- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #426.021
Teşekkürler kaptanımTmm canım
Tebrikler
İşallak ağzından bal damlıyorSağ ol canım benim
Hadi haftaya 53 gelsin 55 görmek yok artıkTebrikler canım
Sağolasın canımBravo canım çok iyi eksi❤
Bi açıldı ama sonra yine açamadım bu hesaptan devam edeyim ben en iyisi@L4L4 gel canımhosgeldinnn
Ben de dolap içlerini kendim temizliyorum ama gerisi zor zaten neyse kız kardeşin varmış Allahtan. İnşallah tezelden hayırla doğar bebiş. Kaç haftalık şimdiBurda dolap içine kinse gelmiyor canım duvar, cam, genel temizliğe geliyorlar dolap içlerini temizleyeceğim kızkardeşim de var çoğunluğunu yine o yapa
Bana da dolap içi zor geliyor canım diğerleri gözümü korkutmuyor öyle 36+3 oldu şükürBen de dolap içlerini kendim temizliyorum ama gerisi zor zaten neyse kız kardeşin varmış Allahtan. İnşallah tezelden hayırla doğar bebiş. Kaç haftalık şimdi
Alıntı yağmuru başlasınİlk bildirim benden olsuun zira yola çıkiciiiğğm
Geçen cuma 62.3 kg
Bugün 61.2 kg fark -1.1 kg
Eki Görüntüle 2913941
Cherry Mom hzlsel
Sen o zirveden jet hızıyla düşersinGünaydın kızlar.1.5 yıldır gördüğüm zirve kilomla aranıza dönmüş bulunmaktayım. E bu olacaktı. Bekleniyordu yani. Yapacak bir şey yoksavaş başlasın
Maşallah ya ne güzel sonuçlar tebrikler daim olsun
Yasemin hani 68 din boş yere bunalıma girecektin az daha zorlasan 65 olacskmışsın.bu sefer bi daha almamacasına verelim inşallah
Vaaaw bu ne ya ne kadar güzel bir sonuç tebrikler daim olsunBuraya katılma çarşamba (diyete başlama pazartesi) başlangıç kilo: 82.0
Güncel kilo: 80.4
Fark: 1.6
4 günlük sonuç ve tabii yeni başlamanın verdiği güzel avantajla sanırım güzel bir sonuç oldu.
Hedefim: 70
Nick ve tarih yazmak gerekiyormuş 1 kocaman bardak su akabinde tekrar tartılma 0.200 gram fazla çıktık bir dahaki sefere buna dikkat ederim
Yine 1 kilo üzeri muhteşem bir eksi kızlar ne yaptınız Allah aşkına sırrınızı bizimle de paylaşın tebrik ederimGeçen cuma 71,80
Bugün 70,35
Fark-1,45
Yüzde 2,01
Hedef 69,80
Gerçekten sabah erken tartılmak en az 300-400 Gr ( kişiye göre daha fazla bile olabilir)farkediyor ben de çok erken tartışıyorum 7 -7:30 arasıGunaydin kizlar
Gecen hafta: 74.55
Bugun: 74.25
Fark: 0.3
Yuzde: %0.4
Ya aslinda ben daha cok zayifladim ama evden erken ciktigimiz icin boyle oldu1 kilo civari gitmisti. Bu tarti sonucu dogruyu yansitmadi pek
Waaaw hay maşallah bacım bu NeeeGeçen Hafta: 70,9
Bu Hafta: 69,1
Fark:1,8
Yüzde:2,538
Hedef:68,5
Cherry Mom @hedef54kg @kardelelen321
Belki çok daha fazla eksidesin inşallah öyledirTartı hep farklı tartıyor maalesef uzun denemelerim sonucunda hangisi çok çıkarsa onu paylaşıyorum
Geçen hafta : 74.7
Şuan : 74.4
Fark: - 300
Haftaya daha gayret edicem bu hafta fazla kaçamaklı oldu maalesef
Yüzde hesaplamayı bilmiyorum.Bilen beni etiketleyip gösterebilir mi
Cherry Mom
Tebrikler pınarım sende ben de son kez mezun oluruz inşallahKilo bildirimim:
Gecen cuma: 73.5
Bugun: 73.1
Fark - 400gr
Yuzde: 0,544%
Eki Görüntüle 2914107
Cherry Mom @DeryaOnDiet
@kardelelen321 haftaya hedefim 71.9 kg
Çok çok iyi tebriklerGünaydın kizlar,bildirimi yapayım alintara sonra bakayım
Geçen cuma: 63.3
Bugün: 62.4
Fark: -900 Gr
Cherry Mom
Canım yormaz mı hiç benim pertim çıktı bugün senki iki canlısın gerçekten yorucu dinlenme aramız yok 10 dakika ben çay almaya 4.kata çıkana kadar bitiyor çayla sınıfa giremiyorum bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koştur birde maskeyle bağıra bağıra ders anlat 7 saat kalbimin ritmi bozuldu bizim mesleğe kolay diyenlerin şöyle suratına bir tane patlatasım varAy Allah razı olsun canlar iyiyim elhamdulillah bu kadar yorulacağımı tahmin etmiyordum merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor
