- 31 Ekim 2013
- 21.190
- 70.755
- 40
Kuzum vallahi bi süredir tartılmak istemiyordum moralim bozuluyor diye o yüzden 68e dayandım diye düşünmüştümAlıntı yağmuru başlasınharika bir sonuç tebrik ederim darısı başıma 61 i çok erken zamanda görmek istiyorum hiç sabrım yok
Sen o zirveden jet hızıyla düşersin
Maşallah ya ne güzel sonuçlar tebrikler daim olsun
Yasemin hani 68 din boş yere bunalıma girecektin az daha zorlasan 65 olacskmışsın.bu sefer bi daha almamacasına verelim inşallah
Vaaaw bu ne ya ne kadar güzel bir sonuç tebrikler daim olsun
Yine 1 kilo üzeri muhteşem bir eksi kızlar ne yaptınız Allah aşkına sırrınızı bizimle de paylaşın tebrik ederim
Gerçekten sabah erken tartılmak en az 300-400 Gr ( kişiye göre daha fazla bile olabilir)farkediyor ben de çok erken tartışıyorum 7 -7:30 arası
Waaaw hay maşallah bacım bu Neeene ettin ne eyledin bize de bi el ver tebrikler
Belki çok daha fazla eksidesin inşallah öyledir
Tebrikler pınarım sende ben de son kez mezun oluruz inşallah
Çok çok iyi tebrikler
Canım yormaz mı hiç benim pertim çıktı bugün senki iki canlısın gerçekten yorucu dinlenme aramız yok 10 dakika ben çay almaya 4.kata çıkana kadar bitiyor çayla sınıfa giremiyorum bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koştur birde maskeyle bağıra bağıra ders anlat 7 saat kalbimin ritmi bozuldu bizim mesleğe kolay diyenlerin şöyle suratına bir tane patlatasım var
Ben haftada bir kilo alıyorum 1.liği kimseye vermem
Bu kadar düşük kiloda 800 Gr çok iyi tebrikler
Sağol canım benim sende mezun oluyormuşsun senin adına sevindim haftaya efsane bir eksiyle bırak diyeti .kaçla başlamıştın ?
İnşallah canımBende okuduklarıma cok uzuldm umarim kapanmaz burasi kadar beni motive eden hicbirsey yok kilo verme konusunda
Takımlarda katılım çok yok diye galiba böyle blr karara vardılar bende çok üzüldüm kaç senedir olan blr sistem benim katıldığım sene kapatılıyor bendeki şansİnsanlara iyi gelen hersey birbir elimizden alınıyor kime ne zararı var buranın. Ne kilolar verdik biz burda çok üzüldüm ya
Aynen canım son iki gün özellikle ödem suları yemeği kısmalar cuma günü güzel bir rakam göreyim diye ne uğraşıyorum ne bileyim ne olacak şimdi bakalım inşallah kapatmazlar daha verecek kilolar vardıBen salı günü tartilabildim annemdeydim kaçmış biraz artiyi görünce cuma bakamam takımın yüzüne diye stres içinde aç kalarak eksi gelmeye çalıştım. Burda daha önce 18 kilo verdim motivasyon sayesinde sorumluluk duygusuyla yazık ederler gerçekten kapatirlarsa.
