Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehalim ellerine sağlık şekerciğim ama ama :çok üzgünüm: ama :çok üzgünüm: ben çok çaba sarfetmiştim ciddi ciddi tartılmayıp sürpriz olsun istemiştim ama ne sürpriz şok oldum hala atlatamadım...hiç beklemiyordum...Ve ve üzülerek yazıyorum tüm çabam boşa gitti
Gittim yine tersine diyen
kalliste22 ( -0.64% )-- olsun be kallisim :teselli:
Anlayışınız için tşkler bir arada toplamda nekadar kilo verdik onu yapacam hadi öpüldünüz hepinizŞeniz
canım özür dilerim haklısın telefonumun şarjı bitmiş ve zaten kimse aramaz sormaz diye böyle durumlarda üstüne düşmem ben... seni de boşuna yormuş oldum v kilonu aynı göstermiştim sen geldiğin anda veriyordum listeleri...herkese merhaba
kallistem ben sabahdan beri sana ulaşmaya çalışıyorum canım yaaa telin açık değil mesaj falanda çektim şimdi güç bela kendimi internet cafeye attımda listeyi vermedilerse yazayım dedim gerçi buralarda tartıda bulamadım ama 1 kilo almışımdır herhalde kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden yetişemedim yarın evimde olurum öpüyorum hepinizi
kadisim ahh hadi inşallah ilk mezunumuz sen olacaksın ama buralarda olmayacağım demişsin neden ki sen yine bizimle olsa biz sensiz yapamayız ki... kilo koruma devresine alırız seni...evet biraz hızlandım
siz haftaya beni izleyin anacımmmmmmmmm
rövanşımı yapacam inşallahhhh
ben artık aranızda pek olamıcam inşallah şubatın ilk haftası sakin geçer de
bende 61 le mezun olurum kızlar
bakalım hayırılısı arıtk çok 1.2 kiloooo
bana vızz ayolll
çok büyük konuşuyormu galiba inşalllah sonuç böyle olmaz yaaaaaaa
bir kez 2 hafta önce aşure yedim bir de geçen gün kızımın tartından yedim kaçamak yapsam yüreğim gam yemeyecek ablam yaa... tartta varya 2 parmak tı minnacıktı kaçamak bile sayılmaz.. hep sebze hep yeşil salata yedm bunlar kilo yaparmı hayır ama neden neden diye diye dünden beri kafayı yedim...benim tek hatam 2 saat aralıkla beslenmemem bazen öğün atlamam vs... düzen yani düzen...bu hafta bunu oturtmaya çalışıcam..kallisim ya inan bende beklemiyordum kilo alacagini bütün hafta cok düzenli yürüyüsünü yapmistin diyetin yerindeydi. hatta bahcede calismistin. olsun güzelim. belki bunlarin ödülü haftaya iki misli gelir bozma moralini.
sağol matemcim inşallah.... yediklerini de beğendim canım...kallistecim sende canını sıkma yahu inşallah bu haftadan itibaren vermeye başlarsın.
gökçenk,kadis reyhan ablamada tebrikler valla.
eeee şimdi sonuncu mu olduk yani?
özel mesajı bekliyeceğim....Mehalimcim bizde sözümüz sözdür. Verdiğimiz sözü tutarız. şakkıdı Alkışlıcaksınız beni haftaya... İşin sırrını sana sölemicem lülülülülülü herkese özel msj atcam
mehalim yaa ne zaman hangi takım bu istetistik anlamadım ki.... 11 ocak ta neyin nesi... valla açıkla bana çok merak ettim..Arkadaşlarımızın takıma katıldıkları tarihten 30 Ocak 2009 a kadar kilo kayıpları
11 Ocak 2008
kalliste22 ( 86,5 / 78.6 / 7.9 kilo kaybı )
kız cadı yerim seni ben tatlı şeyŞeniz bak bu lafı unutma nasılsa takip teyimkaydirigubbakcemile 56 günde sen o kiloyu ver başıma taç yapacam senikaydirigubbakcemile5ama birde vermezsen cümle siteye reklam yaparım seni:tomato::sm_cool:
canım benim.sende mi takıldın mehalimin ağına.ah bi bilsen ne zalimdir,ne katıdır.sinderalla nın üvey annesi mi desem,ne desem...bir ben bilirim çektiğimi.sen yine şanslısın,biz aynı okulda çalışıyoz bide.
okula ceylan gibi seke seke gelmiştim.çünkü 50 kiloydum.ama bu zalim benden zayıf olamazsın dedi ve yedirdi babam yedirdi.şimdi bu hale geldim.ceylan gibi kızdım oturan boğa oldum.kaç kurtar kendini,...