Ben haftada bir kilo alıyorum 1.liği kimseye vermemAyda 1 kilo ortalama 5.5 yılda benden 1 tane daha taşımak demek kaptaniçem
Bu kadar düşük kiloda 800 Gr çok iyi tebriklerGeçen hafta 55.0
Güncel 54.2
Fark 800 gr
Cherry Mom
kaptanım ben seni etiketliyorum ama hep arada kaynıyorlistede 55,7 görünüyor ben geçen hafta 55.0 olarak bildirim yaptım iki defa falan yazdım sanırım sana şöyle bıraktım fotoyu da
Sağol canım benim sende mezun oluyormuşsun senin adına sevindim haftaya efsane bir eksiyle bırak diyeti .kaçla başlamıştın ?Hadi bakalım ekşi gelemye baslamis
Ay maşallahBana da dolap içi zor geliyor canım diğerleri gözümü korkutmuyor öyle 36+3 oldu şükür
Ay inşallah. Öyle Ümit ediyorumSen o zirveden jet hızıyla düşersin
Bi tane de benim için vurCanım yormaz mı hiç benim pertim çıktı bugün senki iki canlısın gerçekten yorucu dinlenme aramız yok 10 dakika ben çay almaya 4.kata çıkana kadar bitiyor çayla sınıfa giremiyorum bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koştur birde maskeyle bağıra bağıra ders anlat 7 saat kalbimin ritmi bozuldu bizim mesleğe kolay diyenlerin şöyle suratına bir tane patlatasım var
Benim de 4. Katta genelde derslerim bizim de giriş katta kantin çay su almaya gitmek zor geliyor öğle arası bi indim karnımı doyurdum bi daha çıkana kadar zaten öğle arası bittiCanım yormaz mı hiç benim pertim çıktı bugün senki iki canlısın gerçekten yorucu dinlenme aramız yok 10 dakika ben çay almaya 4.kata çıkana kadar bitiyor çayla sınıfa giremiyorum bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koştur birde maskeyle bağıra bağıra ders anlat 7 saat kalbimin ritmi bozuldu bizim mesleğe kolay diyenlerin şöyle suratına bir tane patlatasım var
Aynen öyle canım bana da öyle geliyor su gibi geçmiş zamanAy maşallahÇok az kalmış. Vay be zaman nasıl hızlı akıyor. Daha dün gibiydi söyleyişin sanki
Bu hafta mezun oldum ki bennnAlıntı yağmuru başlasınharika bir sonuç tebrik ederim darısı başıma 61 i çok erken zamanda görmek istiyorum hiç sabrım yok
Sen o zirveden jet hızıyla düşersin
Yasemin hani 68 din boş yere bunalıma girecektin az daha zorlasan 65 olacskmışsın.bu sefer bi daha almamacasına verelim inşallah
Vaaaw bu ne ya ne kadar güzel bir sonuç tebrikler daim olsun
Yine 1 kilo üzeri muhteşem bir eksi kızlar ne yaptınız Allah aşkına sırrınızı bizimle de paylaşın tebrik ederim
Gerçekten sabah erken tartılmak en az 300-400 Gr ( kişiye göre daha fazla bile olabilir)farkediyor ben de çok erken tartışıyorum 7 -7:30 arası
Waaaw hay maşallah bacım bu Neeene ettin ne eyledin bize de bi el ver tebrikler
Belki çok daha fazla eksidesin inşallah öyledir
Tebrikler pınarım sende ben de son kez mezun oluruz inşallah
Çok çok iyi tebrikler
Canım yormaz mı hiç benim pertim çıktı bugün senki iki canlısın gerçekten yorucu dinlenme aramız yok 10 dakika ben çay almaya 4.kata çıkana kadar bitiyor çayla sınıfa giremiyorum bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koştur birde maskeyle bağıra bağıra ders anlat 7 saat kalbimin ritmi bozuldu bizim mesleğe kolay diyenlerin şöyle suratına bir tane patlatasım var
Ben haftada bir kilo alıyorum 1.liği kimseye vermem
Bu kadar düşük kiloda 800 Gr çok iyi tebrikler
Sağol canım benim sende mezun oluyormuşsun senin adına sevindim haftaya efsane bir eksiyle bırak diyeti .kaçla başlamıştın ?
