta yapıyorum bi yere yazılmazsam para vermezsem kendimi mecbur gibi görmezsem spor neyim yapamam.

geçen sene mart sonunda başlamıştım kilo vermeye tabi 2 ayda bir 1 aylık hatta 2 aylık ara verdiğim bıraktığım dönemler oldu o dönemler 2-3 kilo aldım falan ancak yaptığım tek şey herşeyden az ama dikkatli yemek oldu aslında bunu bir yaşam tarzı yapsam istediğim kiloya okadar rahat kavuşacağımki çünkü hafta illa 1 kilo vereceğim diye hiç bi sıkıntım yok vereyimde gramda olsa razıyım ben.zaten rahatsızlıklarım (trois piko mide ülseri) dolayısla farklı yardımcı ürünler falan kullanamıyorum en iyi ihtimalle içtiklerim yeşil çay falan. işte arada tatlılara bi gözüm dönmese herşey süper olacakta birse spor yapmayı alışkanlık haline getirebilsem daha sağlıklı olacağım ama .bu hafta araştıracağım bakalım

Benim de fena gitmiyor.
Biraz motivasyonum düştü, paylaşımsızlıktan.
Benim 6,5 aylık kızım var, 60'la hamile kaldım, doğuma 77 kilo ile gittim, 13 kilosunu verdim, 9'u kendiliğinde 4'ü gayretle.
Az kaldı, ama sporla çok toparlandım 4 kilo fazlam olmasına rağmen eski pantolonlarıma giriyorum tabi çok sıkıyorlar.
Öyle süper rejim yapamıyorum, kızımı emziriyorum hala ve devam etmek istiyorum.

spor çok iyi geldi yapmayanlar varsa tavsiye ederim. Hergün 1 saat yürüyüş, bi de nivea body. Belim ve kalçam 10ar cm inceldi sıkılaştım.

Ama dediğim gibi kıyafetlerime girince şımardım. Artı paylaşım ve motivasyon yok, umarım en kısa zamanda toparlanırız. Bi de akşam 7'den sonra birşey yemeyerek çok güzel kilo vermeye başlamıştım ama sütüm azaldı, ondan vazgeçtim şimdi killo veremiyorum sabitlendim. Bir çaresine bakacağım. Önerisi olan var mı? Emzirerek nasıl veririm bu kiloları. Ben işin içinden çıkamadım.

Benim de fena gitmiyor.
Benim 6,5 aylık kızım var, 60'la hamile kaldım, doğuma 77 kilo ile gittim, 13 kilosunu verdim, 9'u kendiliğinde 4'ü gayretle.
Az kaldı, ama sporla çok toparlandım 4 kilo fazlam olmasına rağmen eski pantolonlarıma giriyorum tabi çok sıkıyorlar.
Öyle süper rejim yapamıyorum, kızımı emziriyorum hala ve devam etmek istiyorum.

Mutlaka bol sıvı alıyorsundur sanırım emzirdiğin için değilmi ayrıca belkide duymuşundur rezene çayları hem sütü arttırıyor hemde zayıflamada yardımcı dene istersen

:1hug: selam kızlar şaşkınınız geldi uzun aradan sonra... Tabi kimse yokluğumu fark etmemiş. Bir Allah'ın kuluda bu kız nerde dememiş helal olsun valla :çok üzgünüm: Başta velilerim Mehalim Ve Kalis senağlama küsüm size... :dilcikar:

rezene arada içiyorum ama tadı çok kötü limonla genelde içiyorum.
Geçen hafta iznim bitti işe başladım, daha sağlıklı bir beslenme ve ister istemez hareket olur, bi de martta dersler başladımı koştur koştur.
Hamileyken arabaya çok alıştım, onu bırakıp yeniden vasıta ile gideceğim, 3 vesait. Otobüs, vapur, tranvay aralarda yürüyorum güzel oluyor.

hoşgeldin şaşkınperi.
senin nikin çok hoşuma gitti:))
nerelerdeydin canım.kusura bakma geçmişi düzenli takip edemiyorum ben.eskisi gibi olsa kaçırmazdım ya