Gerçekten çok üzülürüm. Bir sürü kadın burdan destek alıyor motive oluyor bazen psikolojik destek buluyor burda kaç kişinin hayatına dokundu burası. Umarim kapanmazİnşallah canım
Takımlarda katılım çok yok diye galiba böyle blr karara vardılar bende çok üzüldüm kaç senedir olan blr sistem benim katıldığım sene kapatılıyor bendeki şans
Aynen canım son iki gün özellikle ödem suları yemeği kısmalar cuma günü güzel bir rakam göreyim diye ne uğraşıyorum ne bileyim ne olacak şimdi bakalım inşallah kapatmazlar daha verecek kilolar vardı
Canımlar yanlış anlamayın lütfen ama bu kadar üye beni aşıyor
Hayırlısı olsun kaptanım.Kızlar üzgün olduğunuzu okudum üzülmeyn lütfen kızmayın ama benimde görüşüm kapanmasından yana takım sayıları azaldıkca işler sarpa sardı bu yarışmada. Takımlar arası üye sayıları eşit değil kimi takımda 2 3 üye var kimi takımda 30 35 üye. Takımını devamlı takip eden kaptanda var haftada bir girende var. Ben ipin ucu kaçıp takip edemediğimde çok fazla geriliyorum bende o rahatlık yok maalesef sanki bir söz verdim ve onu yerine getiremiyormuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da artık bunun önüne geçmek istiyorum cocuğumdan eşimden evimden çalıyorummburada sayıca eşit olmayan bir yapı oluştuğu içinde artık kapatmak en doğrusu gibi geliyor yük bizlere biniyor çünkü
sizleri çok seviyorum nasılsa forumda diyet sayfaları açmakta sorun yok içinizden biri bir sayfa açar yarışma dışında yine sohbet eder istersek birlik oluruz, biliyorsunuz kaptanlık harici denetçi kaptanlıkla gelen görevlerde var performans listesi tüm takımdaki üyelerin bildirimlerinin kontrolü - mezuniyet rozetlerinin verilmesi vb. Gibi işler. resmi yapıdan kurtulup görev ve sorumlulukları aşarsam daha rahat olacağım diye düşünüyorum. Son durumda devam etsin diyen kaptanlar var kapansın diyenler var belki bir oylama olur son durumu paylaşırım sizde görürsünüz zatenn:)
Hayırlısı olsun kaptanım içim bir buruk sizin yükünüz gerçekten ağır çok haklısınız bu noktada bir şekilde yolumuza devam edeceğiz artıkKızlar üzgün olduğunuzu okudum üzülmeyn lütfen kızmayın ama benimde görüşüm kapanmasından yana takım sayıları azaldıkca işler sarpa sardı bu yarışmada. Takımlar arası üye sayıları eşit değil kimi takımda 2 3 üye var kimi takımda 30 35 üye. Takımını devamlı takip eden kaptanda var haftada bir girende var. Ben ipin ucu kaçıp takip edemediğimde çok fazla geriliyorum bende o rahatlık yok maalesef sanki bir söz verdim ve onu yerine getiremiyormuşum gibi geliyor. Ama bir yandan da artık bunun önüne geçmek istiyorum cocuğumdan eşimden evimden çalıyorummburada sayıca eşit olmayan bir yapı oluştuğu içinde artık kapatmak en doğrusu gibi geliyor yük bizlere biniyor çünkü
sizleri çok seviyorum nasılsa forumda diyet sayfaları açmakta sorun yok içinizden biri bir sayfa açar yarışma dışında yine sohbet eder istersek birlik oluruz, biliyorsunuz kaptanlık harici denetçi kaptanlıkla gelen görevlerde var performans listesi tüm takımdaki üyelerin bildirimlerinin kontrolü - mezuniyet rozetlerinin verilmesi vb. Gibi işler. resmi yapıdan kurtulup görev ve sorumlulukları aşarsam daha rahat olacağım diye düşünüyorum. Son durumda devam etsin diyen kaptanlar var kapansın diyenler var belki bir oylama olur son durumu paylaşırım sizde görürsünüz zatenn:)
LaydLiNe kaptanda sıra yoğun çalıştığı içindir canım gidişatla ilgili değil son saniyeye kadar her şeye hiç birşey yok giib devam edelimŞu anda zaten kimsenin yazası gelmiyor takima anladığım kadarıyla. Gidip menümü dahi yazmadım hala ben mesela
Durum netlik kazansa bir an önce ona göre yolumuza baksak keşke.
Paylaşım alanında da sonuçlar açıklanmamış.
Sen olmasan bu kadar bile gidemezdimHayırlısı olsun kaptanım içim bir buruk sizin yükünüz gerçekten ağır çok haklısınız bu noktada bir şekilde yolumuza devam edeceğiz artık
Ben de son menümü paylaşayım dedim sonra gittim saçma sapan bir şeyler daha yedimŞu anda zaten kimsenin yazası gelmiyor takima anladığım kadarıyla. Gidip menümü dahi yazmadım hala ben mesela
Durum netlik kazansa bir an önce ona göre yolumuza baksak keşke.
Paylaşım alanında da sonuçlar açıklanmamış.
