- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Anammm biz varya tam yerinde bir takıma gelmişiz. Baklava detoksu, çikolata detoksuBaklava detoksumu yapıyon kız sabah akşam yemişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammm biz varya tam yerinde bir takıma gelmişiz. Baklava detoksu, çikolata detoksuBaklava detoksumu yapıyon kız sabah akşam yemişsin
Kaptimiz oğluşuyla meşgul yoksa zor konuşurduk da bu şekilAnammm biz varya tam yerinde bir takıma gelmişiz. Baklava detoksu, çikolata detoksu
Güzel menü canim afiyet olsun8 eylul Menum:
9:00 kahve, 2 hurma
12:00 2 dilim tb ekmegi, 1 yumurta, 1kk peynir, domates saltalik, 2 dilim hindi fume salam
16:30 kahve, meyve pestil (60kalori)
18:00 3 köfte, 1 kabak (fırında), 3 yk yogurt, 1 kase Salata
19:30 yesilcay, 2 gunkurusu
2 mil. Leslie
500 zıplama
150 mekik
10.000 Adım
2. lt Su
1lt odemsuyu
El_Em hzlsel @DeryaOnDiet
Harikaaa menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü olmus08.09.2021
11.00 sütlü kahve, 1 kare bitter
12.30
2 yumurta ve 2 YK yulaf ile peynirli omlet, salatalık, 2 kuru kayısı.
16.00 sade kahve
19.00
1 porsiyon istavrit tava,7 tane acı biber turşusu, 1 küçük dilim kavun, 2 dlm ekmek,
Şu: 2 lt
Afiyet olsun canim adıma bayildim
Afiyet olsun canim güzel olmusKahvaltı (11.30): 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tb ekmek, 2-3 çatal peynir, 5 yeşilzeytin, domates, salatalık, çay
Ara: Türk kahvesi, mandalina
Ara 2: Çok acıktım. 1 dilim ekmek hakkım kadar makarna yedim.
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası, 120 gr tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt
El_Em Hedef60kgolmak
Akşam ekmek, sabah ekmek öğlen miktarlar az olsada anladın tatlisim. Balık yakmadimi 3 tane maşallah şifa olsun . Düzelir nasılsa menuler.8 Eylül Çarşamba
Kahvaltı 10 30
Yoğurt
Zeytin
Yarım bazlama
1 tereyağında yumurta
1 bardak süt
Öğle 14:00
1 kepçe kuskus salatası
1 dilim tel kadayıflı muhallebi
2 minik browni kurabiye
1 tuzlu kurabiye
Çay
Akşam 19:30
3 alabalık ızgara
Salata
Yoğurt
1 minti ekmek
2-3 kaşık domatesli ezme
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok
Ya baklava bu kadar tok tutmaz aslında. Aç mı gezdim. Başka bişey de yememissin. Çok mu yogunsun attın ağzına bunları canim. Benim içim kıyıldı şu an. Baklava yada tatlı bir şey yiyince acı yeme isteği doğuyor bende.8 Eylül
Kahvaltı 4 baklava
Öğle domates salatalık 2 yumurta peynir probis
Akşam 4 baklava
Allah'tan uygulamaya geçen pek yokKaptimiz oğluşuyla meşgul yoksa zor konuşurduk da bu şekil
Haftaya gecikmezse zaten regl olacağım kaçınılmaz son neyse öyle böyle 6lara geldim ya önemli değil sonraki hafta veririm yinesağol cınımms darısı hepimizin başına
Bence haftaya yaşayabilirsin bu hafta sıktın çünkü
Eninde sonunda yiceksin ve dengelemeyi öğreniceksinn
Hahaha alemsin ya aynen yeşil çay da var ooh daha nolsun
Yaa yerim seni de sağol kuzum amin aminn daha iyiye gidelim hep inşallah
Bazen öyle oluyor gerçekten yedikçe yiyesin geliyor o zaman eve sakız depola sen canım kötü günler içinÇekirdeği neden yedigimi bende bilmiyorum. Resmen yeme atağı geçirdim o an en masum oydu. Sakız olsaydı evde çekirdeğe gerek kalmayabilir di maksat ağzım boş durmasın