şaşkın cadısı her kalbimizden geçeni buraya yazmıyoruz .aman hemen gelir gelmez laf sok cadılığını göster bakalım cadı işte ne olacak.sen bize laf atana kadar nerelerde geziyodun sen onun hesabını ver hele ne yedin ne içtin onu anlat hele bize saldırarak kendi ayıbını unutturma bakımm gelirim yanına haaa:))))

Arkadaşlar öpüldünüz. Eşim kızımızı uyutmuş, biraz eşimle sohbet edeyim. Yarın erkenden işe gidecek. Hafta içi yoğunluktan pek de görüşemiyoruz. Önerilerinizi bekliyorum. Hepiniz öpüldünüz. Bizi boş bırakmayın.

Canlar bende çıkmak zorundayım eşim tepemde dikiliyor hadi kalk diye yarın iş başı ve ben daha ütü yapacam hadii byy

hoşgeldin şaşkınperi.
senin nikin çok hoşuma gitti:))
nerelerdeydin canım.kusura bakma geçmişi düzenli takip edemiyorum ben.eskisi gibi olsa kaçırmazdım ya

Teşekkür ederim canım. Sadece şımarıklık yapmak istemiştim. Biraz poh pohlanmaya ihtiyacım var da. Malum regl dönemindeyim nazlı oluyorum bu dönemde sırnaşık şey

şaşkın cadısı her kalbimizden geçeni buraya yazmıyoruz .aman hemen gelir gelmez laf sok cadılığını göster bakalım cadı işte ne olacak.sen bize laf atana kadar nerelerde geziyodun sen onun hesabını ver hele ne yedin ne içtin onu anlat hele bize saldırarak kendi ayıbını unutturma bakımm gelirim yanına haaa:))))

Ya bi kerede sevgiyle karşılık versen nolur? Hee noluuur ? :teselli: sevgiye, şefkate ihtiyacım var benim :teselli: dün bütün gün temizlik yaptım 2 gr fazla verim diye... bugünde boş boş pinekledim evde... Dün hiç fire vermedim ama bugün küçük bi dilim börek yedim kendim yapmıştım çok yağlı değildi yedim. Pişman değilim :jeyyar:

kizlar bende couklari yatirmaya gittiydim melis gelmis sevindim ugra bacim hep boyle
mehalim allah kolaylik versin canim isin hem cok guzel hem zor valla herseyin hayirlisi canim insallah arkadasinla beraber baska bir okulda baska yumurcaklarla beraber olursunuz ne deyim canim benim bende cok daraldim burdan birgun anlatirim sizlere onun icin seni cok iyi anliyorum ben
honayim evet bir varim bir yokum bir turlu karsilasamiyoruz ama inan cok ozluyorum burayi
umutum yavruna cok gecmis olsun canim benim cabuk iyilessinde yaramazlik yapsin evde ya allahim butun cocuklara saglik ver ben koskoca kadin zor dayandim valla cuma gunu heryerim ucukladi yaralar oldu haberim yok hasta olmusum gecenin bir vakti heryerim sizlamaya basladi birde evimde degilim eltimin kizinin dogum gunu vardi kaynim illa gelceksiniz dedi gittik ikibucuk saatlik yol kafam catliycak birde herkezi davet etmis kalabalik ayakta duramiyom oturamiyom da yardim edeyim diye nasil gecti anlamadim bugun ancak kendime gelebildim cuma aksami gittik bugun oglen geldik ne zor hastalik ya allah kimseye dermansiz dert vermesin hele yavrulara hic vermesin
ne yazcaktim unuttum iyimi neyse sonra yazarim artik

oyy şaşkınım guzum benim sen sevgimi istiyodun şefkatmi istiyodun :teselli:şunu adam desene .bana istediğini direk söylecen bacım ben anlamam dolambaçlı yoları.kaydirigubbakcemile3
bak şimdi nasıl sevecem başlıyorum..Şeniz
guzum sen nerelerdeydin 1 günde bile boşluğun dolmuyo bidaha sakın habersiz bırakma:çok üzgünüm: ben meraktan ölüyorum .aman nasılda yorulmuş ev temizlemiş vah vah sana aman sen yapma ben yapayım oyoy oy oy oykaydirigubbakcemile5

