• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napim canim uyumadan gireyim bakayim dedim. Kosturmacayla geciyor gunler. Internetten bi kazak siparis etmistim s beden cok hos kazak ama bana olmadi. Onumuzdeki ay olur insallah :)
Ayy S beden mi 😍 ahh ben ne zaman giyinicem S beden acaba😥 ama kendimi bildim bileli omuzlarim geniz oldugu icin hep 1 beden byuk giyerdim bide uzerime yapisan hic bisey sevmezdim sanirim ondanda oyuzden hic S beden gyinmemisimdir😂

Gene bu saate kaldim 👀 zaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli 🤬
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi

Cuma menüsü böyle.
Spor ile ödemi atmaya çalışıyorum
2000 zıp 400 p
40 dk Leslie 120 puan
10000 adım 100 puan
Toplam 620 puan.Mesajlara bakmaya fırsatım yok😔ortim kim bilmediğim için etiketliyemiyorum,fırsat olursa birazdan bakacağım😔
Bir de yarım dilim kek ile yarım sigara böreği yedim 7 gibi😔 sonra kendime kızım lesli yarım ve 1000 zıp daha🙊
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Baktım baktım @nikinik😍😍🤗🤗
Canim cuma olmasina ragmen menun cok guzelmis o yarim kekle boregin fazlasini zaten sporla yakmissindir 🤩
16 Ocak cumartesibunlar dışında detoks suyu ve bir sade soda var spor sonrası.

700 zıp 140 p
30 dkleie 90 p
8300 adım(spor ve zıp dışında, toplamda 12000) 83 puan toplam313

Cherry Mom Cherry Mom @_reyyan Nikinik Nikinik
Cumartesi de süper gecmis ortim 🤩🤩
Pazar menüsü. Ömrümde ilk kez iştahla galeta yedim iki tanesinde 44 Gr karbonhidrat varmış, gün içinde tükettiğime denk😡
Bugün kar topu vs derken bir de kitap tahlilim vardı spor yapamadım😭yarın telafi edebilirim umarım 7800 adimim vardı, 78 puan
İlk kez 3 lt su icebildim bin puan😂😂
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Az spor ama bol su.galeta eskiden diyetteyken ben de cok yerdim hep masum gelirdi 🙈🙈
Yoğun bir gündü🙈 regl olsam bu kadar spor yapmazdım ama hala olamadım😭 Filitre kahve sanırım tatlı krizlerimk önledi🙈
Spora gelelim
1555 zıp 311 p
30 lesli 90 p
Adım 16000 -(1555+3445)= 11000 o da 110 puan
Genel toplam 511 puan
Nikinik Nikinik
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Canim sporlarin yine cok iyi. Ikisi bir arada yerine sade kahveye 2 kasik sut koymayi dene hem daha lezzetli oluyor hem de ekstra sut tozu almamis olursun vücuduna. Kalorisi az gibi ama bana pek masum gelmiyor niyeyse 🤷‍♀️
Bu arada regl oldun mu ortim benim de gecikti hala gozum yollarda 🤦‍♀️
Kızlar çocukları uyuturken uyuyakalmisim😭😭
Kahvaltı 10.50
(1 yumurtadan)Sucuklu dyumurta, 1dlm süzme peynir, tahin pekmez (2yk)1 dlm köy ekmeği

Ara az leblebi ve az kayısı kurusu

Aksam 2-3 yk tavuk sote,koca tabak salata el kadar etli ekmek

Çocukları uyutup ip atlayacaktimama yalan oldu. 7600 adım 76p
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam
Harika bir menu daha 👏👏👏
Bugün az yedim ama bundan sonra böyle yapıp süreci hizlandirma kararı aldım🙊🙈
4000 zıp im var Tempus Tempus
Adimim var ama biraz daha olur diye yazmıyorum
800 puan Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam
Ortim bugun birsey yememissin nerdeyse ama ben de az yedigim icin kizamiyorum 😂😂 ben dr senin gibi sureci hizlandirma taraftariyim. Biran once verelim korumaya gecelim insallah.