@Fit mutlu anne baklava detoksu çok iyiymiş ben de donut detoksu yapabilirim pazartesiden itibaren 1 hafta
Ben haftaya reglim zaten çikolata detoksunun tam vakti ama baklava detoksu da hiç fena durmuyorAnammm biz varya tam yerinde bir takıma gelmişiz. Baklava detoksu, çikolata detoksu
3 çocuk olunca çok doğal canım biz evde iki kişiyiz ona rağmen hemen dağılıyor iş hiç bitmiyorOff sabahtan beri dolan dolan yoruldum yine. Az önce çamaşır topladım tekrar serdim. Katladim kaldırdım. Mutfağı topladım. Ama sabah yine savaş alanı bir eve uyanıyoruz nasıl oluyor bu yaaaagulsemmi aglasammi
Sakız candır da benim evde kızlardan bana kalmiyorki. Günde kaç kere çiğneyip atıyorlar anlamiyorum.Haftaya gecikmezse zaten regl olacağım kaçınılmaz son neyse öyle böyle 6lara geldim ya önemli değil sonraki hafta veririm yine
Geçen hafta yediğim künefe yüzünden tüm hafta artı 1,5 kiloyu vermeye çalışarak geçirdim bilmiyorum nasıl hem yiyip hem de dengeleyeceğim sanki tüm hayatım böyle aç ve her şeyde gözüm kalarak geçecek gibi geliyor
Bazen öyle oluyor gerçekten yedikçe yiyesin geliyor o zaman eve sakız depola sen canım kötü günler için
Süsü bacım biri duyacak gerçek sanacakBen haftaya reglim zaten çikolata detoksunun tam vakti ama baklava detoksu da hiç fena durmuyor
Gerçekten bitmiyor ama bir sonu olmalı neyse binada sukur rabbim toplama ve dağıtma gücü, sağlık versin3 çocuk olunca çok doğal canım biz evde iki kişiyiz ona rağmen hemen dağılıyor iş hiç bitmiyor
Kız Google a çikolata detoksu yazdım varmış hakikaten öyle bir detoksSakız candır da benim evde kızlardan bana kalmiyorki. Günde kaç kere çiğneyip atıyorlar anlamiyorum.
Süsü bacım biri duyacak gerçek sanacak
Amin canım öyle tabiGerçekten bitmiyor ama bir sonu olmalı neyse binada sukur rabbim toplama ve dağıtma gücü, sağlık versin
iyi geceler kuzum yarına bol eksilerle uyan inşallahİyi geceler canlar savak 7 mesaisine ne kaldı surda
Şaka şaka olmalı bak uykum kaçtı bide ben bakiyim malumm yarın perşembe detoks gunuKız Google a çikolata detoksu yazdım varmış hakikaten öyle bir detoks
7 günde 7 kilo gidiyormuş bir deŞaka şaka olmalı bak uykum kaçtı bide ben bakiyim malumm yarın perşembe detoks gunu
Aynı sayfaya bakmisiz7 günde 7 kilo gidiyormuş bir de
Ben diyince inanmadınız bakın haftaya ben bu detoksu yapıyorumhzlsel şoklar icerindeyim. Biri örnek menü paylaşmış her öğünde çikolata
Canım sabah bişey yemek istemedim annemler bende geç kalkıyorlar, onların kahvaltı benim öğle yemeği oldu, aksamada canım bişey istemedi ısrarla yedim derken öyle yedim gitti baklava ile içim kiyilmiyor maalesef benimGüzel menü canim afiyet olsun
Harikaaa menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü olmus
Afiyet olsun canim adıma bayildim
Afiyet olsun canim güzel olmus
Akşam ekmek, sabah ekmek öğlen miktarlar az olsada anladın tatlisim. Balık yakmadimi 3 tane maşallah şifa olsun . Düzelir nasılsa menuler.
Ya baklava bu kadar tok tutmaz aslında. Aç mı gezdim. Başka bişey de yememissin. Çok mu yogunsun attın ağzına bunları canim. Benim içim kıyıldı şu an. Baklava yada tatlı bir şey yiyince acı yeme isteği doğuyor bende.
Afiyet olsun kuzu tek seferde nasıl yedin 4 baklavayı ben 2 sen sonra tıkanıyorum8 Eylül
Kahvaltı 4 baklava
Öğle domates salatalık 2 yumurta peynir probis
Akşam 4 baklava