Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar nabersiniz :KK200: ben büyük boşluğa düştüm buraya yazmayınca :halay:sizlerle olmayınca :)
Günaydın gamzecim
Tekrar yazsana menülerini faln çok hızlı çıktın ben sadece genel yarışma listesinde izne ayıralım dedim takımda ol demiştim 👀
Menü yaz Challengelara katıl ortaklara katıl aynı şeyleri yine yapabilirsin canım kilonu korumuş olursun yoksa hızla geri gelme ihtimali var 🙈

Tempus Tempus 1 Nisan :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Hayırlı olsun tatlım herkese bu süreçte kilo verme aşkı gelir senin ki gitti mi :KK57::KK70:
Tövbe estağfurullah listeye alcam dediğim kendine gelemiyor balpamuk balpamuk liste öncesi bomba gibiydi şimdi nazara geldi seni listeye alcam dedim motivasyon gitti diyorsun :skandal:
Anlaşılan sizin :sopa: zamanınız gelmiş 🤣

Cherry Mom Cherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.😬😱
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.
Yaaa paincimm sen ne tatlısın 🙈🤭
Sinirlilik anlarında kendini yemeye değil başka şeye yönlendir öyle alıştır canım ben bunu yaptım şükür temizliğe başlıyoorum 🤣🤣
Diyelim çocuğa kızdım hemen gidip lavaboya Çamaşır suyu hatır hutur ovv ovv ovv sinir gitsin :confused: :olamaz: yemek yesem daha kötü çünkü o an bir haz alıyor insan ama iki dakika sonra bu sefer onun için kendimi yiyorum nasıl iradesizsin şişman kalacaksın vs başlıyor kafamdaki sesler ... 🙈 Bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim yaptıkça alışırsın 🤭

Iyi geceler kizlarr bugun slm veremedim size kusura bakmayin🙈
Sabah oglene kadar tir tir titredim bas agrisi cektim zorla kalkip kahvalti yapip ilac ictim ve kendime geldim ogleden sonra ikizimin oglunun dogum gunune gittim biz bize sadece pasta olucakti sozde borekte yapmis🙈🙈 ama eski didem olsaydi herseye saldirirdi bu sefer saldirmadim oyuzden mutluyum ufak ufak ucundan yedim😊 bugunku menumude yazarim birazdan dunku spordan sonra odem tuttum heralde eksilen yada geri gelen yoktu dunku 76.6 kilomdaydim sabah bakalim cumaya ne olucak😌
Ne güzel eskisi gibi değilmişsin saldırmamışsın. Ben henüz evden çıkmadığım için hiç pasta börekle sınanmadım.görünce ne yaparım bilmiyorum😊

Tempus Tempus 1 Nisan :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Hayırlı olsun tatlım herkese bu süreçte kilo verme aşkı gelir senin ki gitti mi :KK57::KK70:
Tövbe estağfurullah listeye alcam dediğim kendine gelemiyor balpamuk balpamuk liste öncesi bomba gibiydi şimdi nazara geldi seni listeye alcam dedim motivasyon gitti diyorsun :skandal:
Anlaşılan sizin :sopa: zamanınız gelmiş 🤣
Bi tozumu alsana kaptanım:)

Günaydın kızlar
Güzel bir challange günü olsun 😍😍
Ya kim yazmıştı hatırlayamadım. Tahin pekmeze kakao karıştırma fikrini. İçine bir de fındık ceviz koydum oğlum bayıldı. Teşekkür ederim fikirden dolayı 💞💞

Ay canim tesekkur ederim😍

Yok canim gider miyim hic, verecek inatci kilolarim kaldi artik. Yola devam🤗🤗😘

🤗🤗😍😍

canim merhaba, ben 2 cocuk annesiyim. Hollandada yasiyorum. Hedefe asilinca iyi asilan ama motivasyonu kaybedince de tam tepe taklak olan biriyim😂

16 eylulde 69 ile baslamistim ben. 2 hafta once 58.1 ile izne ayrilip bu hafta 60.4 ile geri geldim. Bundan sonraki kilolar biraz daha yavas gidiyor hatta gidemiyor suan. Ama kilolar gitmeden buradan gitmek yok bana. Ilk hedefim 55 ama mezun olunca tekrar baslayip 50ye inmek planim.

bu arada masumlar apartmanini izliyordum da obdan yazamadim😂😂
Simdi sonra menu bolumune gidiyorum.

Cherry Mom Cherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.😬😱
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.
Kuzum noldun. Niye sinirin bozuldu o kadar. Rutin işlerden mi😔
Ama o yolun sonu yok canım. Cherry Mom Cherry Mom ne güzel tavsiyeler vermiş. Burdan uzak kalma. Gerçekten bir kontrol duygusu oluşturuyor burası. Elin yemeğe her gittiğinde verdiğin o muhteşem kiloları hatırla. 💞💞
Ben 31 yaşında bekar üstü bekar biriyim :)) aslında nişanlı gibiyim ama şuan ayrıyız biraz problemlerle cebelleşiyoruz bir iki aya inşallah düzelecek :) belediyenin eğitim kurumunda yöneticiyim.
Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum sağlık sorunum olmadığı sürece çok önemsemedim. Ara ara diyet denemeleri olmuştu ama 70den aşağısını hiç göremedim galiba bir anda ilk hedefimi çok ileriye atınca ister istemez pes ediyorum bunca kilo nasıl verilecek olmaz ki diyerek birde insülin direnci ortaya çıkmaya başladı regl düzensizliği ile birlikte. Sanırım artık vücut isyan etmeye başladı :(
Canım rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah. Ne güzel başlamışsın spora. Yavaş yavaş arttırırsın. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de uzun zamandır 70 in altını görmemiştim. Ve bir dönem artık kabullen bu kiloyu diyordum kendime. Ama burda 68 i gördüm ve artık bırakmaya hiç niyetim yok. Olmaz diye bir şey yokmuş onu anladım. Gayretle devam et canım. Gidecek inşallah kilolar ve gittikçe daha mutlu olacaksın 💞💞

ummhnisa ummhnisa canım menü yazıp kaçıyorsun 👀
Günaydın kaptanım dün hastane işim vardı hem diyetisyene hemde diğer değerlerim için Dahiliye ye gittim. Çocukları da arkadaşıma bırakmıştım. Çocukları bırak hastaneye git gel geri çocukları topla dersleri falan derken giremedim. Birde biraz uyku problemim var bu hafta gece 3 de kalkıp oturuyorum. Menüm de o sıra aklıma geldi de hemen yazdım 😊

Günaydın herkesee
Nikinik Nikinik canım çok sevindim çok güzel ilerliyorsun maşallah
Sagolasin canim.bi bocalamistim ama eskisinden daha iyi toparladim.kendime haftalik ve aylik hedef koyma cok iyi oldu 🤩 tavsiye ederim herkese

Back
X