Aaa gerçekten mi ben haftaya oluyorsun sandım tekrar tebrikler o zamanBu hafta mezun oldum ki bennn79 la başlamıştım canim
Ben artık termosla çay götüreceğim suyumu da alacam yolluk hazırlae gibi okula gideceğim ne yapayım in çok in çık ciğer kalmadıBenim de 4. Katta genelde derslerim bizim de giriş katta kantin çay su almaya gitmek zor geliyor öğle arası bi indim karnımı doyurdum bi daha çıkana kadar zaten öğle arası bitti
Aynen öyle canım bana da öyle geliyor su gibi geçmiş zaman
Canım bende öyle düşünüyordum ama bu hafta olduğu da iyi oldu. Hayırlısı bakalim neler olacak. İns canim biraz daha vermek var niyetinde zaten sadece liste zorlayacaktiAaa gerçekten mi ben haftaya oluyorsun sandım tekrar tebrikler o zamaninşallah buraya sadece sohbet muhabbet için yolun düşer
Sağ ol canım geçen hafta çok az verince bu hafta tüm ödemler gitti bir de tabi aç gezdimAlıntı yağmuru başlasınharika bir sonuç tebrik ederim darısı başıma 61 i çok erken zamanda görmek istiyorum hiç sabrım yok
Yine 1 kilo üzeri muhteşem bir eksi kızlar ne yaptınız Allah aşkına sırrınızı bizimle de paylaşın tebrik ederim
Gerçekten sabah erken tartılmak en az 300-400 Gr ( kişiye göre daha fazla bile olabilir)farkediyor ben de çok erken tartışıyorum 7 -7:30 arası
Çok çok iyi tebrikler
Canım yormaz mı hiç benim pertim çıktı bugün senki iki canlısın gerçekten yorucu dinlenme aramız yok 10 dakika ben çay almaya 4.kata çıkana kadar bitiyor çayla sınıfa giremiyorum bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koştur birde maskeyle bağıra bağıra ders anlat 7 saat kalbimin ritmi bozuldu bizim mesleğe kolay diyenlerin şöyle suratına bir tane patlatasım var
Sağol canım benim sende mezun oluyormuşsun senin adına sevindim haftaya efsane bir eksiyle bırak diyeti .kaçla başlamıştın ?
Benim son haftam nasipse suyu evden götürüyorum valla çantamda yoksa maske ile iyice zorlanıyor boğazımBen artık termosla çay götüreceğim suyumu da alacam yolluk hazırlae gibi okula gideceğim ne yapayım in çok in çık ciğer kalmadı
İşin sırrı sanırım aç gezmekteSağ ol canım geçen hafta çok az verince bu hafta tüm ödemler gitti bir de tabi aç gezdim
Her gün düzenli Leslie 3 mil yaptım canım başka spor yapmadım ek olarak okulda attığım adımlarİşin sırrı sanırım aç gezmektespor yapmış mıydın
Ayy haketmişsin eksiyi hergün spor kaçamaksız diyet harikasın darısı başımaHer gün düzenli Leslie 3 mil yaptım canım başka spor yapmadım ek olarak okulda attığım adımlar
Sağolasın canımAlıntı yağmuru başlasınharika bir sonuç tebrik ederim darısı başıma 61 i çok erken zamanda görmek istiyorum hiç sabrım yok
Çok çok iyi tebrikler
Sağ ol kuzum inşallah sen de bu hafa spor yapıp kaçamaksız ilerle haftaya göreceksinAyy haketmişsin eksiyi hergün spor kaçamaksız diyet harikasın darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?