Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

unutmadan ben de yazayım.. yakamozcum biz burada aynı listeyi yapabilmek için çok çaba sarfettik canım ama istikrarı sağlayamadık.. uzun zamandır listesiz yapıyorum ama durum ortada bu gün boş anımda göz atayım yapabilirim diyebilirsem yazarım canım buraya...

5.TAKIM ** 89. ETAP **

umuts76 ( 78.5 / )(geri dönmek üzere ayrıldı)
honeybaby( 60.5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% )
kadis ( 62.5 / 62.1/ 0.4/ 0.64% )
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.51% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 / 0.2 / 0.22% )
zenan25 ( 76.0 / 76.0 / 0.0 / 0.00% )
GÜL78 ( 106 / 106 / 0.0 / 0.00% )
gokcenk ( 109.8 / 108.7 / 1.1 / 1.00% )
mehalim ( 63.6 / 63.4 / 0.2 / 0.31% )
şaşkınperi ( 71.4 / 71.4 / 0.0 / 0.00% )
yakamoz81 ( yeni üye )
kalliste22 ( 78.1 / 78.6 / -0.5 / -0.64% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 789.4 / 796.6 / 1.8 / 0.23% )

şakkıdıhe he he kallisim benim için listeyi hazırlamış hah şimdi yandınız laelaelaelaelae
Evet gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi.
Bu hafta neler oldu? Bu hafta gayet güzeldi diyim bari Zenandan pek ses çıkmadı malumkendisi teknoliojık aletlere düşman gamyoncuiremsu olsun ama yinede bildiriminde bulundu.Umut arkadaşımız aramızdan şimdilik ayrıldısenağlama ama en kısa sürede aramıza bekliyoruz kendisini.Bu arada Yakamoz aramıza katıldı kendisine takımca hg diyoruz:içelim: Ve sıra geldi durumumuza

Bu hafta takımı kimler ileri sürekledi bakalım evet işteeee.....
Mersine gidenler...:eek:

gokcenk ( 1.00% )-- açık ara fark attı yine kendisi seni çok seviyoruz:nazar:
kadis ( 0.64% )--oo kadis hanım bune hız eferim kız sanaa.s.
reyhanxx54 ( 0.51% )--ablaların ablası reyhan ablam yine farkını koydu ortaya tşkler:sm_cool:

ve geldik biz yavaş yavaş
tosbağayız ama yarışı kazanırız diyenler

MATEM ( 0.22% )
mehalim ( 0.31% )
sizede eferim hadi bakalım

Off gitmem bir yere Az dinlenim daa diyenler!
honeybaby( 0.00% )
zenan25 ( 0.00% )
GÜL78 ( 0.00% )
şaşkınperi ( 0.00% )---Haftaya birinci kendisi sözü var:jeyyar:

fazla oyalanmayın ama haftaya hareket lazım

Ve ve üzülerek yazıyorum tüm çabam boşa gittiGittim yine tersine diyen
kalliste22 ( -0.64% )-- olsun be kallisim :teselli:

Anlayışınız için tşkler bir arada toplamda nekadar kilo verdik onu yapacam hadi öpüldünüz hepinizŞeniz

herkese merhaba
kallistem ben sabahdan beri sana ulaşmaya çalışıyorum canım yaaa telin açık değil mesaj falanda çektim şimdi güç bela kendimi internet cafeye attımda listeyi vermedilerse yazayım dedim gerçi buralarda tartıda bulamadım ama 1 kilo almışımdır herhalde kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden yetişemedim yarın evimde olurum öpüyorum hepinizi

13. takım **89.etap**
ad1 ( 60,9 / 59,5 / 1,4 / 2,30% )
definya ( 79,0 / 77,8 / 1,2 / 1,52% )
nereus ( 67,0 / 66,2 / 0,8 / 1,19% )
sidanur ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00% )
kaymaklım ( geçici olarak ayrıldı geri gelicek )
melis08 ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00% )
drosofila ( diskalifiye )
sevcan_201 ( 59,8 / 59,7 / 0,1 / 0,17% )
nestai ( 83,9 / 80,9 / 3,0 / 3,58% )
karamanli ( 78,5 / 78,0 / 0,5 / 0,64% )
buseyrem ( 103,0 / 104,8 / -1,8 / -1,75% )
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 667,1 / 661,9 / 5,2 / 0,78% )

kalııstecıgım bı bakta hemen ekleyeyım bu arada canım ben gumushaneye gıdıcem ordada ınternet var takıbı yapıcam ama sık gıremeyebılırım ok merak etme dıye soyleyeyım dedım canım cok optum

herkese merhaba
kallistem ben sabahdan beri sana ulaşmaya çalışıyorum canım yaaa telin açık değil mesaj falanda çektim şimdi güç bela kendimi internet cafeye attımda listeyi vermedilerse yazayım dedim gerçi buralarda tartıda bulamadım ama 1 kilo almışımdır herhalde kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden yetişemedim yarın evimde olurum öpüyorum hepinizi
canım nerelerdesin
kilo mu aldın
hayırdır neden acaba ya