Saol zenancım biliyomusun her türlü zorluğuna rağmen bebelerin gözündeki ışıltıyı görmek onların sevgisini hissetmek ve en önemliside bişiler öğrettiğini bilmek dünyaya değer

ooooo bugun pazar ve takimda kizlar kaynatiyo demek ben yooken kaynatiliyomus hmmmm
zenanım astayı yiyememen iyi olmuş :nazar: ama eltinde ne kadar kalabalık çağırmış yoruldun diye üzüldüm şimdi bak bir de hasta olmuşsun aşağıda bir mesajda yazmıştın geçmiş olsun canım o hastalığın üzerine bir de yorgunluk.. kendini toparla bak burada yokluğun aranıyor inan ki...
Hahahahahahah kallisim birde anlatana bakın diyodun ahanda hemen üstümdeki mesaja bak buse gene becerememişinalıntı yapmayı pardon pardon kallis anlatmayı becerememiş:p
bak şimdi busenin mesajını silerim görürsün Çok üzgünüm çoook gördüm ama görmezden geldim ne var yani gözü başka bir şeye takılmıştır demi buse CADIARZU ben çok güzel anlattım.. çok tecrübeli öğretmen edası var tısım bende:mymeka:

biraz buğulama biraz kızartma biraz pilav yaparım biter
valla bu cümleyi seçesim geldi tüm yazının içinden neden acıba... ben kızartmadan uzak durun demiyormuyum size:mymeka: bir tane kızartma yiyeceğinize bir tencere makarna yiyin daha iyi:mymeka: sizin mezun olasınız yok, yakında analiz listesinde adımız çıkacak hiç birinizin umrunda değil rezil olacağız rezil...

iyi akşamlar
haftasonlarınız iyi geçmiştir inşallah.
ben hep oğlumla uğraşıyorum malesef.hastalıktan ağzında yaralar çıktı.
ay canım kıyamam.. umutum canım benim ya zaten kendi derdine düştün ama hastalığını anlayamadın bile oğluşunun rahatsızlığından.. off vallahi ikinizede yazık yardımcı olan biri varmı bari canım...

evet canım allah dermansız dert vermesin benim oluşum 5 yaşına kadar okadar .
şekerciğim ya siz de ne çok sıkıntı atlatmışsınız allah korumuş... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim de fena gitmiyor.
ben öyle çok doğurdum ki kime ne kadar kiloyla hamile kaldım kimi doğurdum kaç kilo oldum karıştırdım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1hug: selam kızlar şaşkınınız geldi uzun aradan sonra... Tabi kimse yokluğumu fark etmemiş. Bir Allah'ın kuluda bu kız nerde dememiş helal olsun valla :çok üzgünüm: Başta velilerim Mehalim Ve Kalis senağlama küsüm size... :dilcikar:
bak şimdi ben sana bir şevkat gösteriryim de görşakkıdı buraya geldiğinde eski mesajlardan alıntı yapıp herkesin hatrını sorarsan onlarda seni arayıp sorarlar.. öyle haftada bir gelip beni aramamışsınız demekle olmuyor cicim... temizliği bırak biraz velilerinle ilgilen bizede şevkat gösteren yok üstelik bak mehalim bu gün işe başlıyor sen onun stresini aldın mı bak benim bu gün kızlarım evde yok köpeğim ve kedimle yalnız kaldım bana bir yakınlık gösterdin mi :mymeka: he sölesene..

