• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

linkten görünüyor aebimde resmi direk buraya eklemedim resim eklediğimiz siteye bişey olmuş anlamadım gitti yaff
canım foto yüklediğimiz site değişmiş çünkü onunda etkisi var... ama yapmışsın..

arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
tatlım benim bu son zamanlardaki en müthiş haber mehalim msnden yazdı az önce şok oldum cidden mucize bu allah sonuna dek sağlıklı günler nasip etsin inşallah... eh bu durumda takımdan bir mezunumuz daha oluyor öylese sağlıklı beslenmeyle yine aramızda olursun ama diyet yok karneni isteyelim...

kızlar bu arada biz yarın 12 oluyoruz demiştim ya, aslında bir kişi izinli kaymaklım tüp bebek tedavisi görüyor şu anda sonucu nisan başında belli olacak ona göre hareket edeceğiz.
Dolayısıyla 11 kişiyiz.
canım sorun değil bir kişi açıkta kalır idare ederiz yeni birilerini alırız filan bizde cavap alamadık zaten zeynepten henüz 10 kişiyiz yani... sen takıma duyurdunmu bilmiyorum ama bizim takım uyar nasıl isterseniz, ister birileri fikir atsın öyle yapalım ister sen ve yardımcın ben ve mehalim seçelim yerleştirelim istersenizde isteyen istediği kişiyi seçsin hepsi uyar bize...senden haber bekleyelim ama ben pazartesiye dek çok gelemem canım...

ben bugün spordaydım ufak kızımla ordan çıkıp bir alışveriş merkezine gittik, hasta kızlarımız için ufak hediyeler aldık ancak döndük babamızda yoldaymış şimdi çıkıyorum bu yüzden öpüyorum hepinizi..

busem meraba canim tatli kiz yaa sen en iyisi evede bir pc al canim ya tatildeyken daha cok paylasimda bulunuyodun osledik senin o sohbetlerini kiz inan neyse hadi size guzel dedikodular okulda berabersinizde evleriniz uzakmi mehalimlen senin
hadi gorusuruz opuyom ikinizide

ben geldiiiiiiiiim
aklıma ne geldi biliyomusunuz kaptanımın bir sözü vardı ilk hamiş olana:jeyyar:
bebeşimin teyzeleri boş durmak yok hadi bakalım reyhan annem o mavi hırkadan bi de benimkine istiyorum
emel teyzesi senin maharetli ellerinden de bir minik ceket falan
ayol pek yüzsüz gördüm kendimi:roflol::roflol:
şaka yapıyom kızlar yaaa valla aklım başımda değil deli gibiyim yarın daha normal olurum herhalde kaydirigubbakcemile3
tebrik eden herkese teşekkür ediyorum öpüyoruz bebeşimle ben hepinizi:roflol:

honey canım nasıl ıcımı tıtretdın cok cok tebrık ederım canım.aglıyarak yazıyorum.reyhan ablamın yazdıkları mahvettı benı.kendım hamıle olmus kadar sevındım.tavsıyelere uy ve saglıkla bebegını kollarına al.ve benım ıcınde dua at canım.hamılelerın duası kabul olur.bebegım de artık benı secsın

honey canım nasıl ıcımı tıtretdın cok cok tebrık ederım canım.aglıyarak yazıyorum.reyhan ablamın yazdıkları mahvettı benı.kendım hamıle olmus kadar sevındım.tavsıyelere uy ve saglıkla bebegını kollarına al.ve benım ıcınde dua at canım.hamılelerın duası kabul olur.bebegım de artık benı secsın

