- 31 Temmuz 2020
- 19.786
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım tek cocuk ama biz yapışık yaşıyoruz o yüzden zor oldu evde bile devamlı sarılıp yapışıp oturuyor öyle ürkek bir çocukda değil canavar gibi ama bana gelince tam bir kediBen iki kısımda da böyle sıkıntı çekmedim canim. Ama okul kapısında çok bekleyen vardı. Ama merak etme alışacak. Bir yada 2 hafta zorluk çekersiniz ama bu duruma alışacak sonunda. Senin bir yerlere gittiğini ,gezdiğini falanmi düşünüyor acaba. Okuldan alınca evde sıkıldığını vutun gün ev işi yaptığını falan anlatsan kafası rahat ederim acaba.
Evde küçük kardeşi varmiydi seninle onun yanlız kalması da belki sebebtir.
Afiyet olsun canım ben de artık ife sıkı sıkı sarılmam lazımKızlarrr 12:00 itibariyle kahvaltım 4 saat if yapcam inşallah bozmayayım diyeti 3 gün diye buraya atıcam öğünleri
Eki Görüntüle 2912457
Afiyey olsun canimKızlarrr 12:00 itibariyle kahvaltım 4 saat if yapcam inşallah bozmayayım diyeti 3 gün diye buraya atıcam öğünleri
Eki Görüntüle 2912457
Alisacak canim zamanla. Bir iki hafta icindealisir. Eminim ki cok zor oluyor sana ama uzulme, ilk defa senden ayrildigi icin oyle.Yok canım tek cocuk ama biz yapışık yaşıyoruz o yüzden zor oldu evde bile devamlı sarılıp yapışıp oturuyor öyle ürkek bir çocukda değil canavar gibi ama bana gelince tam bir kedi
Ben zaten devamlı ordayım tenefüste çıkınca beni görüyor el sallıyor arkadaşlarıyla çok güzel oynadığını görüyorum ama ertesi gün okula gitmek yine ağlaya ağlaya
oyy cnm yaa ne yapsın sürekli seninleydi çocuk ihtiyacı da vardı tabii ama yavaştan sosyalleşmesi iyi olacak kapticim sende ben burdayım merak etme hani ihtiyacın olduğunda görmek istediğinde vsYok canım tek cocuk ama biz yapışık yaşıyoruz o yüzden zor oldu evde bile devamlı sarılıp yapışıp oturuyor öyle ürkek bir çocukda değil canavar gibi ama bana gelince tam bir kedi
Ben zaten devamlı ordayım tenefüste çıkınca beni görüyor el sallıyor arkadaşlarıyla çok güzel oynadığını görüyorum ama ertesi gün okula gitmek yine ağlaya ağlaya
sarıl cnm sen de paylaş istersen öğünleri iyi tutunuyor insan o zamanAfiyet olsun canım ben de artık ife sıkı sıkı sarılmam lazım
sağol cnmm sen yaptın mı kahvaltıAfiyey olsun canim
İnşallah canım öyle olur inan o ağladıkca hiç bir şey yapamıyorum yemek içmek bitti bende ruh gibi oldum sadece kafamda nasıl olacak nasıl alışacakBenim kuzenim öyleydi ana sınıfına başladığında evde yeni doğmuş kardeşi vardı o okuldayken annesiyle kardeşinin onsuz çok eğlendiğini birlikte vakit geçirdiğini onu dışlayacaklarını düşünüyordu baya zorluk çıkartmıştı emrede de buna benzer düşünceler vardır kaptanım çok zor gerçekten ağlamasına dayanmak ama biraz sabır gerekiyor o da alışacak sonra koşa koşa gidecek sen aklına bile gelmeyeceksin
Yarından başlayayım canım o zamanoyy cnm yaa ne yapsın sürekli seninleydi çocuk ihtiyacı da vardı tabii ama yavaştan sosyalleşmesi iyi olacak kapticim sende ben burdayım merak etme hani ihtiyacın olduğunda görmek istediğinde vs
çok bilgim yok çocuk psikolojisiyle ilgili ama kitap okuyabilirsin kaptim,youtube da videolar var hani az çok fikir olur sana , babayla da ilişkisini artırabilirsin mesela
kendine gelmek için de geçmiş yazışmaları okuyabilirsin çiklatlı sinirlenince kendine gelirsin bence gerçi bana kızcan ama olsun yeter ki sen bu sorundan biraz uzaklaş
sarıl cnm sen de paylaş istersen öğünleri iyi tutunuyor insan o zaman
Yaptim canim. Bugun erken basladim gune. Spor bitti. Adimlara basladimsağol cnmm sen yaptın mı kahvaltı
Harikasın cnmmmYarından başlayayım canım o zaman
Ben de nasıl özledim balık yemeyi ama hiç yemeyen bir eşe sahibimAynen
Tamam canım kahvaltı resmimi atıcam şimdi if yapcam 3 gün birkaç saat sonra balık var
Hahaha tam sonuç aynen.Tamam hocam sabırsızlıkla bekliyoruz resmini de çikolata yapmış Allah seni
Yaa sağolsun bak iyiki gelmiş o zaman
Afiyet olsun canım gayet güzel bir başlangıç sakın bozma aman if candır ben çok alıştım artıkKızlarrr 12:00 itibariyle kahvaltım 4 saat if yapcam inşallah bozmayayım diyeti 3 gün diye buraya atıcam öğünleri
Eki Görüntüle 2912457
e sevmesin sen ye boşver :) o hep senin sevdiklerini mi yiyor :) kv seviyor olabilirBen de nasıl özledim balık yemeyi ama hiç yemeyen bir eşe sahibim
Afiyet olsun canım gayet güzel bir başlangıç sakın bozma aman if candır ben çok alıştım artık
Hadi insAllah bklmCanım yerinde hafif koşu yap telefonunu alıp adım sayacak kadar hareketini ayarlasan yeter ben öyle tamamlıyorum 10 bini , spor olarak da kısa süreli şeyler seçersen daha kolay olacaktır 10 dk leslie , 5 dk karın kol egzersizi gibi
OoooYaptim canim. Bugun erken basladim gune. Spor bitti. Adimlara basladim
14bin diyelim mi?Ortimmm @Breeze96 bugün kaç adım atalım bu hafta yürüyüşe yüklenmek istiyorum
Bebis uyudu ben yuru yuru yrdum.6000 kusur olmus. Aksam ustu yinecikarim tamamlarim. Sen yaptin mi canim sporunu?
Afiyet olsuncanim.Ara öğün saat 13.30
Eki Görüntüle 2912499
bravo cnm ben de birazdan annemle balıkçıya gidicem ama yakın,evde 6000 e tamamlarım 15 dk da leslie yaptım mı tamamdırBebis uyudu ben yuru yuru yrdum.6000 kusur olmus. Aksam ustu yinecikarim tamamlarim. Sen yaptin mi canim sporunu?
sağol cnmAfiyet olsuncanim.