Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İki gündür çok sinaniyoruziştahım yok diye yazmayacağım buraya, başka takımdan gelip nazar mı ettiler nedir cipsler,kadayiflar, karamelli çikolatalar(ki bayılırım) , bisküviler börekler... Bı size bı de sporlarima kıyamadım sabah kahveyi kupayla içmemek için Türk kahvesi icicicimuyku sersemi unutmazsam

Oyy yerim ben o lolisi ya onun da zihnini boşaltmaya ihtiyacı var demek ki
Erken yaticam bugun arkadaslar dus alip yatmaya hazirlanacagim
Yarin icin herkese bol eksiler diliyorum hayırlı geceler
Amin canım hayırlı geceler
Oy oy kim kurdu sana bu komploları canım mübarek perşembe gecesi süpersin. Ödülü yarın baskülde inşallah

Gebelik testi yaptin mi belki yerlesme kanamasidir saka bi yana havalarin dengesizligi bize boyle yansiyyy yarin 75 cikacaksin insallahh kuzucum

Ortimin menüsüne bakmadan gitmeyeyim
Gerçekten de takım yapmışız menüleri orticeğizim spor menü mükemmel. Bol eksilerimiz olsun inşallah

Mevsimlerin tepetaklak olmasına bağladım ben komşularım da benzer gecikmeyi yaşadı hep.İnsallah doktorluk bir şey yoktur

Evet adımlarını artirsan ne güzel olur
Insallah mevsimseldir canim.
Evet bu hafta spor yapacağım insallah

Ahh güzel kaptanım ne güzel şeyler yazmışsın hem sana hem de takım arkadaşlarıma çook teşekkürler hep diyorum yaa bu takım bana çook iyi geldi. Tek başıma olsam bu kadar dikkatli davranamazdım. Mesela bugün afyon a geldim yolda eşim ve çocuklar durup yemek yediler akşamda pasta kesildi ama yemedim. Cuma tartısını düşündüm ve yemedim.

Çok teşekkür ederim canım benim yarın ilk iş spora başlıcam bak o da beni motive ediyordu, o kadar spor yaptım yemeyeyim diyordum

Harikasın canım kendine yarın ölçülü bir ödül günü yaparsın inşallah
Baskül yanında mı ya bu arada

Çok teşekkür ederim canım benim yarın ilk iş spora başlıcam bak o da beni motive ediyordu, o kadar spor yaptım yemeyeyim diyordum
Aynen benimde motive aracım spordu insan o kadar yorulup vakit ayırıp spor yapınca 2 gram şey için o spor yitip gitsin istemiyor yani hiç akıl kârı değil

Kızlar yarın herkesten eksiksiz tam bildirim alalım inşallah
Baskül foto
Üstüne Nick ve tarih yazılı not

Vee sonraki hafta için hedef kilonuz

***5.Takım 710. Etap ***

Namaria (85/

Belmayne (68,6/
ummhnisa(78,4/ (ailesinin yanına gittiği için geçici süreyle farklı baskül ile tartılmıştır)
hawar (69,6/
nikinik (82,1/
nnurc (65,35/
Yarimuhendis (55,2/
Naz03 (79,1/
Suskunhanim(58,6/
Asilr (64/
_Reyyan (54,8/
Zeze34 (76,75/
balpamuk(70,4
/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,3/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 65,6/ yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
DeryaOnDiet(68,9/) 668.etapta 68.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 41 e bölündü.,ekstrem kural 2b.hedef kilo revizesi yeni hedef 65. ( 77.35 g.h kg)
azaydidem (77,3/ 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
muhursuzpusula (87,1/ ) yeni üye başlangıç tarihi 08.01başlangıç kg 88 hedef kg 65
Miraysu_ (65/ ) yeni üye başlangıç tarihi 09.01 başlangıç kg 65 hedef kg 55
Tempus (76,5/ )
683.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 79.5 hedef kg 71,5
Ceylansnn (69/) 683.etapta 66.2 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Pain Killer ( 58,1/ / ) 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü. ( 60.4 g.h kg)
Birsevgi (78,3 ) 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…