- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
canım haberini duyunca ağladım sevinçten, benim hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün aklıma geldi.
Aklından hiç kötü bir şey geçirme, neden düşsün ki, bol bol dinlen, psikolojini rahat tut. Hayat mucizelerle dolu. Ben de hiç kimseye söylemeiştim ilk defa burada açıklıyorum. 3 ay korunmayı bıraktık olmadı diye panik olmuştum şimdi komik geliyor, hemen olmaması çok normal hele uzun süre korunduktan sonra. Neyse doktorumunu da paniklettim olmuyor diye, kadıncağız da e2 testi yapalım dedi, yaptık değer o kadar düşüktü ki bu ay olmaz dedi, bizde de çok bir icraat olmadı o ay. AA bir baktım hamileyim, inanamadım, doktor olmaz demişti. Böyle sürprizle öğrenmek çok güzel olmuştu, şimdi kızım 8 aylık.
Annelik o kadar güzel bir duygu ki umarım sen ve isteyen herkes yaşar (dosbacım ve kaymaklımın da).
Ayy ağlamaktan yazamıyorum. Çok öptüm inşallah hayırlı haberlerini alırız, kendine ve içinde ki minicik cana dikkat et.
rabbim işte en güzelmucizeyi yaşatıyor sana neler hissettiğini çok iyi anlıyorum .bebek sana sesleniyorz tutun annene sıkı sıkı hemde hiç bırakma emi.annende babanda 4 gözle seni bekliyorlar baakk üzme sakın onları
kızlar bende burda yazdıklarınızı okurken ağlıyorum yaaaa telefonumda hiç susmuyor annem kaçıncı keredir ağlayarak arıyor bilmiyorum yani mehalim bebek umarım seni duyar şekerim
kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ama yaa bulantım falan yok kasıklarımda ağrı gibi bir şey yok yememde içmemde bir değişiklik yok bu normalmi?