Bize yemeye bahane olsun işteBen de son menümü paylaşayım dedim sonra gittim saçma sapan bir şeyler daha yedimdaha şimdiden böyleysem eyvahlar olsun
KaptanımmmmSen olmasan bu kadar bile gidemezdim
Hallederiz tabikiiii kuzum üzülmek yok
Aynen bize hava hoş zorluğunu onlar çekiyorBize yemeye bahane olsun işte
Şaka bir yana üzerinde yük olanların vereceği karara saygım sonsuz. Nasıl isterlerse öyle olacak . Yarışma olarak olmaz ama bı sayfa açılır o şekilde devam ederiz artik
Benim sporlarım biraz eksik kalmış galiba... Ben neredeyse her gün yürüyüş yaptım ama5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
eliya @pacman @kardelelen321 @Azimli @Nikinik @Goklerce Fit mutlu anne nerede kızlar sporlar
ÜYE ADI 03.09 04.09 05.09 06.09 07.09 08.09 09.09 [B]Sonsuz umut[/B] 86 65 50 200 DeryaOnDiet 100 500 310 220 260 400 eliya [B]Lizozom55[/B] 185 80 220 155 220 pacman kardelelen321 yarimuhendis 125 300 300 275 50 hzlsel 68 168 68 238 118 Azimliiii 30 30 avutsunbahaneler 55 85 75 90 Nikinik Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 165 355 128 355 128 355 eceboce 75 60 Pnrrr-20 550 211 40 55 360 Breeze96 144 250 130 244 Ucmelekannesi 131 60 68 318 G Goklerce Fit mutlu anne K Kubraaaccc 180 100 150 Calypso95 50 50 Fistiklidamak 225 50 @nnurc 60 145 45 50 73 @Clair de lune 102 72 74 201 @bilgem tomris 50 @Beyaz leylak 70
Her şey daha iyidir inşallah canım yoluna varmıştır umarım seni de 50lerde mezun etmiştik
Aslında en iyi diyet yöntemi yoktur kişiye yarayan en iyi diyet vardır dediğin gibi sana öylesi iyi geliyorsa onu yap elbette canım
Ah bilsen bu yorgunluğu kendi kendine ediyorsun zor bir süreç ama artık bir şeyleri dışardan alsan ekmek vs yapacağım diye bari kendini yormasan zaten ruhen çok yoruluyorsun belki böyle böyle o kabuğu biraz olsun kırabilirsin keşke beni dinleyip destek alsan
Afiyet olsun canım şimdi size dışarıda yemek yemek ne iyi gelir3lü oturmaları kötü olur ayarlasınlar tabi
Daha bu sabah bir öğrencimizin testi pozitif çıktı ama hangi sınıfta kim bilmiyoruz Allah’a emanet sürekli öğrencilere maskeni indirme diye uyarıyoruz geçen gün nöbette bir baktım aynı şişeden su içiyorlar
9 Eylül Perşembe
9.30
2 küçük patatesle 2 yumurtalı omlet
1 dlm peynir
Yeşil biber maydonoz
12.50
1 dlm kek kızımın elinden
Koca bardak naneli,maden sulu ,limonlu yeşil çay
18.00
Semiz otu yemeği 1 tabak
Yoğurt
21.00
3 çatal yaş pasta
1 bardak meyve suyu
1 litre yeşilçay karismi
2bcuk.litre şu
13.000 adım (saat telefonlar eslesmedi bir türlü ekran görüntüsü alamadım)
hzlsel El_Em @Breeze96
Az da olsa yeseydin keşke canım şimdi git güzel blr kahvaltı yap haftaya çok daha güzel eksi gelecek
Ne demek canım sende iyiki varsın bak seni takip ediyorum ben de
Çok iyi canım tebrikler
Sağ ol kuzum ya geçen hafta çok az verince bu hafta harika gittigör bak haftaya senin de öyle olacak
Tebrikler canım bu hafta senin de modun düşüktü ama yine de eksiyle gelmen çok iyi haftaya daha güzel olacak
Hadi hayırlı olsun canim
Tebrikler canım . Artı olmaman tabiki güzel.