(mehalim çaktırma yavuz hırsız ev sahibini şaşırtırmış) uygulamaya çalıştım kaydirigubbakcemile5

günaydın demek hep en son aklıma geliyor... hepinize iyi hafta sonları..

gökçencim gelince listeyi say bakalım neler geldi :))

ya arkadaşlar ben iyice kaybettim kendimi ama buçabama göre çok hemde çok az kilo verdiğimi düşünüyorum.. asla kaçamak yapmıyorum hep düzgün şeyler yiyorum çok az ekmek, öğlenleri karbonhidrat akşamları sebze ve protein tüketmeye özen gösteriyorum...dün akşam yemeğimin fotosunu çekip size göstermek istedim ama makinenin şarjı bitmişti... tabağım öyle güzeldiki öyle içimi rahatlattıki... 1 kabak haşladım üzerine baharat ve yoğurt ekledim... yanında taze soğan ve kıvırcık salatası yaptım ve 2 köfte yedim heh daha önceside ufak bir porsiyon balık çorbası içtim... suyumu bol içiyorum artık hiç ihmal etmeden...yinede tüm bunlara rağmen hep iyi kilo vereceğim diye geçiyor içimden hiç umudumu kaybetmiyorum ne hikmetse......

ben biraz 13. takıma bakıyorum buralardayım yani..

günayldın kızlar nasılsınızbakalım
ya ben şişiyorum neden ya
tartıda gördüğüm rakamı desem şaşıp kalırsınız imkanı yok bu kadar almamın ya
kızlar
bende de tiroid olabilir mi acaba ya
çünkü elllerim falan yine uyuşuk ya
ah bir vakit bulsam kendime bakıtrsam
ama en yakın 15 gün sonra anca
bugün greyfurt suyuna başladım geçmişe bakıp geleyim kızlar

kallisim canım
belki sabrını ölçüyo metaboluzman canım
yeşil çay ve greyfurt bu hafta ki favorim bakalım bende ne işe yarıcak
ya birde bu göbüşümyaaaaa

gunaydın kızlar umutcugum gecmıs olsun canım allah acıl sıfalar versın oglusuna.kallıstecım belkıde kıloyu takdıgın ıcın veremıyosundur.ben evlenmeden once dıyet yapdım o zaman 80 lı kılolardayım tabı.1 bucuk ay boyu dıyet yapdım ama 1 gr bıle veremedım asırı stres oluyodum gelınlık provası var o zamana kadar 10 kılo vercekdım goya dıye.sonra hastalandım antalya sıcagında ateslendım yatak yorgan yattım usuyodum devamlı.3 gunde ayaga kalkdım.ama o arada dıyet falan kalmadı tabı.tartıldım 5 kılo bırden gıtmıs ınanamamısdım.beyın bızı kontrol edıyo.hıc ustune dusme bence.gelenlere gelınce kocacıgım ta oralardan bu demet laleyle geldı kalbımı fethettı bı kez daha.ıkı kavanoz sevdıgım kahveyı getırmıs.mozeralle almıs.bıde bana lıght peynır almıs ıkı cesıt kıyamam ben ona ya.dıyet yapıyorum dıye kendıne bıle cıkolata almamıs.canım cekmesın dıye.bıde ısde kremler temızleyıcıler almıs.reyhan ablamın yazdıgı markanın komple setını almıs ama ne oldugunu bılmıyo reyhan ablaya sorcam mecburen ıng yazmıyo ustunde.ısde boyle bıde bana alısverıs torbası almıs.plastık poset yerıne kendı torbamla alısverıse markete gıtmeyı sevıyorum.tema nın vardı ıkı tane bez torbası kırmızı guller olan bı tane daha almıs.benım ıstedıklerımı degılde boyle onem verdıgım sevdıgım seylerı alması cok hosuma gıttı askım depresdı valla:eek:gercı bız 4 bucuk yıllık evlı olsakda bırbırımızı 9 yıldır bırlıkdeyız.hetseyıyle tanıyoruz bırbırımızı yanı.ısde boyle cok mutluyum bu sabah ısde

kadıs bende bı donem greyfurt yemısdım zayıflamak ıcın mutlaka zarlarını soymeden cekırdeklerıyle yemen gerekıyomus.hatta greyfurt cekırdegınden bıde zayıflama destegı vardı.adını hatırlayamadım ama

X