• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese merhabalar mehalim gerçekten azmine hayran kaldım ya çok güzel vermişsin acaba ne kadar zamanda verdin bu kiloları bu arada cumalaı mıtartılıyorsunuz ben burayada katılmak isterim benide aranıza alırmısınızkaydirigubbakcemile4

teşekür ederim canım ben nerdeyse 1 sene oldu ama 5-6 ayda diyebilirim arada bıraktım çünküü yavaş yavaş her zaman gelip paylaşımda bulunabilirsin elbette kallisimle konuşalım belki listeyede dahil olabilirsin evet her cuma tartılıp bildirimde bulunuyoruz

ben 12 sene sonra ilk kez tekrar 64. 5 kiloya indim bugün .. allaah ... darısı bütün takılanların başına ...

ne kadar güzel insan ne kadar çok seviniyor değilmi ben 6 sene önce bu kilodaydım ama 50 leri görmeyeli 10 sene oldu inşallah bende görürüm

linkten görünüyor aebimde resmi direk buraya eklemedim resim eklediğimiz siteye bişey olmuş anlamadım gitti yaff

teşekür ederim canım ben nerdeyse 1 sene oldu ama 5-6 ayda diyebilirim arada bıraktım çünküü yavaş yavaş her zaman gelip paylaşımda bulunabilirsin elbette kallisimle konuşalım belki listeyede dahil olabilirsin evet her cuma tartılıp bildirimde bulunuyoruz

ne kadar güzel insan ne kadar çok seviniyor değilmi ben 6 sene önce bu kilodaydım ama 50 leri görmeyeli 10 sene oldu inşallah bende görürüm
:Saruboceq::Saruboceq: MEHALİM ...........

linkten görünüyor aebimde resmi direk buraya eklemedim resim eklediğimiz siteye bişey olmuş anlamadım gitti yaff
delikafadulden HAYIR şekerim link altta ama üstünde resimde görünüyo ekelemişin . hem link hem resim ..şakkıdı

delikafadulden HAYIR şekerim link altta ama üstünde resimde görünüyo ekelemişin . hem link hem resim ..şakkıdı

abowwwww benim salak kafamm:1shok: hahahahahah şimdi anladım .bak benim eşim bilgisayara oğlumuz için aile koruması eklemiştik mübarek bu aile korumasıda ne kadar reklam yada resim varsa göstermiyodu bende zannediyorumki eklemeyi beceremiyorum sen diyene kadar aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3 ayy allah iyiliğimi versin benimm

ya gerçekten ben bu gurubu çok beğendim birbirinizi sorgulamanız okadar hoşuma gittiki anlatamam eminim ben sizinle haftada 2 kilodan fazla veririm bu hafta 1,5 verdim ama yürüyüş yok bir gün gittim oda yarım saat ama gitmeyi çok istedim fakat malum hava şartları ve çocuk olduğu için çıkamadım ama şimdi çıkıcam yürüyüşe sizlere ve kendime güveniyorum desteğinizi bekliyorum arkadaşlar herkesleri öptümkaydirigubbakcemile5

Serra boyun kaç biraz kendinden alışkanlıklarından yaptıklarında bahsedermisin[/Qboyum 1,63 ben aslında 89 kiloyla başladım geçen yaz 71 düştüm sonra bazı olaylardan dolayı bıraktım ve bidaha toparlayana kadarda baya zaman geçti buarada tekrar 86 ya çıktım bu benim ikinci diyetim ama bu sefer kesin kararlıyım ev hanım olduğum için malum fazladışarıya ççıkamadım sporda yapmadım ama şimdi çok azmliyim gerçekten sizi görünce dahada çok heyacanlandım artıkk 60 ları görmem lazım aslında boyuma göre 55 falan olmam lazımda veremem gibi geliyo ilk hedefim 62 sonrada 58 leri falan düşünüyorum sizi buldum ya artık gitmem ben burdan kovsanızda iyiki buldum kendimi çok iyi hissetmemi sağladı burası şimkadi artık bakalım bu hafta 2 kilo verebilicemmi yemek alışkanlığımda normalde tatlı düşkünüğümdür ama dur demesini bildim çok şükür şuan önceki diyet listemi uyguluyorum 1200 kalorilik bazen yiyemiyorum bilee artık miğdemi küçülttüm bide sandoloz sakızı förmülünü uyguluyorum ona başalayalı dahada fark etti diyebilirim onda tatlı kesinlilkle yasakya ben zaten tatlı yemezsem kilo rahatlıkla yverebiliyorum neyse şimdilik bu kadar sık sık uğrarımydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sevdiğine sevindim inşallah istediğin noktaya en sağlıklı şekilde ulaşırsın biraz kendinde bahsetmeni istemiştim ama..

her zaman bekleriz dedimya başta inanmak ve o gücü kendide görmen en önemlisi birde güzel paylaşımlar yaptınmı destek olacak ( bizim gibi süper takımın:utangac:) içine düştünmü gerisi çorap söküğüdür herşey güzel olacak

arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
size günüm geçti diyordum ya hani bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:

