• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım haberini duyunca ağladım sevinçten, benim hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün aklıma geldi.
Aklından hiç kötü bir şey geçirme, neden düşsün ki, bol bol dinlen, psikolojini rahat tut. Hayat mucizelerle dolu. Ben de hiç kimseye söylemeiştim ilk defa burada açıklıyorum. 3 ay korunmayı bıraktık olmadı diye panik olmuştum şimdi komik geliyor, hemen olmaması çok normal hele uzun süre korunduktan sonra. Neyse doktorumunu da paniklettim olmuyor diye, kadıncağız da e2 testi yapalım dedi, yaptık değer o kadar düşüktü ki bu ay olmaz dedi, bizde de çok bir icraat olmadı o ay. AA bir baktım hamileyim, inanamadım, doktor olmaz demişti. Böyle sürprizle öğrenmek çok güzel olmuştu, şimdi kızım 8 aylık.
Annelik o kadar güzel bir duygu ki umarım sen ve isteyen herkes yaşar (dosbacım ve kaymaklımın da).
Ayy ağlamaktan yazamıyorum. Çok öptüm inşallah hayırlı haberlerini alırız, kendine ve içinde ki minicik cana dikkat et.

rabbim işte en güzelmucizeyi yaşatıyor sana neler hissettiğini çok iyi anlıyorum .bebek sana sesleniyorz tutun annene sıkı sıkı hemde hiç bırakma emi.annende babanda 4 gözle seni bekliyorlar baakk üzme sakın onları

kızlar bende burda yazdıklarınızı okurken ağlıyorum yaaaa telefonumda hiç susmuyor annem kaçıncı keredir ağlayarak arıyor bilmiyorum yani mehalim bebek umarım seni duyar şekerim
kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ama yaa bulantım falan yok kasıklarımda ağrı gibi bir şey yok yememde içmemde bir değişiklik yok bu normalmi?

arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
size günüm geçti diyordum ya hani bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:

canım benim ya çok ama çok sevindim.İnşallah Allah size bağışlar da sağlıklı bir bebek sahibi olursun canım honeyim.
gözlerim doldu inan ağlamamak için zor tutuyorum.her hamilelik bir mucize zaten honeyim.dualarım seninle.

geçmişi okurken honeyimin mesajını gördüm dağıldım.sonra okurum acelesi yok dermişim.
bugün günüm var benim oraya gidicem.ayda bir olduğu için çok önemli değil bana göre.
ama akşam kurupasta filan yedim ben.misafirlerim vardı.çok zayıflamışsın dediler durdular.yüzüm fazla zayıfladı.bi de kıyafetler hep bol üstümden dökülüyo.durup durup sordular.
hastaymış gibi hissettim kendimi bir anda.
yüzüm zayıflayacağına göbeğim erise yaaaaa.
biliyorum mekik çek diyeceksiniz demeyin sakınnnnnnkaydirigubbakcemile

çok ormal honeyim herkesin bünyesi ve durumlar karşısındaki tepkiside farklıdır bak bende aliye hamileyken hiç bişi hisstemedim çok normaldi herşey seninde öyle olacak demekki:))9

canım benim ya çok ama çok sevindim.İnşallah Allah size bağışlar da sağlıklı bir bebek sahibi olursun canım honeyim.
gözlerim doldu inan ağlamamak için zor tutuyorum.her hamilelik bir mucize zaten honeyim.dualarım seninle.
umuuuutt annemle konuşurken duygulandığım gibi duygulandım yazını okuyunca canım arkadaşım
ayyy hepinize tek tek sarılıp ağlamak istiyorum yaaa dua edin nolur kan değerim yükselsin diye kızlar hepinizi çok seviyorum ben anne olurken sizde teyze olacaksınız bana yardım edersiniz değilmi kendimi şuanda çok cahil hissediyorum da :)

canım zaten bulantı eğer olacaksa 10. haftadan sonra falan başlıyor. Benim hiç kasık ağrım da olmadı, hiç bir belirtim yoktu yani başlarda.
Bünyeden bünyeye değişiyor, sakın millette okuyup ta bende neden olmadı diye canını sıkma.