cedric canım birkaç gün önce bıktım negatif sonuç görmekden artık test yapıp moralimi bozmak istemiyorum diyordum bugün hamileyim diyorum sakın umudunu kaybetme rabbim ol derse oluyor inşallah en kısa zamanda sana da bu sevinci yaşatsın ve tüm anne olmak isteyen herkese inşallah (amin)
ben yatıyorum artık kızlar kaç gündür erkenden uyumamın sebebini de anlamış olduk kaydirigubbakcemile3
zenancığım msn den gönderdiğin mesajı aldım şekerim merak etme dediğini yapacağım inşallah
hadi öptüm hepinizi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sorun değil bir kişi açıkta kalır idare ederiz yeni birilerini alırız filan bizde cavap alamadık zaten zeynepten henüz 10 kişiyiz yani... sen takıma duyurdunmu bilmiyorum ama bizim takım uyar nasıl isterseniz, ister birileri fikir atsın öyle yapalım ister sen ve yardımcın ben ve mehalim seçelim yerleştirelim istersenizde isteyen istediği kişiyi seçsin hepsi uyar bize...senden haber bekleyelim ama ben pazartesiye dek çok gelemem canım...

Canım bence en iyi kilo verenlerle veremeyenler eşleşsin, bugüne kadar olan istatistikleri baz alabiliriz, bu sayede başarılı olan tecrübelerini aktarır, daha başarılı bir iş çıkarabiliriz. Herkesin birbirini seçmesi şu açıdan çok iyi bir fikir gelmedi bana çünkü kimse birbirini çok tanımıyor, benim takımın %50si yeni üye. Ben de yazdım takıma bakalım başka fikirler gelecekmi. Konuşuruz yine. İyi hafta sonları.

slm kızlar şöyle bi göz attımda kimsecikler yok galiba zaten kimseyi tanımıyorum birileri olsaydı tanışırdık neyse bennsık sık girerim benide saymayı unutmayın kaydirigubbakcemile5

ben geldiiiiiiiiim
Anammmm :1shok: bu kadar yüzsüzde gelmiyor sesin gayet mazbut çıkıyordu ama sessizden kork demişler...:roflol: amann sen beni verdiğim sözlerlemi korkutacaksın hele bir büyütte veletini yaparız o zamana dek bişiler mirmirmirmir canım arayacaktım ben seni ama valla biliyorsun kaç haftadır ağladım üzüntüden ama ben sevinçtende ağlarım ki:1no2: senide ağlatmıyım diye aramadım öpüyorum yanaklarından kendine iyi bak...

slm kızlar şöyle bi göz attımda kimsecikler yok galiba zaten kimseyi tanımıyorum birileri olsaydı tanışırdık neyse bennsık sık girerim benide saymayı unutmayın kaydirigubbakcemile5

canım akşamları böyle sakin geçer bir anda dolar bir anda boşalır genelde gelirler yani daha erken.. hoşgeldin bu arada canım a.s.

[QUOTEcanım akşamları böyle sakin geçer bir anda dolar bir anda boşalır genelde gelirler yani daha erken.. hoşgeldin bu arada ][/QUOTE]canım
çok teşekkür ederim ay şu kilolarımı bir versen sizinde desteğinizle okadar bıktımki anlatamam sıkıldım artıkk giydiğim hiç birşey yakışmıyor mağazalrdan elim hep boş dönüyorum bu beni çok yıprattı pskolojim bozuldu kendimi iyice yemeğe vermiştim ve verdiğim kiloları geri almıştım ama 9,5kilosunu verdim ay bide geri kalanlarıda versemmkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ay beceremedim alıntı yapmayı neyse fark etmez heralde öğrenirim zamnla hıı bide honeyy arkadaşımızı heralde çocuğu olmuyodu hamile kaldı inanın bende çok sevindim çünkü çok zor olmaması onu tebrik ediyoruumm canım hiç sıkma canını benim ikinci çocukta da bana ya düşük yada dış gebelik dendi ilkde belli olmadı yani belli olmuyo ama sen bi süre kendine koru umarım bebeğini kucağına alırsınn inşşşş

Serra hoşgeldin aramıza canım seni aramızda görmekten mutlu olduk bana kuralları sormuşun.kurallar çok basit dostluk:)) bol bol buraya gelmeye çalış yediğini içtiğini yaptığın sporunu anlat derdini sevincini hüznünü kısacası paylaşmak istediğin herşeyi bizlerle paylaşabilirisin.aklına takılan yada bilmediğin herşeyi rahatlıkla sorabilirsin bizler artık takım olmaktan ziyade burda bir aile olduk sende kendini ailenin bir parçası hisset ve dışarda kalma emi
yarışmanın işleyişini daha iyi anlamak açısından verdiğim linleri biraz incelrsen sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bol ve güzel paylaşımlar diliyorum canım...