Niye artidasin acaba canim. Çok değil tabiki halledersin haftaya
Tebrikler canım çok güzel eksi
Hayırlı olsun başlangıcın hoşgeldin canim
Ekşi eksidir canim tebrikler
Harika sonuç böyle gitsin ins canim
Tebrikler çok güzel sonuç canim
Haftaya bonus kalmış o zaman canim. Tebrikler
Ooo harika sonuç tebrikler canim
Tebrikler Ortim. Bu hafta stres etkiledi seni bence. Haftaya cokkkkk güzel eksin gelecek eminim
Sağol canim
Boşluğa düşmek yok kuzum. Hedefe ulaşmakls bitmiyo. Koruma evresinde de burada kalmalısın. Bizi bırakmaaaa
Süpersin kuzum❤
7lerden kurtuldun, Harikasın
Harikasııın❤
Gayet iyi canım. Haftaya daha güzel bi eksi göreceğine eminim ❤
Cuma hedefine ulaşacağına eminim canım ❤❤
Harikasın deryacım tebrik ederimmmm
Haydi hayırlı olsun
Selam canım takımdan uzak olmana rağmen eksi geldin tebrikler bu hafta zorlama kendini
Hoşgeldin canımmm
Olsun vereceğizzzz
Dün tombik döner yendi öyle mi
Neyse haftaya affettir kendini
Muhteşemmm eksiii pacommm
Hayırlı olsun canım gelsin bundan sonra eksiler
Eksiyi bulmuşsun
Kısa zmanda büyük fark tebrikler canımmn
Ooooo süpersinnn canımm
Zeynepcim bozma moralini her hafta yüksek oranda kilo veremiyoruz bir hafta çok bir hafta az gidiyor genelde burda da kızlar hep bunu yaşıyor demekki haftaya senin günün olacak
Sabah ödemi olmuş yani olsun canım sen o eksiyi gördüysen süper tebrikler
Huhuuuu harikasın Hazalcım
Çok güzel eksi canım tebriklerrr
Bu hafta geçen haftaya göre çok veremedin kendini ona rağmen eksi tebrikler canım
Ucmelekannesi(78/76,5/1,5/%1,92)BT:13.06.19 bk:79 h:65
Canım aynen hedefin 65 miş tammdır istersen haftaya mezun ederiz harikasın
Tebrikler canım harika
Güzel eksi canım tebrik ederim
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Güzel baslangic canım hayırlı olsun
Motivasyon u tekrar kazanman çok güzel canım, artin da aşırı değil haftaya daha güzel bir sonuç gelecek
Tebrikler canım harikasın
Güzel başlangıçlar olsun canım
Ekşi eksidir canım tebrik ederim
Harika baslangic canım tebrik ederim
Harika ekşi canım tebrik ederim
Güzel eksi canım tebrik ederim
Süpersin canım benim
Çok güzel canım tebrik ederim
Ekside olman da çok güzel canım tebrik ederim
Tbrkler cnm
Anladm vnm haftaya kalsin o da
Supersinnn tebrikler cnm
Tebriklerrr cnm cok guzel eksi
Tbrkler cnm az olsun eksi olsun
Eksidesin sonucta cnm tbrkler
Sagol canimm
Sabit olmakta guzel cnm adet sisligin gidince haftaya 7ler gelir bence
Tebriklerr canim super eksi
Fazla bir artı değil. 1-2 güne halledersin inşallah. Sakın motivasyonunu kaybetme.
Hadi bakalıım hayırlı olsuun. İnşallah hemencik istediğin kiloları da görürsün.
Çok iyisin. Eksi eksidir. Hatta aynı kalmak bile bazı zamanlar sevindiricidir.Haftaya bomba gibi dön hadii.
Çok iyi başlamışsın. İlerleyen haftalarda da aynı performansı bekliyoruuz.
Ay bebiişim bj ne güzel eksi.. Tebrik ederiim.
Hahahahahah olsun olsun. Verdiğin diğer kilolar haftaya kalsın, böylece haftaya daha muhteşem bir eksi olur.
Ahh ahh sen ne yaptıın. Çok iyisin kuzucuk. Hep böyle devam et. Lav yu.
Çok çok güzel eksii. Tebrik ederiimm.
Olsun canımcım. Sen hatalarını biliyorsun ve her zaman muhteşem eksiler yapabilecek motivasyonumuz olmuyor maalesef. Çoğunun ödem olmasını diliyor, haftaya güzel bir başlangıç yapmanı temenni ediyorum hahahah
Eğer imkanın varsa tartını değiştirirsen senin de kafan rahat eder canımcım. Ya da belki de pili azalmış olabilir mi? Yine de her şeye rağmen eksi yapabilmişsin. Tebrik ederim.
Tebrik ederiim. Güzel eksi.
Teşekkür ederim kızlar.bu hafta ınşallah daha iyi olacakHadi bismillah birikti gene bı sürü alıntı
Bu hafta baslicam insAllah spora kaptanim
Allah kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun cnm ya tüh kötü olmuş bulunur insAllah
Süper cnm tebrikler
Tebrikler canım güzel eksi
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Eksi eksidir tebrikler canım
Çok değil haftaya telafi edersin insAllah canım
Süper eksi canım tebrikler
Hadi hayırlı olsun başlangıcın canım
Tebrikler canım eksi eksidir
Tebrikler canım güzel başlangıç