umuuuutt annemle konuşurken duygulandığım gibi duygulandım yazını okuyunca canım arkadaşım
ayyy hepinize tek tek sarılıp ağlamak istiyorum yaaa dua edin nolur kan değerim yükselsin diye kızlar hepinizi çok seviyorum ben anne olurken sizde teyze olacaksınız bana yardım edersiniz değilmi kendimi şuanda çok cahil hissediyorum da :)

honeyim inşallah canım.kan değerlerin yükselsin hamileliğin bir kesinleşsin de her konuda yardımcı olurum ben tabi bilebildiğim kadarıyla.inanki çok sevindim senin adına.her hamilelik haberi duydulandırır zaten beni.var ya duyduyğunuz heyecanı yaşıyor gibi hissettim bir anda.
çünkü ben de uzunca uğraşlar sonucu hamile kaldım.beklemenin ne demek olduğunu biliyorum canım.Allaha emanet olsun bebeciğin.sıkıca tutunsun annesine:))

çok ormal honeyim herkesin bünyesi ve durumlar karşısındaki tepkiside farklıdır bak bende aliye hamileyken hiç bişi hisstemedim çok normaldi herşey seninde öyle olacak demekki:))9

canım zaten bulantı eğer olacaksa 10. haftadan sonra falan başlıyor. Benim hiç kasık ağrım da olmadı, hiç bir belirtim yoktu yani başlarda.
Bünyeden bünyeye değişiyor, sakın millette okuyup ta bende neden olmadı diye canını sıkma.

inşallah dediğiniz gibi benim bünyemle alakalı birşeydir kızlar
doktor değerine göre eğer bir aksilik yoksa daha çok yeni hamilesin en fazla 15 günlüktür dedi daha ultrasondada görünmez dedi ben şimdi dışarı yemek yemeğe gitsem birşey olurmu hiç kalkamadan yatacakmıyım?
zaten diyet de kalktı bu durumda ha ha haaakaydirigubbakcemile3 gidip bir pizza yiyeyimmi?

bu arada honeyim belirtilerle ilgili sakın kafanı bulandırma.her hamilelik farlıdır canım.her belirti her hamilede olamaz zaten.şimdi bunları düşünme.hamileliğin ilerledikçe yaşayaşaksın belirtileri.şimdilik çok erken zaten.

honeycim güzel haberi alır almaz içindeki diyet karşıtı canavar ortaya çıktı eyvah

bak ben hamile kaldıktan sonra diyet filan yapmadım gözümün gördüğünü değil aklımdan geçeni kulağımın duyduğunu bile yedim doğuma 140 kilo ile girdim sakın sakın abartma sıkı diyet de yapma ama sakın hamurişi tatlı filan abartılı yeme
sağlıklı proteinli şeyler ye
ben izin veriyorum bugünlük pizza ye ama sonra abartma sakın kilo almak bebğine mani olmasın yağ değerlerin yükselmesin dikkat et

merdivenlerden yavaş in çık kendine dikkat et düz taban ayakkabı giy düşüp şaşma sakın kocanın eline sıkı sıkı tutun birlikte yürüyün sizi korusun babanız tamam mı

ben de güle gidicem birazdan hoşçakalın

ben bugün çok hamaratım.akşama misafir gelecek ya.dün bahsettiğim pudingli bisküvili pastayı yaptım.mercimekli börek yaptım.dolma yaptım.patates salatası yaptım.birazını da günden gelince yapıcam.ardam uyansın kaçıcam ben de.

umutcum efe ile annem gelecek onları bekliyorum evet efe gelince birlikte öznura ziyarete gidicez

gül e gitceksiniz sanırım ben adını bilmiyodum.çok selam söylermisin.yanaklarından öpüyorum çabucak iyileşsin dönsün.