birtanem benim Şeniz reyhan ablan sever seni..
sende hamile olacaksin.. anne olacaksin hemde en tatli, en sabirli, en anlayislisindan bir anne.
sende dua at caniminici. sadece hamilelerin duasi degil meleklerinde duasi kabul olur cünkü.

hoşgeldin annecim nasılsın.
insan ne kadar seviniyor değilmi hayata yeni bir can gelecek diye.Biliyordum ben herşeyin dahada güzelleşeceğini hissediyordum bir kaç haftadır devam eden durgunluk sonunda bozuldu güzel haberler hep gelecek honeyim daha cinsiyetini müjdeleyecek ismini şu koyacağız off eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz diyecek. sonra ben doğuma gidiyorum diyecekk yaa bunların hepsini yaşayacağız allahın izniyle :)))

canim mehalim..birden kalkmak zorunda kaldim. kizlar geldi hepsi birden pc acik kaldi.
iyiyim canim . bugün daha bir baska iyiyim cok sükür. gercekten insan cok seviniyor.. önce honeyin müjdelerini alacagiz sonra cedricin gülün matemin ve senin insallah.:Saruboceq:
güzel allahim. istiyen hicbir kadinin kucagini bos birakma yarabbim. sen hayirlisini nasip et benim cocuklarimada insallah:Saruboceq:

evet canım zaten paylaşım yapmadığın için girsende bir anlamı olmuyorki iyice iyileşte gelirsin bildirimler 12 de bitiyor artık...

matemcim nasıl oldun canımcım daha iyimisin.geçen hafta da mı bu kilodaydın.olsun.hastasın mazeretin var.önce bi iyileş te.
sağolasın umutum, yaram hala iyileşmedi ve akıntı var biraz.düzenli pansumanı da yapıyorum ama düzelmedi hala. yarayı gördükçe estetik açıdan da canım sıkılıyor. ama ne yapayım allah başka dert vermesin.
moralim bozuldu ama diyetle ilgili değil son günlerdeki performansla böyle olacağı belliydi
ailedeki hastaları gördükçe millet canının derdinde ben kilomu dert ediyorum diye düşündüm galiba dile getirmesem de bilinçaltım böyle dedi eminim çünkü halamın hastalık haberiyle dağıldım bir anda

moralimin bozukluğuna gelince yakından tanıdığım bir adamın karısını aldattığına şahit oldum şok oldum resmen nasıl bu kadar iki hatta yüzlerce yüzlü olabiliyor bu erkekler anlamak mümkün değil
Allahtan başka güveneceğim kimsenin olmadığına bir kez daha kanaat getirdim valla
sözde karısını nasıl da sever görünüyordu halbuki hem de karısının tanıdığı biriyle bunu nasıl yapar ya ben kendime yediremedim karısı duysa kesin ayrılır kaldıramaz bu durumu nurtopu gibi iki evlat ver sen o başkasına bebeğim ceylanım desin inanamadım gözlerime

hayata bakış açım değişti bir kez daha hepimiz mutluluk oyunu oynuyoruz aslında mutluluğun yakınından geçenimiz yok ne olacak sonumuz bir de bu adam Allah korkusu taşıyan tipte biri gibi görünürdü ııııyyyyk iğrenç ilişkiler içindeymiş meğer
emelcim sağlık o kadar önemliymiş ki şimdi daha iyi anlıyorum. ameliyat sonrası hastalara ağrı kesici yapmama ragmen agrıları geçmeyince bekleyin geçer diyordum.
ama öyle değilmiş.
aldatmaya gelince bende böyle durumla karşılaşmıştım. hemde arkadaşım daha ilk bebeğine hamileydi. tabiki birşey diyemedik,bebeğe birşey olur diye. zaten bir süre sonra adam kendini topladı.

