• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sizin takıma yazdım melisim şu koçluk işini paylaşıp yapalım takımlarımıza hareket bereket gelir dedik.. biz yarına 11 kişi olacağız sizde kaç var bakmadım eşit değilse eşitleriz .. üyelere sun istersen deneyelim diyoruz her üye bir yöntem bulalım başka bir üyeyle eşitliyelim olmazmı...

ankarada depremmi oluyor aeben ahenkle dansedince?
ozaman benim kocisim cok hakli evi basimiza gecireceksin trampolin atlarken derken:roflol:
:roflol::roflol:yok ablam gönlümle dans ediyom herüf uyyo . alımallah ....:roflol::roflol:

tamam melisim ben anlatım kallisim okuyuncada oda eklemeler yapar .

şimdi aynı anda kallisle ben :emir_bebek:dedikki bu kardeş takımları dahada bir kaynaştıralımhihoyyyt böyle kaynak yapalım vıcık vıcık olsun dedik:içelim:

sizin takımdan biri ile bizim takımdan birini eşleştirelim bunu tüm takım için yapalım ve bir hafta boyunca bu iki kişi birbirinden sorumlu olsun yaptığını ettiğini sorsun kontrol etsin eksiklerini takip etsin yani birbirlerine koçluk yapsınlar ne dersin( eklemeleri siz yapabilirisn benimki özet bilgi)
eşleri seçmeye gelince kurada çekilebilir yada isteyen istediği ile eşleşebilir ne dersiniz hadii bu fikri geliştirelimm

sizin takıma yazdım melisim şu koçluk işini paylaşıp yapalım takımlarımıza hareket bereket gelir dedik.. biz yarına 11 kişi olacağız sizde kaç var bakmadım eşit değilse eşitleriz .. üyelere sun istersen deneyelim diyoruz her üye bir yöntem bulalım başka bir üyeyle eşitliyelim olmazmı...

tamam melisim ben anlatım kallisim okuyuncada oda eklemeler yapar .

şimdi aynı anda kallisle ben :emir_bebek:dedikki bu kardeş takımları dahada bir kaynaştıralımhihoyyyt böyle kaynak yapalım vıcık vıcık olsun dedik:içelim:

sizin takımdan biri ile bizim takımdan birini eşleştirelim bunu tüm takım için yapalım ve bir hafta boyunca bu iki kişi birbirinden sorumlu olsun yaptığını ettiğini sorsun kontrol etsin eksiklerini takip etsin yani birbirlerine koçluk yapsınlar ne dersin( eklemeleri siz yapabilirisn benimki özet bilgi)
eşleri seçmeye gelince kurada çekilebilir yada isteyen istediği ile eşleşebilir ne dersiniz hadii bu fikri geliştirelimm

olur bence iyi olur, niz şimdi 11 yarın 12 oluyoruz.
en iyi verenle en az vereni mi eşleştirsek.
bence de vıcık vıcık olalım.

hımm olabilir bak buda bir fikir en iyi olanla en az ama kallis ve benim gibi ortada kalanlar ne olacakk:sm_confused: arada kaldım dıt dıt dıt :roflol:

canlarım kusura bakmayın, eşim başımda bekliyor bilgisayar için.
Benim laptop arızalı tek bilgisyara kaldık ta. Siz yazın ben sabah girer bakarım, geliştiririz.

kallis kim geliyor neden 11 oluyoruz neden benim haberim yokk offff :P
delinin zoruna bak :mymeka: sen dedin az önce zeynepi alalım diye ağlayan sen değilmiydin haberim yok diyor şahidim olmasa yalancı yapacan :delphin: benim şahitte hala ahenk içinde zıplıyo galiba duymuyo:roflol:

hımm olabilir bak buda bir fikir en iyi olanla en az ama kallis ve benim gibi ortada kalanlar ne olacakk:sm_confused: arada kaldım dıt dıt dıt :roflol:
bak ortada kalanlar sadece ikimiz kalırmışız o zaman görecez bis kaydirigubbakcemile5
canlarım kusura bakmayın, eşim başımda bekliyor bilgisayar için.
Benim laptop arızalı tek bilgisyara kaldık ta. Siz yazın ben sabah girer bakarım, geliştiririz.
tamam canım sen takıma yazda kabul olursa geliştirip uyarlarız

haa benim hakkaten değil mii:1shok: eşşek kafalı ben:mymeka: zeynep teklifimizi kabul edecekmi acep neyse kırmızı halılar sererim bende ne yapalım olmadı profiline yazarım olmadı özel mesaj atarım olmadı ne bilim işte yaffflülülülülülü
kallisim senlede ben eşleşiriz artık düğünlerde kızkıza dans edenler gibi :roflol:

haa benim hakkaten değil mii:1shok: eşşek kafalı ben:mymeka: zeynep teklifimizi kabul edecekmi acep neyse kırmızı halılar sererim bende ne yapalım olmadı profiline yazarım olmadı özel mesaj atarım olmadı ne bilim işte yaffflülülülülülü
kallisim senlede ben eşleşiriz artık düğünlerde kızkıza dans edenler gibi :roflol:

ama birisi daha gerek matem var sırada ama paylaşımı yok nedecez:çok üzgünüm:

gel zeynepe ikimizde mesaj bırakalımkaydirigubbakcemile5

olurr

eğer kabul edersen bende biri daha var eminebeyza nicki ile canım arkadaşım oda yer beklişyordu onuda çekerim buraya .hemm bizim takımada soralım kimler kardeş takımla vıcık vıcık olak istiyor isteyen öne çıksınki sayı belli olsun demi

Sen en iyisi diyet gruplarındaki her linke bırak . hatun her linkke yazmış mutlaka birine geri döner ......:roflol::roflol::roflol:

Back