Canim genel olarak menulerin de sporlarin da cok guzel cuma gunu mukafatini alacagina eminim 😍😍

ORTIME OZEL HAFTALIK ANALIZ 😎😎

Gene bu saate kaldim 👀 zaten tartiyi da camdan aşağı atmamak icin tutuyorum kendimi sinir katsayim artiyor ayni sayilari goruyorum sürekli 🤬
Yarin multi teyakkuzda olcam insallah hayirlisi
Sabir canim azcik sabir. Sen ne kilolar verdin.. kalanlarda gidecek elbet 🤗🤗

Düzelir inşallah canım uyku herşeyin temeli çünkü
Afyon'da kim var ailen mi ? Ben artık rutin ev temizliğine ekstra bir iş daha eklesem belim ağrıyor 😢 şimdiden iyi yolculuklar canım ♥️
Annemler kayınvalidemler hep Afyon da canım. Şu evde okul işinden aşırı derece de sıkıldık. Biraz kafa dağıtmak şart oldu

Allahim nasil bir patavatsizliktir bu 🙈🙈🙈 ben neden ole hatrladim yada nerden cikardim bilmiyorum🤭 ama kedi anasinada olar😂

Ayniyiz canim ya senin kan grubun neydi😌

El insaff ya ben demedim mi size bizede acıyin okadr yurumeyin diye 13 bin nedir arkadas :mad: :mad:
S Suskunhanim canim espirik yapiyorum tebrik ederim 😍
Evin içinde o kadar oldu🙈
Ben yuruyusden sonra bayilmisim resmen bugun baska hic bisey yapamadim cocuklari uyuttum siparislerimi tamamlamam lazim oyuzden bugunluk bu kadar yarina insallah 😌
M miraysu_ ortim senin sesin cikmadi napiosun bakim😉
Ne siparişi canım🙂
Kesin unuturum ama tmm diyim :confused:
Fazladan 40 puan eder sen bilirsin🤪
Canim cuma olmasina ragmen menun cok guzelmis o yarim kekle boregin fazlasini zaten sporla yakmissindir 🤩

Cumartesi de süper gecmis ortim 🤩🤩

Az spor ama bol su.galeta eskiden diyetteyken ben de cok yerdim hep masum gelirdi 🙈🙈

Canim sporlarin yine cok iyi. Ikisi bir arada yerine sade kahveye 2 kasik sut koymayi dene hem daha lezzetli oluyor hem de ekstra sut tozu almamis olursun vücuduna. Kalorisi az gibi ama bana pek masum gelmiyor niyeyse 🤷‍♀️
Bu arada regl oldun mu ortim benim de gecikti hala gozum yollarda 🤦‍♀️

Harika bir menu daha 👏👏👏

Ortim bugun birsey yememissin nerdeyse ama ben de az yedigim icin kizamiyorum 😂😂 ben dr senin gibi sureci hizlandirma taraftariyim. Biran once verelim korumaya gecelim insallah.

Canim genel olarak menulerin de sporlarin da cok guzel cuma gunu mukafatini alacagina eminim 😍😍

ORTIME OZEL HAFTALIK ANALIZ 😎😎
Ay ay ay teşekkür ederim🤩🥰🥰 o kek dışında çiş yok zaten, önümden ne colikolatalar ne kekler gelip geçti ama yemedim🤩 hatta dün kadayıf ve baklavaya bile elim gitmedi🤩🤩 spor iştahı kapatıyor sanırım😅çok çok teşekkür ederim🥰🥰🥰

Nikinik Nikinik ikisi bir arada da evde olsa içmem zaten de kızımı almaya gittiğimde bakicinin ikramiydi🥰
Ben Türk kahvesi severim balpamuk balpamuk tan sonra filitreye alıştım bir de🙊hele dün akşam öyle kahve istedi ki canim😅 ama tuttum kendimi
Bu arada regl oldum nihayet salı günü🙊

20 Ocak çarşamba
Sabah 09:30
1,5 dilim uno tam buğday
Zeytin peynir
Yumurta
Nane dereotu

ara
Yarım ayva
1 elma
1 avuç çiğ fıstık

Akşam 18:00
1 çipura ( fırında sebzeli)
Salata
2 dilim ekmek

Ara
Yarım muz
1 elma

2,5 lt su
Adımlar Nikinikte

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam birsevgi birsevgi
Menülerimi de seninkine benzetsem tam güzel olacak 👀😂

Nikinik Nikinik ikisi bir arada da evde olsa içmem zaten de kızımı almaya gittiğimde bakicinin ikramiydi🥰
Ben Türk kahvesi severim balpamuk balpamuk tan sonra filitreye alıştım bir de🙊hele dün akşam öyle kahve istedi ki canim😅 ama tuttum kendimi
Bu arada regl oldum nihayet salı günü🙊
Anladim canim görünce de sasirmistim zaten 🤭🤭
Gozun aydin.Ben hala olamadim :cry:

Ooooo ne muhabbetler dönmüş kızlar ben dün erkenden uyuyakalmışım🙈günaydınlarınız olsun aman bugün son gün ekstra dikkat edelim😂😂😂😂💃 Monica_ Monica_ ne durumdasın ortim tartıldın mı bugün
Ortim gunaydin 🌸☕️ Tartildim sonuc insallah iyi olacak yarin 🙏🏻
Bugun daha da dikkat edelim hepimiz

Back
X