• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İki gündür çok sinaniyoruz😭iştahım yok diye yazmayacağım buraya, başka takımdan gelip nazar mı ettiler nedir😭🤪 cipsler,kadayiflar, karamelli çikolatalar(ki bayılırım) , bisküviler börekler... Bı size bı de sporlarima kıyamadım💪💪💪💪 sabah kahveyi kupayla içmemek için Türk kahvesi icicicim🙈uyku sersemi unutmazsam😅

Tabi ki canim youtube yoga for cure sayfasi sirt icin pcos icin bir suru seri var bi incele canim yapmasi cok zor degil az once 50 dk yaptim son 10 dksi meditasyon kiz diyo ki clear your mind lolis geldi kucagima oturdu hirliyo gel de odaklan 😂🐱🐈
Sayfa bu canimcim 🥰
Oyy yerim ben o lolisi ya😍 onun da zihnini boşaltmaya ihtiyacı var demek ki 😂😂
Erken yaticam bugun arkadaslar dus alip yatmaya hazirlanacagim 🥰
Yarin icin herkese bol eksiler diliyorum hayırlı geceler 💞
Amin canım hayırlı geceler 💞
İki gündür çok sinaniyoruz😭iştahım yok diye yazmayacağım buraya, başka takımdan gelip nazar mı ettiler nedir😭🤪 cipsler,kadayiflar, karamelli çikolatalar(ki bayılırım) , bisküviler börekler... Bı size bı de sporlarima kıyamadım💪💪💪💪 sabah kahveyi kupayla içmemek için Türk kahvesi icicicim🙈uyku sersemi unutmazsam😅
Oy oy kim kurdu sana bu komploları canım mübarek perşembe gecesi 🤭 süpersin. Ödülü yarın baskülde inşallah 🙏🤩

Süpersin cnim bende regl oldum ogleden sonra nasil sistim ve cok agrim var kivraniyorum resmen 40. Gunde oldum🙈 ilac ictim yarina bgunku kilomda ciksam o bile yetr 🙈

Ayy ben kendimi anlatsm gulersiniz😂 her sabah wc den sonra ciplak tartilirim bide ustumu giyer ole tartilirim ki gun icinde surekli ustumu cikarmiyim diye gun icinde her wc ye gitmemde ustumle tartilir kac gr fazla ciktigimi hesap ederim 1 kilodan fazla cikarsa bilirimki bunun 200 300 gr sabaha bende kalacak hemn bi form cay icerim gece gunduz farketmez yada aksam yemeginden once tartildim fazla cikarsam az yerim😂😂 yemkten sonra tekrar tartilirim simdi bu kadr ciktim 2 saat sonra wcye gitsem bi 500 de ordan gider kafadan sabah kiloda olurum derim ve %80 hakli cikarim😂😂😂 yani bu köyün tartı delisi benim :confused::halay:

Gebelik testi yaptin mi belki yerlesme kanamasidir :D saka bi yana havalarin dengesizligi bize boyle yansiyyy yarin 75 cikacaksin insallahh kuzucum

Ortimin menüsüne bakmadan gitmeyeyim 🤭
21 Ocak

10.00
2 yumurta bir avuc maydonoz
3 kayisi 5 zeytin 1 wasa

13.00
1 elma 2 ceviz 3 badem
1 bitkisel sut ile kahve

18.00
8 yk kapuska 3 yk salata
1 galeta

Su 3 lt
Spor 3200 adim 32 p.
50 dk yoga 75p.
Topl 107 p.

belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Gerçekten de takım yapmışız menüleri orticeğizim 😍 spor menü mükemmel. Bol eksilerimiz olsun inşallah 🙏

Mevsimlerin tepetaklak olmasına bağladım ben😔 komşularım da benzer gecikmeyi yaşadı hep.İnsallah doktorluk bir şey yoktur

Evet adımlarını artirsan ne güzel olur🤩🤩
Insallah mevsimseldir canim.
Evet bu hafta spor yapacağım insallah

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
ummhnisa ummhnisa

Yarışma başlangıç:05.11.20
Başlangıç kg:85 hedef kg :72,3

⬆️⬇️⬆️ETAP SONUÇLARI ⬆️⬇️⬆️

701.etap: (83,8/83,5/0,3/%0,358)
702.etap: (83,5/83/0,5/%0,599)
703.etap: (83/82,3/0,7/%0,843)
704.etap : (82,3/81.5/0,8/%0,972)
705.etap : (81.5/81/0,5/%0,613)
706.etap : (81/79,8/1,2/%1,481)
707.etap : (79,8/79,7/0,1/%0,125)
708.etap: (79,7/79,3/0,4/%0,502)
709.etap : (79,3/78,4/0,9/%1,135)

==> Toplam verilen kg 6,6 <==

👩‍🍳 MENÜ UYUMLULUK 👩‍🍳
25 Aralık 1 ocak haftasında tüm hafta eksiksiz menü paylaşılmıştır
1 8 ocak haftasında haftasında tüm hafta eksiksiz menü paylaşılmıştır
8 15 Ocak haftasında tüm hafta eksiksiz menü paylaşılmıştır

