Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar... emelimi görünce mesajlara bakmdan bir merhaba diyeyim dedim...

Ve ve üzülerek yazıyorum tüm çabam boşa gitti
Gittim yine tersine diyen
kalliste22 ( -0.64% )-- olsun be kallisim :teselli:

Anlayışınız için tşkler bir arada toplamda nekadar kilo verdik onu yapacam hadi öpüldünüz hepinizŞeniz
mehalim ellerine sağlık şekerciğim ama ama :çok üzgünüm: ama :çok üzgünüm: ben çok çaba sarfetmiştim ciddi ciddi tartılmayıp sürpriz olsun istemiştim ama ne sürpriz şok oldum hala atlatamadım...hiç beklemiyordum...

herkese merhaba
kallistem ben sabahdan beri sana ulaşmaya çalışıyorum canım yaaa telin açık değil mesaj falanda çektim şimdi güç bela kendimi internet cafeye attımda listeyi vermedilerse yazayım dedim gerçi buralarda tartıda bulamadım ama 1 kilo almışımdır herhalde kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden yetişemedim yarın evimde olurum öpüyorum hepinizi
canım özür dilerim haklısın telefonumun şarjı bitmiş ve zaten kimse aramaz sormaz diye böyle durumlarda üstüne düşmem ben... seni de boşuna yormuş oldum v kilonu aynı göstermiştim sen geldiğin anda veriyordum listeleri...

evet biraz hızlandım
siz haftaya beni izleyin anacımmmmmmmmm
rövanşımı yapacam inşallahhhh
ben artık aranızda pek olamıcam inşallah şubatın ilk haftası sakin geçer de
bende 61 le mezun olurum kızlar
bakalım hayırılısı arıtk çok 1.2 kiloooo
bana vızz ayolll
çok büyük konuşuyormu galiba inşalllah sonuç böyle olmaz yaaaaaaa
kadisim ahh hadi inşallah ilk mezunumuz sen olacaksın ama buralarda olmayacağım demişsin neden ki sen yine bizimle olsa biz sensiz yapamayız ki... kilo koruma devresine alırız seni...

kallisim ya inan bende beklemiyordum kilo alacagini bütün hafta cok düzenli yürüyüsünü yapmistin diyetin yerindeydi. hatta bahcede calismistin. olsun güzelim. belki bunlarin ödülü haftaya iki misli gelir bozma moralini.
bir kez 2 hafta önce aşure yedim bir de geçen gün kızımın tartından yedim kaçamak yapsam yüreğim gam yemeyecek ablam yaa... tartta varya 2 parmak tı minnacıktı kaçamak bile sayılmaz.. hep sebze hep yeşil salata yedm bunlar kilo yaparmı hayır ama neden neden diye diye dünden beri kafayı yedim...benim tek hatam 2 saat aralıkla beslenmemem bazen öğün atlamam vs... düzen yani düzen...bu hafta bunu oturtmaya çalışıcam..

kallistecim sende canını sıkma yahu inşallah bu haftadan itibaren vermeye başlarsın.
gökçenk,kadis reyhan ablamada tebrikler valla.
eeee şimdi sonuncu mu olduk yani?
sağol matemcim inşallah.... yediklerini de beğendim canım...

Mehalimcim bizde sözümüz sözdür. Verdiğimiz sözü tutarız. şakkıdı Alkışlıcaksınız beni haftaya... İşin sırrını sana sölemicem lülülülülülü herkese özel msj atcam
özel mesajı bekliyeceğim....

Arkadaşlarımızın takıma katıldıkları tarihten 30 Ocak 2009 a kadar kilo kayıpları

11 Ocak 2008
kalliste22 ( 86,5 / 78.6 / 7.9 kilo kaybı )
mehalim yaa ne zaman hangi takım bu istetistik anlamadım ki.... 11 ocak ta neyin nesi... valla açıkla bana çok merak ettim..

tara0002qh3.jpg

tara0003si6.jpg

tara0001im8.jpg

reyhan ablam ancak yapabildim bayadır uğraşıyorum ama gelicen de yine sen gelene dek ekleyemeyeceğim diye korktum..

şimdi şöyle anlatayım... yanlış hatırlıyormuşum almanca değilmiş bu birrrrr :))

ilk resimde 10. modelin açıklaması ile başlıyor işte... en son resimde de sağdaki model o kahverengiye benziyor dediğim ... ve 2. resimdede modelin çizimi var ama ben öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı.... allah aşkınıza bir çözebilen olursa ben de yapacağım.. bunun yapılışını anlayabilsek bu sitedeki kahverengi modeli kolaylıkla yapabiliriz...

