canım foto yüklediğimiz site değişmiş çünkü onunda etkisi var... ama yapmışsın..linkten görünüyor aebimde resmi direk buraya eklemedim resim eklediğimiz siteye bişey olmuş anlamadım gitti yaff
tatlım benim bu son zamanlardaki en müthiş haber mehalim msnden yazdı az önce şok oldum cidden mucize bu allah sonuna dek sağlıklı günler nasip etsin inşallah... eh bu durumda takımdan bir mezunumuz daha oluyor öylese sağlıklı beslenmeyle yine aramızda olursun ama diyet yok karneni isteyelim...arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
canım sorun değil bir kişi açıkta kalır idare ederiz yeni birilerini alırız filan bizde cavap alamadık zaten zeynepten henüz 10 kişiyiz yani... sen takıma duyurdunmu bilmiyorum ama bizim takım uyar nasıl isterseniz, ister birileri fikir atsın öyle yapalım ister sen ve yardımcın ben ve mehalim seçelim yerleştirelim istersenizde isteyen istediği kişiyi seçsin hepsi uyar bize...senden haber bekleyelim ama ben pazartesiye dek çok gelemem canım...kızlar bu arada biz yarın 12 oluyoruz demiştim ya, aslında bir kişi izinli kaymaklım tüp bebek tedavisi görüyor şu anda sonucu nisan başında belli olacak ona göre hareket edeceğiz.
Dolayısıyla 11 kişiyiz.