efe daha iyi umutcum penisilinin ardından antibiyotik tedavisi iyi geldi sanırım sadece bu gece de 3 te kalkıp oturdu tv seyretti pc de oyun oynadı başında nöbet tutturdu bana da sbah 5ten sonra uyuduk tekrar sabah da işe geç kaldım tabi bölük pörçük uykularla
çok şükür şimdi daha iyi
çok çok geçmiş olsunefemize. sonraki duruşman ne zaman?

ama birisi daha gerek matem var sırada ama paylaşımı yok nedecez:çok üzgünüm:

çağır dediğin şahsı canımcım... zaten honeyide yakında mezun edecz bir kaç kilosu kaldı onun yerine matemi alırız...

kallistecim benim yüzümden sorun çıkacaksa ben misafir olarak devam edeyim. zira takımımızdan başka takıldığım bölüm yok. zaten bilgisayar konusundada iyi değilim. bari dediğim gibi misafir olarak kalayım. tam da iyileşemedim zaten. olur ya ben kendimi biraz daha toparlarım belki öyle tekrar beni kabul edersiniz. ama sen gelme demesende gelirim o kadar çok alıştım ki sizlerden haber almadan duramam.

arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
size günüm geçti diyordum ya hani bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:
canım okadar çok sevindimki anlatamam. allahım tamamına erdirir inşallah. ne güzel bir mutluluktur bu tahmin edebiliyorum.
şimdi aklıma geldi alabalık ve maydanoz tüketmemek gerek derler. başka aklıma gelen şeyler olursa paylaşırım

ben geldiiiiiiiiim
bebeşimin teyzeleri boş durmak yok hadi bakalım reyhan annem o mavi hırkadan bi de benimkine istiyorum
emel teyzesi senin maharetli ellerinden de bir minik ceket falan
ayol pek yüzsüz gördüm kendimi:roflol::roflol:
şaka yapıyom kızlar yaaa valla aklım başımda değil deli gibiyim yarın daha normal olurum herhalde kaydirigubbakcemile3
tebrik eden herkese teşekkür ediyorum öpüyoruz bebeşimle ben hepinizi:roflol:
vay hafızaya bak. hiçde unutmamış. bende örerim derdim ama. liften başka birşey pek bilmiyorum ama istersen ondan örerim.

Serra hoşgeldin aramıza canım seni aramızda görmekten mutlu olduk bana kuralları sormuşun.kurallar çok basit dostluk:)) bol bol buraya gelmeye çalış yediğini içtiğini yaptığın sporunu anlat derdini sevincini hüznünü kısacası paylaşmak istediğin herşeyi bizlerle paylaşabilirisin.aklına takılan yada bilmediğin herşeyi rahatlıkla sorabilirsin bizler artık takım olmaktan ziyade burda bir aile olduk sende kendini ailenin bir parçası hisset ve dışarda kalma emi
yarışmanın işleyişini daha iyi anlamak açısından verdiğim linleri biraz incelrsen sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bol ve güzel paylaşımlar diliyorum canım...
[/QUOTEçok teşekkür edrim ilgin için sık sık yanınızdayım artık benden kurtuluş yokkkkaydirigubbakcemile4

Günaydın güzeller sabahın en kör saatinde pazar pazar aklıma düştünüz ama gidip az daha yatayım yafff:))

birtanem benim Şeniz reyhan ablan sever seni..
sende hamile olacaksin.. anne olacaksin hemde en tatli, en sabirli, en anlayislisindan bir anne.
sende dua at caniminici. sadece hamilelerin duasi degil meleklerinde duasi kabul olur cünkü.

reyhan ablacıgım canımsın benım.ins hayırlıyısıyla kılolarımdan kurtulayım bebgıme kavusucam.o zamanda senın her tecrubenden faydalanıcam dedıgın gıbı yasadıgım her olayı bebegımın bır hedıyesı olarak dusunen bır anne olmak ıstıyorum.ıns:Saruboceq:

Back