• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

annem zeynep varya böyle çok nev-i şahsına münhasır böyle şeker desem değil acı desem hiç değil böyle böyle böyle işte bir kişilik:)) kendini takıma davet ettikte çok seveceğimiz birine benziyor

bu akşam çok güldüm yahu yeter yapmayın:roflol:

çağır dediğin şahsı canımcım... zaten honeyide yakında mezun edecz bir kaç kilosu kaldı onun yerine matemi alırız...

tamam kallisim yarın arkadaşla konuşacam hala istiyorsa yolu tarif ederim ben onaa:))
ay zeynebe okadar tekliften sonra istemeyomm ben sizi derse ne gülerim ama:))))))

tüh ya ben muhabbeti kaçırmışım bizim grup erkenden yatıyo valla kimse ler kalmıyor bide görev çıktı bende bira zgüleyim sizinle kuşlar

tamam kallisim yarın arkadaşla konuşacam hala istiyorsa yolu tarif ederim ben onaa:))
ay zeynebe okadar tekliften sonra istemeyomm ben sizi derse ne gülerim ama:))))))
:roflol: dermi der. kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar .......
kalişim kusura bakma sana bir sürü çöp çıkardak ama ...:utangac: bizim takımın ibre 500 gidiyo .. kafamçokkarıştı

tüh ya ben muhabbeti kaçırmışım bizim grup erkenden yatıyo valla kimse ler kalmıyor bide görev çıktı bende bira zgüleyim sizinle kuşlar
tatlişko hoşgeldin ben okudum sabaha kadar görevdeymişsin görevin ne? ama benim çıkmam gerek eşim çok yorgundu kanepede uyudu ve telefon etmesi gerek gidip onu kaldırıcam dahada gelemem..

kalişim kusura bakma sana bir sürü çöp çıkardak ama ...:utangac: bizim takımın ibre 500 gidiyo .. kafamçokkarıştı
sanada iyi geceler şekerciğim aebenim kimseye sölemede artık silmiyoz zorunlu bişi olmayınca :delphin: aramızda kalsın

tiyatro burda hanım şebekler burda hanım gel gel bedeva güldürmece var burdaaakaydirigubbakcemile3

yaz bacım yaz elini korkak alıştıma bak zeynebe hatun 1 dk 10 mesaj vallaha hemde her topiğee az örnek al onuu biz canımız isterse silerik istemezse silmek sizeneee-tatlicadiarzu-

aman guzum gelmiş.canım gelmiş gözüm kökü gelmişş nerdesin söyle bakımm neden geç geldinn :))) şimdi 2 sat geçmişi okursun sen geldiğinde kimse kalmaznaniknanik

gecmisi sonra okurum bizim pc de temizlik vardi bugun adamin mailleri acilmiyo valla ben bisiy yapmadim tamizlendi ama hala acilmiyo benmi yaptim acabaya

Ben kaçtım ballı böreklerim boynum ağrıdı baya uzun süre kaldım pc başında bayada güldüm allahta sizleri güldürsün kestane şekerlerim.

annem çok uykusuz kalma emi yarın görüşürüz artıkın kocaman öpüldünüzzz

sizin basiniza hic boyle bisiy geldimi adamin mesajlari birikti virus mirus kalmadi ama haala acilmiyo

günaydın takımcım akşam güzel kaynatmışsınız ben bir dolaşıp geleyim ortalığı

günaydın canlarımmm yeni bir gün yeni bir başlangıççç bu hafta benim haftamm demedi demeyin sonrıı:emir_bebek:
Sabah 8.30 kalktım kahvaltımı yaptım tam eşimle çıkacaktım ki annemle babamı gördüm yürüyüşe gidiyorlarmış( evimin karşısında belediyenin yaptırdığı yürüyüş ve hareket parkı var bizimkiler hep oraya gider) hemen onlara takıldım çok sevindim onları görünce yoksa ben yanlız yüricektim neyse 40 dk yürüyüş azda hareket eve geldim sonra şimdi ev temizlicem bu arada eşim ilaçlarımı getirdim ev işi biter bitmez resmini eklicem kallisim :))
sabah ne yedm haman yazayım 1 dilim tam hallıl ekmek 1 tumurta az peynir 2 zeytin 1 kuru kayısı.
çok kararlıyım çok hiç aklımdan çıkmıyor bu hafta kendi rekoru kıracam birde regl olsam süper olacak onun şişliğide gidecek ama:)) hadi kaçtım

günaydın canlarımmm yeni bir gün yeni bir başlangıççç bu hafta benim haftamm demedi demeyin sonrıı:emir_bebek:
Sabah 8.30 kalktım kahvaltımı yaptım tam eşimle çıkacaktım ki annemle babamı gördüm yürüyüşe gidiyorlarmış( evimin karşısında belediyenin yaptırdığı yürüyüş ve hareket parkı var bizimkiler hep oraya gider) hemen onlara takıldım çok sevindim onları görünce yoksa ben yanlız yüricektim neyse 40 dk yürüyüş azda hareket eve geldim sonra şimdi ev temizlicem bu arada eşim ilaçlarımı getirdim ev işi biter bitmez resmini eklicem kallisim :))
sabah ne yedm haman yazayım 1 dilim tam hallıl ekmek 1 tumurta az peynir 2 zeytin 1 kuru kayısı.
çok kararlıyım çok hiç aklımdan çıkmıyor bu hafta kendi rekoru kıracam birde regl olsam süper olacak onun şişliğide gidecek ama:)) hadi kaçtım

herkese merhabalar mehalim gerçekten azmine hayran kaldım ya çok güzel vermişsin acaba ne kadar zamanda verdin bu kiloları bu arada cumalaı mıtartılıyorsunuz ben burayada katılmak isterim benide aranıza alırmısınızkaydirigubbakcemile4

herkeze gunaydin guzel hafta sonlari dilerim aksamda okuyamadim gecmisi simdide okuyamadim kizimin arkadasi gelcek aksamda esimin arkadasi gelcek bugun pek ugramaya bilirim kocaman optum hepinizi

GÜNAYDIN GENE BEN BAŞ BELANIZ . KIZLAR SıZE Bı HABERıM VAR PAYLAŞMAK ıSTEDıM .......

AY BUYUK YAZMIŞIM GENE PORDON .

ben 12 sene sonra ilk kez tekrar 64. 5 kiloya indim bugün .. allaah ... darısı bütün takılanların başına ...

cimg1508.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/6705/cimg1508.jpg

aa sinir geldii resmi ekleyemiyorum bune yaaa kallisim sana mail olarak atacam resimleri sen ekle istersen birde neden böyle oldu sorun varsa banada anlat

Son düzenleme:
Back