🤸🏼‍♀️SPOR TABLOSU 🤸🏼‍♀️
25- 31 Aralık haftasında haftanın 5 günü spor yapılmıştır ortalama puan 74
01-07 0cak haftasında haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 98
08-14 Ocak haftasında haftanın 5 günü spor yapılmış ortalama puan 170

ÖZET : Sevgili ummhnisa ummhnisa 🤗 zaten tahmin ediyordum ama insan yinede unutuyor geçmiş etapları ne kadar başarılı bir geçmiş :nazar: başlangıçtan bu yana bırakın + gelmeyi sabit kilo bile gelmemişsin 🤩 verdiğin özveri,disiplin ve takım arkadaşlığın için çok çok teşekkür ederiz.
Hiç bir başarının tesadüf olmadığını bu rapor ile görmüş olduk haftanın en az 5 6 günü spor, her gün eksiksiz yazılan menü ve gelsin eksiler :KK76:
Kısa zamanda hedefine ulaşacağından eminim canım iyiki bizimlesin teşekkür ederiz♥️♥️
Ahh güzel kaptanım ne güzel şeyler yazmışsın hem sana hem de takım arkadaşlarıma çook teşekkürler hep diyorum yaa bu takım bana çook iyi geldi. Tek başıma olsam bu kadar dikkatli davranamazdım. Mesela bugün afyon a geldim yolda eşim ve çocuklar durup yemek yediler akşamda pasta kesildi ama yemedim. Cuma tartısını düşündüm ve yemedim. 😂😂

♥️

♥️ Yeniden hatırlıyoruz kimler neler yapmış herkes aslında çok iyi işler çıkarıyor bireysel diyetlerde bu başarı çok nadir 🤗🤗

Canım biz ne söylersek söyleyelim iş senin beyninde bitiyor
Sen çok güzel bir kızsın su gibisin ama aynada vucudunu beğenmekte ayrı bir özgüven giydiğini yakıştırmak ♥️ e birde ileride çoluk cocuk doğum vs olur ise inan işler iyice zor olacak şimdi zor geliyor ise ozman daha da zor gelecek hep bahanelere açık olacaksın o yüzden yol yakınken yükleri hafiflet sonrası zor inan abla tavsiyesi 🤗
Çok teşekkür ederim canım benim❤️❤️ yarın ilk iş spora başlıcam bak o da beni motive ediyordu, o kadar spor yaptım yemeyeyim diyordum 🙄

Ahh güzel kaptanım ne güzel şeyler yazmışsın hem sana hem de takım arkadaşlarıma çook teşekkürler hep diyorum yaa bu takım bana çook iyi geldi. Tek başıma olsam bu kadar dikkatli davranamazdım. Mesela bugün afyon a geldim yolda eşim ve çocuklar durup yemek yediler akşamda pasta kesildi ama yemedim. Cuma tartısını düşündüm ve yemedim. 😂😂
♥️♥️
Harikasın canım kendine yarın ölçülü bir ödül günü yaparsın inşallah 🤗
Baskül yanında mı ya bu arada 😅😅

Çok teşekkür ederim canım benim❤️❤️ yarın ilk iş spora başlıcam bak o da beni motive ediyordu, o kadar spor yaptım yemeyeyim diyordum 🙄
Aynen benimde motive aracım spordu insan o kadar yorulup vakit ayırıp spor yapınca 2 gram şey için o spor yitip gitsin istemiyor 😅 yani hiç akıl kârı değil 🙈

Kızlar yarın herkesten eksiksiz tam bildirim alalım inşallah 🤗
Baskül foto ✌️
Üstüne Nick ve tarih yazılı not ✌️

Vee sonraki hafta için hedef kilonuz ♥️

***5.Takım 710. Etap ***

Namaria (85/

Belmayne (68,6/
ummhnisa(78,4/ (ailesinin yanına gittiği için geçici süreyle farklı baskül ile tartılmıştır)
hawar (69,6/
nikinik (82,1/
nnurc (65,35/
Yarimuhendis (55,2/
Naz03 (79,1/
Suskunhanim(58,6/
Asilr (64/
_Reyyan (54,8/
Zeze34 (76,75/
balpamuk(70,4
/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,3/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 65,6/ yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
DeryaOnDiet(68,9/) 668.etapta 68.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 41 e bölündü.,ekstrem kural 2b.hedef kilo revizesi yeni hedef 65. ( 77.35 g.h kg)
azaydidem (77,3/ 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
muhursuzpusula (87,1/ ) yeni üye başlangıç tarihi 08.01başlangıç kg 88 hedef kg 65
Miraysu_ (65/ ) yeni üye başlangıç tarihi 09.01 başlangıç kg 65 hedef kg 55
Tempus (76,5/ )
683.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 79.5 hedef kg 71,5
Ceylansnn (69/) 683.etapta 66.2 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Pain Killer ( 58,1/ / ) 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü. ( 60.4 g.h kg)
Birsevgi (78,3 ) 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Son düzenleme:
Back
X