mehalim liste harika olmuş canım ellerine sağlık
evet biraz hızlandım
siz haftaya beni izleyin anacımmmmmmmmm
rövanşımı yapacam inşallahhhh
ben artık aranızda pek olamıcam inşallah şubatın ilk haftası sakin geçer de
bende 61 le mezun olurum kızlar
bakalım hayırılısı arıtk çok 1.2 kiloooo
bana vızz ayolll
çok büyük konuşuyormu galiba inşalllah sonuç böyle olmaz yaaaaaaa

saatlerdir kimsecikler gelemiş mi yaa... hayret.. ben bankay çıkmıştım öyle kalabalıktı ki ancak eve geldim kızlardan aldım pc yi ayak üeri bakıyorum.. off bağkur bocumu yatırdım öyle külfet geliyor ki her ay 500 lira yaza kadar.. sanki araba aldım ... devletten hiç bir şey almadan sadece almadığım hizmet için para ödüyorum ohh ne ala..

bu gün her şey beni sinrlendirmek için uğraşıyor sanki... öğlen bir simit yedim akşam ne yiyeceğim bilmiyorum şeytan diyor ki tatlı tuzlu ne vrs ye..

reyhan ablam kızlara ükleticem ben kitabı bulup çıkarttım tarayıcıyı ortancam ile yapamadık büyük kız gelince yükleticem hzır yani.. seni de aşağıda görüyorum öpüp kaçıyorum.

selammmmmmmm. allah sükür haftasonu yaaa. cok mutluyum su an eve geldim yemegimi yedim size kostum.mehalim listen harika ya her haftaki gibi sagol birtanem. ben öyle alistimki bu listeye gelir gelmez önce listeyi ariyorumdelikafadulden..
kallisim ya inan bende beklemiyordum kilo alacagini bütün hafta cok düzenli yürüyüsünü yapmistin diyetin yerindeydi. hatta bahcede calismistin. olsun güzelim. belki bunlarin ödülü haftaya iki misli gelir bozma moralini. oyyyyy canini severim senin benŞeniz
kadisim ne güzel kilo vermissin masallah tebrikler canim.
gökcemde sessiz sedasiz inivermis masallah tebrikler gökcem.
kizlar hepinizi kutluyorum. bazen verip bazen yerimizde sayarak hedefimize kosuyoruz.
vazgecmiyoruz. isyan etmiyoruz. calismadan basaramiyacagimizin bilincindeyiz.
insallah haftaya yine savasacagiz zalim hain kilolarimizla. bu savasta hepimize basarilar diliyorum. ya benim takimim birtanea.s. dünya tatlisi güzellerim allah kolaylik versin saglikla incelelim

tamamdir kallisim. bende seni kocaman öpüyorum. sinirlenme bun larda gececek. yaza ne kaldi sunun surasinda. gececek güzelim allah saglik versin

selam
sanırım bu hafta takımcak pek iyi değiliz,bakalım haftaya neler olacak.
ben sabah bir poğaça-öğlen mercimek çorba ve fırında tavuk yedim. akşam yemeğindede yoğurt salata ve makarna(fazla değil merak etmeyin.)
yakamozcum sende hoşgeldin aramıza.
mehalcim istatistiklerine okadar alışmışım ki hemen onu aradım.
kallistecim sende canını sıkma yahu inşallah bu haftadan itibaren vermeye başlarsın.
gökçenk,kadis reyhan ablamada tebrikler valla.
eeee şimdi sonuncu mu olduk yani?

OY KALLİSİM SIKMA CANINI DİYECEM AMA NE MÜMKÜN DEĞİL Mİ AMA SEN GENEDE O ŞEYTANA Bİ KİŞŞTTT DE GİDİVERSİN.
teşekkür ederim reyhan ablacım sizleri mutlu gördükçe bende mutlu oluyorum bugün sabahtan beri çok düzenli yedim içtim maşşallah kendimide iyi hissediyorum 200 gr da olsa verdiğim vallaha memnunum zaten hep dua edrken allahım gr da razıyım lütfen diyorum

teşekkür ederim matem sizlerden övgü sözcükleri duymak çok güzel ancak ben bu istatistikler için her hafta değişik ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum aklınıza güzel değişik fikirler gelirdi bak benle paylaşmazsanız babalımı çekin emi( bizim oraların değimi günahım sizin olsun demek ) :))

Ben geldim biricik şaşkınınız önümüzdeki haftanın birincisi :hooray:
Bugün yorgunluktan ölüdüm. Yürüdümde yürüdüm
Bu arada yakamoz sende hoşgeldin canım. Neyse sayende çömezlikten kurtuldum süprizzzzz