Biraz önce gül ile konuştum honeyim sana çok çok selamı var tebrik ediyor oda çok mutlu oldu.
ayrıca takımdaki herse bol bol selam yolladı kendini örgüye vermiş emelimde ona ip götürecekmiş azcık ağrıları varmış ama inşall en kısa sürede toparlanır iyileşir gelii

ayy ben hala bebek haberinde kaldım nasıl heyecnlandım yaa elim titriyor yazaarken

çok sağol mehalim canımsın yaaa
valla şokdayım gülemiyorumda ağlayamıyorum da eşimde aynı benim gibi salak salak birbirimizin yüzüne bakıyoruz ama çift çizgiyi gördüğümde uluya uluya ağladım apartmandakiler duymuşlardır herhalde:roflol: ben şimdi annemi olacam diyip duruyorum kendime allahım bir mucizeyi yaşatıyor bize inşallah sevincimiz üzüntüye dönüşmez bebeğim sıkı sıkı tutunur bu deli annesinedelikafadulden
gönderdiğin linke bakıyorum teşekkürler canım

BALIM BENıM ÇOK SEVıNDıM gözlerim doldu yazdılarını okurken inşallah bebeğin de sana sıkı sıkı tuttunur
çok dikkat et kendine fazla gezinme zor ve ani hareket yapma ağır birşey taşıma kaldırma bırak evişini filan bebğin sağlıklı olsun da evi sonra temizlersin
yediklerine dikkat et kabızlık filan olma sakın ıkınıp bebğine zarar verme yukarı raflardn bişey almaya çalışma kendine çok iyi bak eşine de söyle senden hiçbir iş beklemesin cinsel hayatınıza bir süre ara verin
ne biliyim aklıma bunlar geldi bir de doktor bebğin rahme tutunmasını kolaylaştıracak hormon vermişti bana onu da araştır bir sor doktoruna

yaşasın yaaa son günlerin en güzel haberi bu çok sevindim Allah sevincimizi yarıda bırakmasın balım bebeğim

çok sağol mehalim canımsın yaaa
valla şokdayım gülemiyorumda ağlayamıyorum da eşimde aynı benim gibi salak salak birbirimizin yüzüne bakıyoruz ama çift çizgiyi gördüğümde uluya uluya ağladım apartmandakiler duymuşlardır herhalde:roflol: ben şimdi annemi olacam diyip duruyorum kendime allahım bir mucizeyi yaşatıyor bize inşallah sevincimiz üzüntüye dönüşmez bebeğim sıkı sıkı tutunur bu deli annesinedelikafadulden
gönderdiğin linke bakıyorum teşekkürler canım

canım haberini duyunca ağladım sevinçten, benim hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün aklıma geldi.
Aklından hiç kötü bir şey geçirme, neden düşsün ki, bol bol dinlen, psikolojini rahat tut. Hayat mucizelerle dolu. Ben de hiç kimseye söylemeiştim ilk defa burada açıklıyorum. 3 ay korunmayı bıraktık olmadı diye panik olmuştum şimdi komik geliyor, hemen olmaması çok normal hele uzun süre korunduktan sonra. Neyse doktorumunu da paniklettim olmuyor diye, kadıncağız da e2 testi yapalım dedi, yaptık değer o kadar düşüktü ki bu ay olmaz dedi, bizde de çok bir icraat olmadı o ay. AA bir baktım hamileyim, inanamadım, doktor olmaz demişti. Böyle sürprizle öğrenmek çok güzel olmuştu, şimdi kızım 8 aylık.
Annelik o kadar güzel bir duygu ki umarım sen ve isteyen herkes yaşar (dosbacım ve kaymaklımın da).
Ayy ağlamaktan yazamıyorum. Çok öptüm inşallah hayırlı haberlerini alırız, kendine ve içinde ki minicik cana dikkat et.

Son düzenleme:
rabbim işte en güzelmucizeyi yaşatıyor sana neler hissettiğini çok iyi anlıyorum .bebek sana sesleniyorz tutun annene sıkı sıkı hemde hiç bırakma emi.annende babanda 4 gözle seni bekliyorlar baakk üzme sakın onları

kızlar bu arada biz yarın 12 oluyoruz demiştim ya, aslında bir kişi izinli kaymaklım tüp bebek tedavisi görüyor şu anda sonucu nisan başında belli olacak ona göre hareket edeceğiz.
Dolayısıyla 11 kişiyiz.

tamam emelciğim dediklerini harfi harfine uygulayacağım bu haftada izin alırım zaten hep buradayım yani annem babam kayınvalidem kayınbabam kardeşlerim herkes ağlıyor sevinçden hepimiz deli olduk valla hormon ilacı olarak aşılamadan sonra doktorum fitil vermişti eşim onu almaya gitti şimdi elimizden geleni yapacağız düşmemesi için salı günü tekrar test yaptır dedi doktor eğer yükselirse sorun yok yükselmezse kötü dedi salıya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum bu arada pazartesi film çektirecektim midemden allah yüzüme baktıda o filmi çektirmeden tesadüfen testi çekmecede bulup yaptım
hepinize teşekkür ederim sevincimi ailemden sonra hemen sizlerle paylaştım iyiki varsınız arkadaşlar yaaa

Back