günaydın takımımm
mehalim eline sağlık analizler yine süper vay be ben 2 ayda 9 kg vermişim süperyaa
buhafta durdu kilom hem kaçamakdan hem regli dönemi hala olamadım 4 gün geçti. şişkinlik var üstümde. şaşkının çok büyük sözler verdin dört gözle bekliyoruz bak seni umarım sözünde durursun yoksa tüm siteye resil olmak var.. kilo veren arkadaşları kutlarımm. dün yediklerimi yazim hemen
sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir çay
ara 1 portakal
öğlen 4 er kaşık bezelye ve pilav yeşillik salatası
ara yok
akşam haşlanmış tavuk göğsü azcık ve 1 dilim kepekli ekmek. sonra çok acıktım 2 mandalin 1 portakal yedim.
işe geliş gidişlerde düzenli yürüyom artık yağmur olmadıkca..
bukadar.
ya kalisim şu resim nasıl ekliyonuz ayrıca ben bilmiyorum. vaktin olduğunda özele yazarmısın cnm

ben de kimse gelmedi diye not bırakıp çıkıyordum tam...

gülcüm ImageShack® - Image Hosting sitesine girip resmi göz attan tıklayıp buluyorsun hostit var alatta ona basıp yüklenmesini bekliyorsun yüklenince fotoğraf gözüküyor zaten sayfada....en altta + olan yere tıklayıp altında bir link açılmasını sağlıyorsun o linki alıp bu siteye geliyorsun..mesaj yazdığımız yerde üstte hani renk seçenekleri filan var işte sağdan 2. seçenek var sanki fotoğraf ve içinde dağ resmi var ona tıkla içindeki yazıyı sil açıldığında........ ve aldığın linki kopyala mesajını gönder tamamdır takıldığın yer olursa sonra yine anlatırım şeker..

ben kaçtım aradaşlar.. dün sinirden yedim ama midem ufalmış fazla yiyemedim sadece bir dilim fırın makarna ile acaip doydum ama motivemi kaybedebilirdim dün ki halimle ciddi kötüydüm.. şimdi spor yapmaya çıkıyorum yine toparlanmalıyım...

kız cadı yerim seni ben tatlı şeyŞeniz bak bu lafı unutma nasılsa takip teyimkaydirigubbakcemile 56 günde sen o kiloyu ver başıma taç yapacam senikaydirigubbakcemile5ama birde vermezsen cümle siteye reklam yaparım seni:tomato::sm_cool:

şakkıdı tamam sende bu sözünü unutma. 10 kilo dediğin nedir ki? :dilcikar: ben böle büyük konuşuyom ama dur bakalım son gülen kim olacak? Ye dün tiroid kontrolüm vardı yaa. Dr depresyon teşhisi koydu ve antidepresan verdi. Dün akşam kullanmaya başladım sabaha kadar gözümü kırpmadım. Aptallaştırdı beni kafamçokkarıştı

canım benim.sende mi takıldın mehalimin ağına.ah bi bilsen ne zalimdir,ne katıdır.sinderalla nın üvey annesi mi desem,ne desem...bir ben bilirim çektiğimi.sen yine şanslısın,biz aynı okulda çalışıyoz bide.
okula ceylan gibi seke seke gelmiştim.çünkü 50 kiloydum.ama bu zalim benden zayıf olamazsın dedi ve yedirdi babam yedirdi.şimdi bu hale geldim.ceylan gibi kızdım oturan boğa oldum.kaç kurtar kendini,...
şaka şaka çok ii bi dosttur.o olmasaydı başlamayı bile düşünmezdim.ama ben yan çizdim.o yılmadı.ve sonucu görüyorsun.o ne diyosa senin iyiliğin içindir.hadi öpüyorum.
(yav 1. lere bişi ısmarlamıyonuz mu siz.ne bileyim pasta olur ,börek olur ,dimi ama:icecream:

sorma canım nerden düştüm bu dipsiz kuyuya... Ben yanında değilim ama sağolsun o nefesini bi şekilde ensemde hissettiriyo. Dün güzel uykumdan onun sesiyle uyandım düşün artık günüm nasıl geçti. Zaten dr depresyon teşhisi koymasındaki büyük pay onun :roflol: Şaka bi yanada harbi her yemek yediğimde kızlara ne cevap vericem diye düşünmekten yediğim yemeğinde keyfini çıkaramıyom... Ah mehalim aahh nerden çıktın karşıma sen yaa neyse yine de sefiyom seni ben aplaların aplasın bidenem Şeniz

evet artık bende ne yediğimi içtiğimi yazmaya başlıyorum.
Ne zormuş yaa her lokmamı yerken bak bunuda yazacaksın ona göre ye fazla kaçırma,Mehalim'i sevindirme diye kendime telkinlerde bulunuyorum.
Bu sabah 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar ve bi parça ekmek yedim. ( haşlanmış yumurtanın üzerine karbiber.kırmızı biber, kekik, nane ve dereotu ekliyorum. ) yanında domates, salatalık, sivri biber üzerine az zeytinyağ gezdiriyorum.

