Kaçla gitmiştin gı sen? Kaplumbaga gibi ilerlememe ragmen tum idollerim benim kilomu geçmiş ,çok bahtiyarım Ucmelekannesi guncel kilonu merak edıyorum68.0bi çırpıda söyledim ama çok utandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçla gitmiştin gı sen? Kaplumbaga gibi ilerlememe ragmen tum idollerim benim kilomu geçmiş ,çok bahtiyarım Ucmelekannesi guncel kilonu merak edıyorum68.0bi çırpıda söyledim ama çok utandım
Kız yap 4. Cüyü gitsin , koronada kimse sevdirmezSupurgem sen kilo alacan. Senin aldığın kilonun sebebi sahaneee ayyy misss kokulu küçük bir şey . Ay taze bebesi olan biriyle gorussem bari sevesim geldi
57 ile mezun olmuştu 68 olmuşHosgeldin leylakk, soyle soyle kac kılo aldın itiraf ettt
Ayy evet yaa minnacık pamuk olacak o şimdi. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin kuzum insGerçekten öyle kızlar hemen adapte ve motive oldular çok sevindim mutlu oldum ben de
Ay yakın olsaydık da görüşseydik keşke
Amann kolay gelsinn 3 cocuk olunca tabiGunaydinlarrrr
2bucuga kadar defter kitap kapladım. Sabah 7de ayaktaydim aman Yarabbi bu okul beni kahvedecek sanırım
Ooo masallah supersin cnmmHer gün istikrarlı bir şekilde tartılıyorum geçen hafta moral bozucuydu ama bu hafta iyi gidiyorum 70,2 çıktım cumaya göre 700 gr gitmiş gelsin 69 Hedef60kgolmak şimdi gidip büyük bir motiveyle Leslieye başlıyorum
Ooo ortim supersin ben bugun spor yapamadim ama hic oturmadim esim izinli disarda isleri halletik derken evdede is bitmedi smdi uzandm anca :)Gunaydin orticim ben bugun cok erkenciyim. Sabahtan bi yuruyuse cikip geldim. Ve gelince baktim bebis uyuyur hemen 30dk cardio yaptim. Dustan ciktim simdi kahvaltizamani. Senin gunun nasil geciyor ortim?
Hosgeldinn cnm nasil gidiyorr kizzEzom sen hamile misin ayy çok sevindim hayırlı olsun bebem
Gell kizz burdan uzaklasirsan o fenalik gecmezzzayyyy ben fenayım yaaa
Offf yarın aldırayım agzım sulandı, nasıl pişirdin fırında mı baya lezzetlı gorunuyor , hastasıyım balıgınafiyet olsun canımaçıldı cnm levrek ama küçük balıklar da çıktı
ne güzel yaa balık seven birsürü hanım var grubumuzda
hı hıııı
Sevmek için bebe yapma vaktim geçtiKız yap 4. Cüyü gitsin , koronada kimse sevdirmez
Ay benim kız çektirecek gibi şimdiden bana düşkünlüğü başladı normalde babasına daha düşkündüAyy evet yaa minnacık pamuk olacak o şimdi. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin kuzum ins
Hissediyordur o şimdi. Ne zaman gelecek diye sormuyorum. Doğana kadar ne zaman ne zaman derler doğunca da evden ne zaman gidecek diye bebise bakıp dururlarAy benim kız çektirecek gibi şimdiden bana düşkünlüğü başladı normalde babasına daha düşkündü
Niye kız , instagramın varsa sarah_lit bak bu kadının sayfasına ,ilham alırsınSevmek için bebe yapma vaktim geçti
Yok anam hicc ilhama ihtiyacim yok. 3 tanesi bana yetiyor rabbim ömür versin.Niye kız , instagramın varsa sarah_lit bak bu kadının sayfasına ,ilham alırsın
Afiyet olsun canimBugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı yağsız omlet,40 gr hellim peyniri, karpuz
Ara sade nescafe gold, 6 badem ve 2 ceviz
Öğlen balık ızgara,salata
Ara 10 gr tahin helvası,200 ml light sütlü lifli kahve,2 mini gofrik
kocaman kupada naneli limonlu yeşil çay ıscak ıscak
2.5 lt su
6000 adım,15 dk leslie
@hzlsel
Afiyet olsun canimKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, litalif
Akşam
1 kepçe ayran aşı, 7-8 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1 wasa, 3 yk yoğurt
3 mil Leslie, 5 bin adım, 2 LT su
El_Em Hedef60kgolmak
Aminnnn ama nolur bi bak o sayfaya şok geçirceksin:) okadar cocuk ve kadının fitliği ilham verici taş mubarek , insan bi yaşlanır çöker şişer yok yawYok anam hicc ilhama ihtiyacim yok. 3 tanesi bana yetiyor rabbim ömür versin.