şaka şaka çok ii bi dosttur.o olmasaydı başlamayı bile düşünmezdim.ama ben yan çizdim.o yılmadı.ve sonucu görüyorsun.o ne diyosa senin iyiliğin içindir.hadi öpüyorum.
(yav 1. lere bişi ısmarlamıyonuz mu siz.ne bileyim pasta olur ,börek olur ,dimi ama:icecream:
inşallah canım bakaılımkadisim ahh hadi inşallah ilk mezunumuz sen olacaksın ama buralarda olmayacağım demişsin neden ki sen yine bizimle olsa biz sensiz yapamayız ki... kilo koruma devresine alırız seni...
..
Arkadaşlarımızın takıma katıldıkları tarihten 30 Ocak 2009 a kadar kilo kayıpları
11 Ocak 2008
kalliste22 ( 86,5 / 78.6 / 7.9 kilo kaybı )
18 Haziran 2008
umuts76 ( 95,0 / 78,5 / 16.5 kilo kaybı )
23 Ağustos 2008
honeybaby(64.0 /60.5 / 3.5 kilo kaybı )
05 Eylül 2008
kadis ( 66,7 / 62.1 / 4.6 kilo kaybı )
11 Ekim 2008
reyhanxx54 ( 85.0 / 78.1 / 6.9 kilo kaybı )
14 kasım 2008
gokcenk ( 120 / 108.7 / 11.3 kilo kaybı )
22 Kasım 2008
MATEM ( 95.0 / 91.8 / 3.2 kilo kaybı )
zenan25 ( 80.0 / 76.0 / 4.0 kilo kaybı )
GÜL78 ( 115.0 / 106.0 / 9.0 kilo kaybı )
05 Aralık 2008
mehalim ( 67.4 / 63.4 / 4.0 kilo kaybı )
19 Ocak 2009
şaşkınperi ( 71.4 ) henüz kilo kaybı yok
şaşkın cadısı sen davul ol ben tokmak habire tepene vurayım emiii Şeniz
teşekkürler mehalim.dün ameliyat oldum.iyileşir iyileşmez bomba gibi döneceğim inşallahmehalim .!.:Çok geçmiş olsun canım umarım toparlanır en kısa sürede kaldığın yerden aramızda olursun[/B][/COLOR]
hoşgeldin canım aramızagünaydınnnn merhabalarr ben yakamoz yediklerimden fazla oluyor neyse sizlerle ve zamanla aşacağım bu durumuda çok teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için bu uzun ve zorlu yolda hepimize başarılar diliyorum.
sağol kadiscim.test istemeden hemen müdahele etti dr.dünçiyileşmeye bakıyorum şimdi artık.canım
en iyisini yaptın doktordan kaçmak doğru değil
ben eminim önce ilaç verecekler sen bakacaklar diye korkuyosun
ama korkma canım
gittim ya biliyorum
test falan isticek önce caımhihoyyyt
canım sağolasın.çok acıyor gerçekten.Allah kimseye vermesinumutcum hemoroit çok acıtıryaa geçmiş olsun iyi aberlerini bekliyoruz bugün.
kallistecim diyetine ve spora devam ettiğin halde kilo verememen can sıkıcı olsa da elbette faydası olacaktır.daha ne yapacaksın ki kilo vermek için.sen moralini bozma.kadisim kromu bırakırsam yememe engel olamam o hiç olmazsa cola içirmiyor tatlı yedirmiyor..o olmazsa ben tatlıyla başedemem ki.
evet aynen nasıl olur yaaaa dedim ben de hiç beklemiyordum üstelik inceldiğim gözle görülüyor...