Kallisim bizim küçük cadıyla konuştum uyuyormuş hanımefendi uyandırdım:))) oh olsun o tartılıp bana bildirecek bende sizlere bu kilo verememe durumu bu haftada devm ederse sen bi endokrin uzmanını görün bacım bu böyle gitmez
. Güne Mehalim'le başlamak pekte iyi olmuyo lülülülülülü Mümkünse bidahakine Kaliscim arasın beni sırnaşık şey

5.TAKIM

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / 62.1/ 0.4/ 0.64%)
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 / 0.2 / 0.21% )
zenan25 ( 76.0 / 76.0 / 0.0 / 0.00% )
GÜL78 ( 106 / 106 / 0.0 / 0.00% )
gokcenk ( 109.8 / 108.7 / )
mehalim ( 63.6 / 63.4 / 0.2 / 0.31% )
şaşkınperi ( 71.4 /71.4 /0.0 / 0.00%)
kalliste22 ( 78.1 / )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

Şaşkınıda ekledim canım bu arada haftayada birinciymiş kendisi söyledi bak birinci olmazsa karışmatız döferiz demi:eek:klava:kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Mehalimcim bizde sözümüz sözdür. Verdiğimiz sözü tutarız. şakkıdı Alkışlıcaksınız beni haftaya... İşin sırrını sana sölemicem lülülülülülü herkese özel msj atcam

Arkadaşlarımızın takıma katıldıkları tarihten 30 Ocak 2009 a kadar kilo kayıpları

11 Ocak 2008
kalliste22 ( 86,5 / 78.6 / 7.9 kilo kaybı )

18 Haziran 2008
umuts76 ( 95,0 / 78,5 / 16.5 kilo kaybı )

23 Ağustos 2008
honeybaby(64.0 /60.5 / 3.5 kilo kaybı )

05 Eylül 2008
kadis ( 66,7 / 62.1 / 4.6 kilo kaybı )

11 Ekim 2008
reyhanxx54 ( 85.0 / 78.1 / 6.9 kilo kaybı )

14 kasım 2008
gokcenk ( 120 / 108.7 / 11.3 kilo kaybı )

22 Kasım 2008
MATEM ( 95.0 / 91.8 / 3.2 kilo kaybı )
zenan25 ( 80.0 / 76.0 / 4.0 kilo kaybı )
GÜL78 ( 115.0 / 106.0 / 9.0 kilo kaybı )

05 Aralık 2008
mehalim ( 67.4 / 63.4 / 4.0 kilo kaybı )

19 Ocak 2009
şaşkınperi ( 71.4 ) henüz kilo kaybı yok

şaşkın cadısı sen davul ol ben tokmak habire tepene vurayım emiii Şeniz

Mehalim Apla;

56 günde 4 kilocuk mu verdin? lülülülülülü Ben 1 haftada veririm be o kiloyu kaydirigubbakcemile3 Sen beni çok hafife alıyosun bakıyom da. Bak görürsün nasıl utandırcam seni :dilcikar: 56 gün sonra bana hatırlat olur mu? 10 kilo vermiş olcam ahanda buraya yazdım. ( zaten veremezsem bilinki forumdan kaçmış olcam :jeyyar: )

Mehalim Apla;

56 günde 4 kilocuk mu verdin? lülülülülülü Ben 1 haftada veririm be o kiloyu kaydirigubbakcemile3 Sen beni çok hafife alıyosun bakıyom da. Bak görürsün nasıl utandırcam seni :dilcikar: 56 gün sonra bana hatırlat olur mu? 10 kilo vermiş olcam ahanda buraya yazdım. ( zaten veremezsem bilinki forumdan kaçmış olcam :jeyyar: )

kız cadı yerim seni ben tatlı şeyŞeniz bak bu lafı unutma nasılsa takip teyimkaydirigubbakcemile 56 günde sen o kiloyu ver başıma taç yapacam senikaydirigubbakcemile5ama birde vermezsen cümle siteye reklam yaparım seni:tomato::sm_cool:

Mehalim Apla;

canım benim.sende mi takıldın mehalimin ağına.ah bi bilsen ne zalimdir,ne katıdır.sinderalla nın üvey annesi mi desem,ne desem...bir ben bilirim çektiğimi.sen yine şanslısın,biz aynı okulda çalışıyoz bide.
okula ceylan gibi seke seke gelmiştim.çünkü 50 kiloydum.ama bu zalim benden zayıf olamazsın dedi ve yedirdi babam yedirdi.şimdi bu hale geldim.ceylan gibi kızdım oturan boğa oldum.kaç kurtar kendini,...
şaka şaka çok ii bi dosttur.o olmasaydı başlamayı bile düşünmezdim.ama ben yan çizdim.o yılmadı.ve sonucu görüyorsun.o ne diyosa senin iyiliğin içindir.hadi öpüyorum.
(yav 1. lere bişi ısmarlamıyonuz mu siz.ne bileyim pasta olur ,börek olur ,dimi ama:icecream:

Hadi canım hadi busecim yürü anca gidersin sen gel buraya ben ısmarlarım sana :p

X