Afiyet olsun canim güzel göründü gözüme canim7.09 Menü
Sabah (8.30): 25 gr tb ekmek, 6 küçük yeşilzeytin, domates, salatalık, 20 gr kadar peynir
Öğle (14.30): Tavuk ızgara (porsiyonunu bilmiyorum, bugün hep dışardaydım ama büyükçeydi ), haşlanmaış sebzeler, 2 minik sos kasesine sos (ikisi de sağlıklıydı. Biri domatesli, biri yoğurtlu bi şey)
Ara: Türk kahvesi, 1 minicik kuş lokumu
Eve şimdi adım attım. O yüzden yemek faslını kapatıyorum bugün. Su da çok içemedim dışarıda tuvalete girmemek için. Ama yarın bolca içerim.
El_Em @hzlsel hzlsel menüleri sen kontrol ediyorsun sanırım. Beni de listeye ekler misin?
Abbov bılı bılı cılı cılılarrr.Aminnnn ama nolur bi bak o sayfaya şok geçirceksin:) okadar cocuk ve kadının fitliği ilham verici taş mubarek , insan bi yaşlanır çöker şişer yok yaw
Ben de hemen seninkine baktım geldim. O gofret olmasaymış çok çok güzel bir menü. Onu görmüyorum. Bu arada tam tanışmamış gibi de olduk. Ben çok giremedim. Memnun olduum.Afiyet olsun canim güzel göründü gözüme canim
uuu kv döktürmüş yinee ellerine sağlık menü çok iyi cnmm spor da varrKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, litalif
Akşam
1 kepçe ayran aşı, 7-8 yk zeytinyağlı taze fasulye, 1 wasa, 3 yk yoğurt
3 mil Leslie, 5 bin adım, 2 LT su
El_Em Hedef60kgolmak
uuuu harikasın beybiii bi hafiflik hissediyo musun gofret için de ayrıca afiyet olsun hehe7 Eylül salı
10.30
2 yumurtadan omlet
Bir kase cacık
Domates yeşil biber
15.50
1 çikolatalı gofret
1 bardak limonata
19.30
Patlıcan oturtma 4yk
Bulgur pilavı 4 YK
Salata
1litre naneli limonlu yeşil cay Hedef60kgolmak
Su 2bucuk litre
30 dakika 3 mil Leslie @hzlsel El_Em @Breeze96
cnm balıkçıda yedik levrek ızgara çok sağol cnm yarın sana da olsun inşallahOfff yarın aldırayım agzım sulandı, nasıl pişirdin fırında mı baya lezzetlı gorunuyor , hastasıyım balıgınafiyet olsun canım
iyiyim ben kuşum teşekkürler merak ettiğin için sen nasılsın?El_Em kaptanıım nasıl oldun, iyileştin mi? İyileşemezsem doktora gidicem diyordun. Merak ettim seni.
yarimuhendis Hedef60kgolmak bebeklerim sizler nasılsınız? Benim okul, dershane işleri yüzünden çok giremiyorum ama aklım sizde.
Bende memnun oldum canim. Kaynasiriz daha ins .Ben de hemen seninkine baktım geldim. O gofret olmasaymış çok çok güzel bir menü. Onu görmüyorum. Bu arada tam tanışmamış gibi de olduk. Ben çok giremedim. Memnun olduum.
Merhabaa canim hosgeldinnn. Yanliz degilsinn bende bi 7 ay civarinda 13 kg alip dondum. Insallah son olur bu korumayida basaririz artimmMerhaba herkese izinsiz başka birinin evine girmiş gibi hissediyorum şu an sevgili 5.takım üyeleri eski takımımdan arkadaşları gördüm bi içim kaynadı hemen yazayım dedim.ben uzun süren 2 aylık bir memleket tatilinin(tatilde denmez ya pek) ardından eve döndüm. Sürekli yediğim içtiğim için vicdan azabından ve internet kıtluğından takıma giremiyorudum bi geldim kapanmış gruplara bakayım kızlar belki oradadır diye ilk 5 .takıma girdim sezgilerim gerçekten güçlüymüş sizi burada buldum @Goklerce @Fit mutlu anne @Jasminium84 Pnrrr-12 M Manolya15 kızlar nasılsınız göremediğim kim var başka UcanSupurge zehram nerelerde doğumuna az kaldı Eylül'de ayrılacağım diyordu sanırım Ekim'de doğum vardı @Breeze96 ne yaptın burada mısın canım
Yaa yok cekmesinn pis pisayy benim de canım çekti
Cok kacirmadim Allahtannn ama yarin yapcm detox suyuuu ve kabakk dusunuyormmNaptın sennnnnn hemen detoxxxx