honey hanım asıl bundan sonra diyet başlıcak sana öyle aklına her geleni yemeyi bırak bebeğine yarayacak senin ihtiyacını görecek şeyler ye bak beni hızdırmaa haa:)) artık sen tek değil içinde bir bebişle yaşıyosun nekadar sağlıklı şey varsa onu yiyeceksin dahada söylemem

aman allahim;;;;;;;;;
demek olabiliyormuis. son haftalarin en güzel haberi..honeyyyyyy canim benim allah tamamina erdirsin hayirlisiyla hayirli saglikli bir evlat sahibi etsin sizi insallahhhhhhhh...
nekadar güzel bir gün oldu bugün ya. nekadar sevindim bilemezsin..
birtanem ben 4 tane dogurdum. hicbirinde ne bulanti ne kusma nede bir agri yasadim. okadar istedimki okadar hazirdimki cocuk sahibi olmaya en ufak bir ariza yada negatif bir duygu yada sikayetim olmadi.
öylesine mutluydumki hamileliklerim dolayisiyla gelen her sikayet hamile oldugumu kanitliyan güzel olaylar oluyordu bende. onlarla bile mutlu oluyordum anliyacagin. onun icin cocuk isteyipte cocuk sahibi olamiyan insanlarin acisini tahmin edebiliyorum. rabbim herkesin gönlündekini versin insallah..
sen kendini positif planla. hersey yolunda gidecek de. saglikliyim bu hamilelige hazirim hersey normal boyutlarda de.
birde canim en önemlisi cok dua et hayirlisini iste
bizde dua edecegiz allahim cok sevindimmmmm

honeybaby kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bir mucize oldu
HAMıLEYıM
size günüm geçti diyordum ya hani bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen

vallahi benimde bu aralar duyduğum en iyi haber buydu güzel Allahım isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin allahım bebeğine bu dünyayı ve seni tanıma şansını nasip etsin iyi haberlerini bekliiyoruz

hoşgeldin annecim nasılsın.
insan ne kadar seviniyor değilmi hayata yeni bir can gelecek diye.Biliyordum ben herşeyin dahada güzelleşeceğini hissediyordum bir kaç haftadır devam eden durgunluk sonunda bozuldu güzel haberler hep gelecek honeyim daha cinsiyetini müjdeleyecek ismini şu koyacağız off eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz diyecek. sonra ben doğuma gidiyorum diyecekk yaa bunların hepsini yaşayacağız allahın izniyle :)))

honeyim cooook sevindim bende heycanlndim kiz butun takimin dedigini dinleee onlar hep guzel seyler tavsiye ettiler cok dikkat et allah en seglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin canim gordunmu allah dualarimizi duydu kabul ettidaha gecen gun etmistim allah tum isteyenlere tattirsin bu duyguyu
eeeh birazcik bende agladim hani kendi ilk hamileligimdeki gibi heycanlandim yaw

kızlar bende burda yazdıklarınızı okurken ağlıyorum yaaaa telefonumda hiç susmuyor annem kaçıncı keredir ağlayarak arıyor bilmiyorum yani mehalim bebek umarım seni duyar şekerim
kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ama yaa bulantım falan yok kasıklarımda ağrı gibi bir şey yok yememde içmemde bir değişiklik yok bu normalmi?
canım çook tebrik ederim.darısı her isteyenin başına.ne güzeldir bebişler .bende istiyom yaaaa.bi yerde bieksiğim var ama çözemedim:utangac:

bu akşam çok güldüm yahu yeter yapmayın:roflol:

çağır dediğin şahsı canımcım... zaten honeyide yakında mezun edecz bir kaç kilosu kaldı onun yerine matemi alırız...

kuzum yakında benide mezun edeceniz ama du bakalım ne zaman.hiç kilo vermeyenleri istikrarından dolayı takdirname pardon tastikname verdiğinizi duydum:1shok:evlerden ırak

honeyim cooook sevindim bende heycanlndim kiz butun takimin dedigini dinleee onlar hep guzel seyler tavsiye ettiler cok dikkat et allah en seglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin canim gordunmu allah dualarimizi duydu kabul ettidaha gecen gun etmistim allah tum isteyenlere tattirsin bu duyguyu
eeeh birazcik bende agladim hani kendi ilk hamileligimdeki gibi heycanlandim yaw

zenancım hiç merabalaşamıyoz.ama içimden meraba napıyon demek geldi.içimde tutmayım dedim.sonra ters tepiyo anam.

şimcik mehalimdeyim.dedikodu yapıyok .sizi öpüyom kaçıyom.kayfem soğuyo bacılar.....

Back