Günaydın millet yoksa tüneydın mı desem yeni kalktımda kız kardeşim bende yattı gece 3 de yatttım bende .
kallisim sorunun cevabına gelince cuma yarışması sonuç alnını incelediğimde senin nickinin ilk yer aldığı tarih bu olduğu için başlangıç tarihini bu olarak aldım yani şöyle

( 11 Ocak - 18 Ocak 2008)
7. TAKIM ** 35. Etap Dokuzuncusu **
kalliste22 ( 86,5 / 85,6 / 0,9 / 1,04% )
PamukŞekeR ( 74,7 / 75,1 / -0,4 / -0,54% )
celebrian ( 84,8 / 84,9 / -0,1 / -0,12% )
emel42 ( 94,7 / 94,1 / 0,6 / 0,63% )
serseri ( 59,8 / 59,5 / 0,3 / 0,50% )
7. TAKIM TOPLAM KİLO ( 400,5 / 399,2 / 1,3 / 0,32% )

işte böyle yani anlatabildimmi

Eferim şaşkın cadısı böyle devam et sen bana hırss yap ben razıyım. acaba diyorumki bende sana mı hırs yapsam yok bu hafta ben birinci olacam diye:)) neyse ablalık bende kalsın hangi doktora gittinki sana depresyon teşhisi koydu canım ya ayrıca bu depresyon ilaçların yan etkilerini biliyosun demi abazı insanlar kilo verirken bazılarınada kilo aldırıyor dikkat et.şimdiden geçmiş olsun canım.zamanında bende kulanmıştım sinir hapına varana kadar leyla gibi dolaşıyodum ortada dikkatli ol emi

34609401ba9nc6.jpg

bakalım resim eklemeyi başaracammı açılırsa buda benim yeni ördüğüm kazak.ayy kaliisim çok alakasız yere alakasız resim oldu ama örgü topiğine çevirdik ama deneme deneme

tşk ederim kadisim ya birde bedeneim öyle olursa daha çok yakışır sanırım

kadisim ahh hadi inşallah ilk mezunumuz sen olacaksın ama buralarda olmayacağım demişsin neden ki sen yine bizimle olsa biz sensiz yapamayız ki... kilo koruma devresine alırız seni...

..
inşallah canım bakaılım
eger kilo alısam geri gelririmmm

Arkadaşlarımızın takıma katıldıkları tarihten 30 Ocak 2009 a kadar kilo kayıpları

11 Ocak 2008
kalliste22 ( 86,5 / 78.6 / 7.9 kilo kaybı )

18 Haziran 2008
umuts76 ( 95,0 / 78,5 / 16.5 kilo kaybı )

23 Ağustos 2008
honeybaby(64.0 /60.5 / 3.5 kilo kaybı )

05 Eylül 2008
kadis ( 66,7 / 62.1 / 4.6 kilo kaybı )

11 Ekim 2008
reyhanxx54 ( 85.0 / 78.1 / 6.9 kilo kaybı )

14 kasım 2008
gokcenk ( 120 / 108.7 / 11.3 kilo kaybı )

22 Kasım 2008
MATEM ( 95.0 / 91.8 / 3.2 kilo kaybı )
zenan25 ( 80.0 / 76.0 / 4.0 kilo kaybı )
GÜL78 ( 115.0 / 106.0 / 9.0 kilo kaybı )

05 Aralık 2008
mehalim ( 67.4 / 63.4 / 4.0 kilo kaybı )

19 Ocak 2009
şaşkınperi ( 71.4 ) henüz kilo kaybı yok

şaşkın cadısı sen davul ol ben tokmak habire tepene vurayım emiii Şeniz

[ay çok uatndım kaç aydır bu kilo oyyyyyyyyyyyycokacimcoook

canım sende ya
63 çok mu ya aş kol yaniii
sende bu kiloyla yakışmıyo dersen
sen kacta diyeri bitirmeyi düşünüyosun
ben memnunun ya bu halimden en düşük 60 tamam yaniii

kadisim senin baoyun var anladığım kadarı ile ben 158cm bboyun yani en az 55 olamam lazım

mehalim .!.:
Çok geçmiş olsun canım umarım toparlanır en kısa sürede kaldığın yerden aramızda olursun[/B][/COLOR]
teşekkürler mehalim.dün ameliyat oldum.iyileşir iyileşmez bomba gibi döneceğim inşallah

günaydınnnn merhabalarr ben yakamoz yediklerimden fazla oluyor neyse sizlerle ve zamanla aşacağım bu durumuda çok teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için bu uzun ve zorlu yolda hepimize başarılar diliyorum.
hoşgeldin canım aramıza

canım
en iyisini yaptın doktordan kaçmak doğru değil
ben eminim önce ilaç verecekler sen bakacaklar diye korkuyosun
ama korkma canım
gittim ya biliyorum
test falan isticek önce caımhihoyyyt
sağol kadiscim.test istemeden hemen müdahele etti dr.dünçiyileşmeye bakıyorum şimdi artık.

umutcum hemoroit çok acıtıryaa geçmiş olsun iyi aberlerini bekliyoruz bugün.
canım sağolasın.çok acıyor gerçekten.Allah kimseye vermesin

kadisim kromu bırakırsam yememe engel olamam o hiç olmazsa cola içirmiyor tatlı yedirmiyor..o olmazsa ben tatlıyla başedemem ki.

evet aynen nasıl olur yaaaa dedim ben de hiç beklemiyordum üstelik inceldiğim gözle görülüyor...
kallistecim diyetine ve spora devam ettiğin halde kilo verememen can sıkıcı olsa da elbette faydası olacaktır.daha ne yapacaksın ki kilo vermek için.sen moralini bozma.

X